Şimdi Ara

Fetih 1453 İMDb'de oyluyoruz... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biz verdik o 1 leri panpa,öyle sinemadan sanattan anlamayan hurra vatan millet diye girip 10 veriyorsunuz ya,izlemeden 1 vermek zorunda kaldık yani...
  • imdb'de Box Office
    Budget: $170,000,000 (estimated)
    olarak gösteriyo bi 0 fazla mı koymuşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: havlet21

böle filim mi olur hiç güzel deyildi türkler filim yapmasını bilmiyor bosuna uğraşmışlar amerikalıların yaptığı filimlerin üzerine filim yok
    gerçekten beş kuruş etmez her türlü filim izlemiş biriyim bu filim beş para etmez kusura bakmayın benim puanım 10 üzerinden 3

Sana da benim puanım 1000 üzerinden 0.00000001 vs...
    Git Amerikan vatandaşı ol da rahatla...
  • Ulan milletin gazına nasılda geliyorsunuz. İsteyen istediği puanı verir neyin peşindesiniz siz? Ben filmde efektler cartlar curtlar pek fazla takılmam daha doğrusu takılırım da öyle tutupta absürt bir efekt kullanılmadıysa takılmam. Filmin konusu, işleyişi, geçişler vs vs bunlar benim için önemli olan ben sinemada koltuğa oturdum kalkana kadar hep bi heyecanla izledim bana bunu verdiyse bir film gerisi yalan.

Bana göre film 8/10 değerinde şayet Türk Filmi olduğundan dolayı 2 puan arttırabilirim diye düşündüm buda hoş karşılanabilir. Malum böyle filmler her zaman olmuyor. Bi geçiş dönemi olarak biraz da desteğe ihtiyaç var haliyle. Velhasıl kelam

Şu film 3.000.000 $ ile yapılmış bir film neresine harcandı bu para bilemiyorum
    ama film sadece tabutun içinde geçmekte
    Bu filme verdiğim puan 7 nedeni ise tamamen Filmin sonuydu. Size görsel olarak hiçbirşey sunmayan ama sizi biraz geren bir film.

Demem o ki herkes bence hakettiği puanı versin veya isteyen fazla puan ama birilerini kızıp 1 vermek çok doğru değil. Böyle bir konunun açılmış olmasıda bence doğru değil.

Millet olarak bir türlü objektif bakamadık yaptıklarımıza veya yaşadıklarımıza...

• Gidip recep ivedik izleyip o filme büyük hasilat yaptiran ve gelip bu filme 3 puan veren bir seyircimiz var. Türk sinemasi gelişmiyorsa en buyük sebebi kendimizde aramak lazim. Faruk efendi simdi 3 kurusa bir karakteri osurtarak işeterek milleti guldurup parayi kaldirmak varken neden buyuk emek ve para harcayip kaliteli filmler ceksin ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu filme düşük puan verenler eminim özcan denizin filmi veya kurtlar vadisi dizisi imdb de yer alsa 10puan verirler. kurtlar vadisi peki hiç times dergisine konu olmuşmudur? veya ıssız adam, babam ve oğlum? bu filmi beğenmeyenlere sorum şu: babam ve oğlum filmi kaç puan? ıssız adam filmi kaç puan?... bu iki filim için ne para harcanmıştır, nede yapım bir dünya yapımı gibi. bildiğiniz türk filmi işte. hiçbir amerikalı bu filimleri izleyerek bizim gibi etkilenmez. neden? çünkü onlar amerikalı kültür öyle bakış açısı öyle. japon japondur, arap araptır. nerede yaşarsanız dünyayada öyle bakarsınız, öyle yorumlarsınız. kökeninizin türk-arap-japon-zenci olmanız önemli olmaz bu tip durumlarda. lütfen bu ülkede yaşayanlar dünyaya vizyon görüşünüz varsa global bakın, bize yakışan budur, büyük ülkenin büyük bakış açısı olur. vizyonunuz, büyük düşünebilirliğiniz yoksa memleketinizin gözlüğünü takıp dünyaya öyle bakınız. yani Türkiye'de yaşarken şu gözünüzdeki amerikan gözlüğünü çıkarınız.

şunuda unutmayınızki savaşta direk başkente saldırıldığı pek görülmemiştir. ordular yavaş yavaş ele geçirerek en son başkente saldırırlar. ancak 1. dünya savaşında düşmanlar direk istanbulu hedef almışlardır, tam 500yıl sonra. yurtdışında bu bilinçe yaşayıp eğitim almaktalar ve zamanı geldiğindede hedeflerine yönelmekten çekinmeyeceklerdir. kendinizin hedef olduğunu bilin ve yaşadığınız yeri yani kendinizi dışarı ile kıyaslarken bunları aklınızdan çıkarmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 11 Kasım 2012; 22:47:28 >

• quote:

çünkü onlar amerikalı kültür öyle bakış açısı öyle. japon japondur, arap araptır. nerede yaşarsanız dünyayada öyle bakarsınız, öyle yorumlarsınız. kökeninizin türk-arap-japon-zenci olmanız önemli olmaz bu tip durumlarda. lütfen bu ülkede yaşayanlar dünyaya vizyon görüşünüz varsa global bakın, bize yakışan budur, büyük ülkenin büyük bakış açısı olur. vizyonunuz, büyük düşünebilirliğiniz yoksa memleketinizin gözlüğünü takıp dünyaya öyle bakınız. yani Türkiye'de yaşarken şu gözünüzdeki amerikan gözlüğünü çıkarınız.

şunuda unutmayınızki savaşta direk başkente saldırıldığı pek görülmemiştir. ordular yavaş yavaş ele geçirerek en son başkente saldırırlar. ancak 1. dünya savaşında düşmanlar direk istanbulu hedef almışlardır, tam 500yıl sonra. yurtdışında bu bilinçe yaşayıp eğitim almaktalar ve zamanı geldiğindede hedeflerine yönelmekten çekinmeyeceklerdir. kendinizin hedef olduğunu bilin ve yaşadığınız yeri yani kendinizi dışarı ile kıyaslarken bunları aklınızdan çıkarmayın lütfen.

• beğenmedim hemde hiç
  • yapılan yorumlar sebebiyle filmi izlemedim. ulubatlı hasanın aşk hikayesine odaklanmış film istanbulun fethi konusu ikinci planda kalmış diyorlar savaş sahnesi sadece son 15 dakikaymış diyorlar. ne diyorsunuz izlemek gerekir mi? yoksa belli siyasi oluşumların estirmek istediği osmanlıcılık rüzgarının sinemaya yansıması olan yapımlardan mı?
  • izledim beğenmedim. son yarım saati dışında amatörce geldi belki de beklentilerimiz yüksekti ondan oldu.imdb de 10 puan veremeyeceğim bir film ama konusu itibarıyla oyladım
  • Film ne ise o puanı vereceksin.Herkes kendi milletinin filmlerine abansa kaliteli filmleri bulmakta zorlanırdık.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.