Şimdi Ara

Fetö olayı Nasıl oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında bu olaydan çıkarılması gereken çok sonuç,anlam, denklem vb şeyler var. Ama benim sormak istediğim bu adamlar bu şekilde dünyayı 200 yıldır belki daha fazla yönetiyorlar. Ve halkımızın çoğu darbelerin krizlerin, devlet hazinesinden uçan paraların, yapılmayan yatırımların, bitmeyen inşaatların paralarının Amerika'ya Avrupa'ya aktığını yeni anladı. Adamlar müslüman ülkeleri yasal yollardan borçlandırıp soyarak kendi ülkelerindeki insanlara işsizlik paraları verdiler. İstedikleri yerde terörist üretip onları bahane edip ülkeleri işgal ettiler. Petrollere kondular. Ve daha bir çok şey.

Fakat halkın çoğu bunları çok daha yeni anlıyor. Hatta diğer ülkelerde daha insanlar anlamadı.

Benim merak ettiğim şey ise dünya tarihinde darbe yapmayı isteyipte başaramadıkları hiç olmamıştı. 15 temmuz dünya tarihinde bende çok önemli bir tarih olucak. Ve bu başarısız darbe sonrası acaba insanlar öttükçe kimlerin adı çıkıcak, hangi NATO subaylarının, generallerinin isimleri ortaya çıkıcak?

Lütfen mantıklı cevaplar alalım siyaset yapmıyoruz i. Dünyada ki en büyük örgütü konuşuyoruz ki bu örgüt Hakkı'nda ciltlerce kitap yazılır. Çalışma şekilleri, insanları Nasıl buldukları, 50 yıl yatırım yapıp Zaman'ı gelince hareketi geçmeyi falan filan. Lütfen mantıklı olun saksıları kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birazdan komplo teorisyeni ilan edilip başlığın ise 24 saat içerisinde silinecek.

Başlığını silen yönetici ise bildirim olarak sana şu mesajı yollayacak "Açtığınız başlığın ülke dünya gündemiyle alakası bulunmadığı nedeniyle gösterimden kaldırılmıştır".

Peki bu bölümde ne yapılır?

Bu bölümde akp-chp kavgası yapacaksın birbirinize aktroll fetöcü vatan haini kemalist vs. diye yaftalayacaksınız, yada sürekli dalga geçilen mesajlar atacaksın ki açtığın konuya bir şeyler olmasın.

Diğer türlü siyonizmden falan girersen yöneticilerin alerjisi var kaldırıyorlar

Bizde o yollardan geçtik , baktık kimse sorgulamıyor etmiyor artık bölümde saçmalayan kim var dalga geçiyorum özellikle ak partililerle iyi oluyor tavsiye ederim feci stres atıyor insan

• Bence kimsenin kimseyle dalga geçmeye Hakkı yok. İnsanlar bunları bilmiyorlar. Bize okullarda bunlar öğretilmedi o yüzden insanlara komplo teorisi gibi geliyor. Aslında bunların hepsinin ilk okulda öğretilmesi gerekirdi.

Fakat Nasıl olduysa yeni kurulan bir ülkenin eğitim yapısını bile bu örgüt yapmış ki biz hiç bir şey öğrenmedik. Sadece ezbere dayalı boş konular hiç ufkumuzu açmamıza izin verilmemiş. Anlayacağın bu örgüt o kadar güçlü ki yeni kurulan bir ülkeyi bile yönetmişler içerideki adamlarıyla. Bizim eğitim sistemimizin milli olmadığının en açık göstergesidir.

• SkyWalker85 S kullanıcısına yanıt
    Abd eski gucunde degil. Teknoloji de ilerledi. Eski tek kanal ve internetin olmadigi zaman olsa bu darbe buyuk ihtimal basariya ulasirdi. Hatta su an darbeyi Ataturkculerin yaptigini konusuyor olurdu halk (trt de okunan bildiriyi hatirlayin) 80 darbesinde de darbeciler Ataturku agzindan dusurmezdi ama ilgisi yoktu. Abd nin ulkeyi liberal politikalara teslim etmek icin ve ortadogu da yesil kusak projesini gerceklestirmek icin yaptirdigi bir darbeydi. F. Gulen gibiler zaten 80 darbesi sonrasi guclendi. Cia destekli Gulen okullari da 80 darbesi sonrasi ortaya cikti.

• İşte böyle mantıklı cevaplar süper. Şimdi propaganda dan bahsetmişken başka bir konuya değinmek istiyorum.

Osmanlı'nın son padişahları son bir kaç tanesi bu olayı çözmüşlerdi ki zaten 1908 e kadar çok az toprak kaybetti. Fakat iyi propaganda yapıp halka bunu anlatamadılar teknoloji de şimdiki kadar iyi değildi. İnsanlar hazırlıklı değildi kimse ne olduğunu anlayamadı. Ve o Zaman halka anlatılmayan gerçekler yeni bir ülke kurulunca yine bu örgüt tarafından tamamen unutturuldu. Gerek eğitim sistemi gerek başka araçlarla. Yani propaganda gerçekten çok önemli.

Okulda ne anlatacaklar hocam adamlar 1949'da fullbright anlaşmasını geçirmişler bize eğitim sistemi zaten o adamların planlarıyla işliyor.Niye bu kadar boktan sanıyorsun eğitim sistemini

• O halde akla şu soru gelir. İsmet İnönü hain miydi? Yoksa bu örgüt o kadar güçlüydü ki bir şekilde bu imzayı attırdı. Fakat Nasıl. Bir insan önderiyim dediği halkı hangi fiyata sattı? Yada ailesiyle mi tehdit edildi? Bilmiyoruz fakat ne olursa olsun ben bu vatanın evladıyım diyen birisinin yapmayacağı bir şeyi yapmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İnonu nun hatalarini konusabiliriz. Ancak 15 temmuz gecesi 1 gunluk savasin bile verdigi hasari gorunce (sadece maddi hasari kast etmiyorum, yanlis anlasilmasin), ikinci dunya savasina kirkbin takla atarak bizi sokmamasini taktirle karsiliyorum

• okült tarikatlar tarihin seyrinde önemli roller oynamıştır bu ; insanlık tarafından az bilinen bir gercekliktir der ingiliz tarihçi .. örnegin fransız devrimi 20. yüzyıldaki savaşlar

insan robotlaşmazsa bilinçli olursa bir güçleri yok aslında . insanı iyi tanıyorlar ve zaaflarını iyi kullanıyorlar .. illüzyon veya sihir üzerinden hareket ediyorlar bir nevi zihin kontrolü . gerceklerle kurguyu ters yüz etmek medya ve kurdukları sistem önemli .. bu esasında komplo nun tarifi .. komplo teorisi başka bişey adı üzerinde teori ..

fetoya nie tabi oluyorlar makam mevki kasetler var ellerinde veya mehdi görüyorlar bir nevi kölelik . modern kölelik böyle bişey ...
  • Evet o konuda haklısın bizi savaşa sokmamış ama bunu düşünebilen bir insan diğer imzayı Nasıl atar anlamıyorum. Neden tarihe bu şekilde geçmek istesin ki. Tamam din düşmanı olabilirsin ama ırkına halkına bunu Nasıl yaparsın neyse konumuzu değiştirmeyelim. Belki de İsmet İnönü'de bu örgüte çalışan birisiydi. Ama bu ülke için savaşlar kazandı. Bu örgüt gerçekten çok fena araştırılmalı. Ve her ne şekilde olursa olsun yok edilmeli. Bu ülke topraklarında yaşayan sağcısı solcusu kürdü türkü için bu önemli yoksa bunlar hepimizi ayırt etmeden türlü türlü oyunlarla sömürmeye devam edecek.

• Bence ülke tarihinde bazı dönemlerde bazı insanlar bunları anlamış örnek verecek olursak Erbakan, Menderes, Özal gibi gibi. Ve bunların yanında Deniz gezmiş gibi gençlerde Amerika'nın ülkemizde neler çevirdiğini anlamış, bize anlatmaya çalışmış. Fakat mücadele biçimi açısından yanlış bir yolu seçtiği için pek fazla halkta etki yaratamamış. Aslında bize o Zaman'lar Amerika'nın neden ülkemizden gitmesi gerektiğini anlatmaya çalışmış.

Hatta belki de onu idama mahkum eden hakim bile bunların adamıydı. Bilemiyoruz bunların çok iyi araştırılması lazım. Bu örgütün ne kadar geçmişe dayandığı geçmişte neler yaptığı hepsinin bulunması lazım. Geçmişimizde karanlık kalan Madımak olayı gibi olayların hepsinin aydınlatılması gerekiyor.

Koskoca bir imparatorluğun yıkılması çok büyük bir çaba ve uğraş gösteren bir örgütün neler yapabileceğini düşününce geçmişte nerelere uzanır aklım almıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.