Şimdi Ara

Fetih 1453 İMDb'de oyluyoruz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de filmi begendim ama hakettigi puani verin. En fazla 7/10dur puani. Gozunuzde kucumsemeyin Faruk Aksoy bu filmle hem Turk sinemasina hem de kendisine cag atlatti diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

9.5/10 nedir yahu?
    Ben de filmi begendim ama hakettigi puani verin. En fazla 7/10dur puani. Gozunuzde kucumsemeyin Faruk Aksoy bu filmle hem Turk sinemasina hem de kendisine cag atlatti diyebiliriz

Puan kendini toparlar yakında. Nefes de ilk çıktığında böyle olmuştu sonra düştü.
  • 1 puan verenlerin neci olduklarını biliyoruz zaten.Kulaklarınıda iyi çınlatıyoruz türk milleti olarak.
  • Tamam verelimde bakacaklar 10 puan verenlerin yüzde 99 'u Türkiye'den .
    Umarım ilk 250 yada 500 de olur . Ama sadece Türkiyeden gelen oylarla olabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Tamam verelimde bakacaklar 10 puan verenlerin yüzde 99 'u Türkiye'den .
    Umarım ilk 250 yada 500 de olur . Ama sadece Türkiyeden gelen oylarla olabileceğini sanmıyorum.

evet yine biz veriyoruz ama düşürecekler büyük ihtimal 7 7,5 civarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Twigilighttan az veremezsiniz en az 6 olsun yani Ben 8 verdim.

10 bastım hocam.
  • Siz gidin elin yabancılarına kola, hamburger reklamları için kiliselerde seviştikleri için , Birbirlerine küfür ettikleri için , aile kavramını yok saydıkları için 10 puan verin Buraya gelin soyumuzu anlatan Bütün dünyada Gurur duymamızı sağlayan Türklere helal olsun dedirten bir film için Berbat deyin

Siz önce nereden geldiğinizi bir araştırın da yanlışlık olmasın yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Ortada bi emek var. Olumsuz düşünenlerin de bunu unutmaması lazım..

Sanki diğer sinema filmleri çekilirken emek olmuyor mantığa bak

haklısın hocam.

bir de guguk kuşunu tavsiye ederim listene baktım direkt gözüme o çarptı benim en sevdiğim 5 film listesine girer.Mükemmel bir filmdir.
    Ondan sonra da yurttaş kane

edit: Bence 1 verenler ortalamayı sağlamak için girdiler.Ben izlemediğim için oy kullanmadım.

Türk filmlerini desteklemek isteyenler:
    http://www.imdb.com/title/tt0128332/
    http://www.imdb.com/title/tt1827487/
    http://www.imdb.com/title/tt0476735/
    http://www.imdb.com/title/tt0252487/
    http://www.imdb.com/title/tt0084934/

gibi filmleri destekleyin

Tabi bunlar benim fikrim iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scylla_des -- 18 Şubat 2012; 18:19:19 >

• Ben 7 verdim.Beyler verdiğimiz 10'lar adamların hayrına değil.Çünkü film 10'luk değil.Kendilerini geliştirmelerine,hatalarını görmelerine engel olur filmi yapanların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikçiler -- 18 Şubat 2012; 18:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Ortada bi emek var. Olumsuz düşünenlerin de bunu unutmaması lazım..

Sanki diğer sinema filmleri çekilirken emek olmuyor mantığa bak

haklısın hocam.

bir de guguk kuşunu tavsiye ederim listene baktım direkt gözüme o çarptı benim en sevdiğim 5 film listesine girer.Mükemmel bir filmdir.
    Ondan sonra da yurttaş kane

Sağolasın hocam zaman buldukça , listeyi tamamlamaya çalışıyorum .

• İzlemeyen, Osmanlı Düşmanı, Aşağılık Piskolojisi bulunan insanlar oy kullanmasın diyorum.
    10 ladım
  • önemli olan imdb puanı değil.yaptığı hasılat bence.ama yinede 10u bastım.
  • devamı gelmesini ümit ediyorum böyle tarihi filmlerimizin onun için bende 10 ladım
  • Oyladım bende.
  • 10 verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Twigilighttan az veremezsiniz en az 6 olsun yani Ben 8 verdim.

10 bastım hocam.

Real Slim Shady
  • Olmayacak ama hadi oldu diyelim hepiniz verdiniz 10 film girdi sıralamaya.Siz inanıcak mısınız bu filmin sıralamayı hak ettiğine?
  • 9.3 e düşmüş ortalama.
  • Bu muhabette her türk filminden sonra çıkıyor İMDB milletin gözünde ciddi anlamda ölçü olmuş.Çoğu ergen şunu söyler usta esaretin bedelini izledim İMDB'de 1. sıradaymış der, ama adam imdb'de 1. olduğu için bakar filme.Oyuncular veya yönetmen için yada bir fikir için bakmaz. Bunun için göremez o listede olmayıpta o listedeki bir çok filmden iyi olan filmleri.Sırf İMDB ye girsin diye basarsanız 10 puan bu seferde imdb listesinde olupta kötü filmlerden olacak bilmem anlatabildim.
  • ya burada 10 veren arkadaşlar için gerçekten üzülüyorum truva gibi 200 milyon dolarlık geniş bir bütçe ayrılarak çekilmiş mükemmel bir filmle bu filmi kıyaslanmak mümkün mü? Kİ truva filminin imdb puanı 7.0. ayrıca bazı arkadaşlar bu filmlerin çoğunlukla kurgudan oluştuğunu yazmış ama yazan arkadaş sinemadaki en önemli şeyin tarihi gerçeklerle görsel kurgu arasındaki ince bağdan ibaret olduğunun farkına varamamış.Sinema başlı başına kurgulamak demektir bu işi ne kadar iyi yaparsanız o kadar başarılı olursunuz yoksa hepimiz fatih sultan mehmed han'ın yaptıklarını tarih kitaplarından biliyoruz.filmdeki en önemli eksikliklerden bir tanesi de filmin artistikten yoksun olmasıydı cast seçimi berbattı replikler uzun ve samimiyetsizdi.görsel efektler yetersizdi.kusur bulunan 300 spartalı filminde bile görsel efektler çok daha iyiydi.filmin kurgusu da orta seviyelerdeydi.sonuç olarak tarafsız ve objektif bir pencereden baktığımızda filmin hakettiği puan 10/4 'tür.buradan çıkaracağımız sonuç sevgili arkadaşlar haketmediğimiz bir şeyle haketmişiz gibi övünüp daha önce yapılan daha iyi işleri yermemeliyiz aksine hak edene kadar savaşmalı ve sonunda hak etmeliyiz türk olmak da bunu gerektirir milliyetçi arkadaşlara duyurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zajc -- 19 Şubat 2012; 2:06:47 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.