Fetullahçı teröristleri aklamaya çalışan propaganda çabalarıyla bilinen Ahmet Aziz Nesin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması halinde AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini açıkladı. Fetullahçıların Türk ordusuna kurduğu kumpaslarla hapis yatan Kardak kahramanı Ali Türkşen'i de daha önce hedef alan Nesin, YouTube kanalında yayımladığı "Mansur Yavaş Olursa Oyum Erdoğan'a" başlıklı videoda, Erdoğan'ı Yavaş'a tercih edeceğini söyledi. HDP Yavaş ve Akşener'in Adaylığına Karşı Videoda HDP'lilerin Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adaylığına karşı çıktığını belirten Nesin, "HDP kendi adayını çıkartır. Kendi adayını çıkarttığında, kendi adayına oy vermek bir anlamda Erdoğan'a oy vermek demektir. Çok net söylüyorum: Benim tercihim Erdoğan olur. Kürt sorunun çözümünün birinci planda Türkiye'nin sorunu olduğunu düşünen bir insan olarak söylüyorum" diye konuştu. "Erdoğan Yine Kürt Açılımı Yapabilir" Türkiye'nin Erdoğan'la "Kürt açılımı" dönemi yaşadığını belirten Nesin, "Ve Erdoğan'ın sıkıştığı dönemde bunu yeni seçimle beraber tekrar masaya yatırabileceğini biliyorum" dedi. https://www.tamgaturk.com FETÖ Propagandacısı Ahmet Aziz Nesin: Mansur Yavaş Aday Olursa Oyum Erdoğan'a https://www.tamgaturk.com/404.html |
FETÖ Propagandacısı Ahmet Aziz Nesin: Mansur Yavaş Aday Olursa Oyum Erdoğan'a
-
-
bu adam akıl yoksunu memlekette adam kalmasa mansur bey genede aday olmaz.
-
bu adam da mı fe töcümüy müş ilginç
-
Aziz Nesin 'in oğulları tam bir cumhuriyet düşmanı. Diğer oğlu hiç değilse matematik profesörü ama o da Şevan Nişanyan gibi hainlerle kolkola gezen, cumhuriyet ve Atatürk düşmanı bir adam. Bu Ahmet Nesin ise katıksız bir hain. Ona buna hain demeyi sevmem ama bu katıksız hain.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber linki kaldırılmış veya silinmiş diyor içerik yok.
-
babası neydi çocukları ne olacak? Kürd nesin zaten hem komünist hem Atatürk düşmanı idi. Artı din düşmanı idi de... oğluda izinden gidiyor işte. sorsan amerika en iyisi...
-
Erdoğan kesin gidiyor demişti İstediğine versin hatta kim gelirse gelsin gitsin yine Erdoğan'a versin.
-
Hocam bu Aziz Nesin'in kendisi gibi çocuklarıda salak. Geçenlerde Ahmet Nesin, Atatürk için Selanikten gelme ne olduğu belli değil diyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 26 Temmuz 2024; 18:2:14 > -
Her zaman ki gibi birileri sorgulamadan balıklama atlamış başlığa :D
Haber 2022 'nin haberi. Ve o günün şartlarında siyasi bir gündem konuşması yapmış ve sözde muhalifler bunu güncel sanıp hemen her zaman ki gibi düm düz saldırıya geçmiş :D Ne babası kalmış ne kardeşi saçma sapan bir şekilde.
Ama söz konusu haberin ana fikri şu
Mansur Yavaş aday olursa HDP kendi adayını çıkartır. Kendi adayını çıkarttığında, kendi adayına oy vermek bir anlamda Erdoğan'a oy vermek demektir. Çok net söylüyorum: Benim tercihim Erdoğan olur. Kürt sorununun çözümünün birinci planda Türkiye'nin sorunu olduğunu düşünen bir insan olarak söylüyorum. Yani o gün çoğu sözde muhalif söylediği gib Mansur Yavaş'a kürtler oy vermez kürtler gider Erdoğan'a oy verir demiş kendince... Hatta konuşmanın devamında aynı şey Meral Akşener içinde geçerli demiş.
Ama bizim ülkede birileri saldırmak için yer aradığına hiç sorgulamıyor bile.
-
Hocam Aziz Nesin, Fazil Say, Sozde birkac gazeteci Fatih Portakal, Ismayil Saymaz falan gibi kamu oyuna etki eden grubun zeki gozukmesinin nedeni H.A.L.K denen seyin zeka seviyesinin 75 IQ'larda surunmesinden dolayidir. Bu yuzden IQ'su 100 civari olan yukarda saydigim insanlar H.A.L.K'in arasinda kanaat onderi gibi duruyor :D, yoksa zeki olduklarindan degil yani.
Zaten IQ su 100 u gecemeyen bu guruh basimiza bela etmedi mi Dersimli Kemal ve Cetesi'ni? Muharrem Ince'yi bunlar linc ettirmedi mi iftiralar atip?
Simdi de yine bu guruh Dersimli ve Kemal ve Cetesine dusman oldu, neden ancak simdi anladilar? Cunku IQ'lari 100 oldugu icin yapmayin etmeyin diyenleri ancak 1 senede anlayabiliyorlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Temmuz 2024; 18:18:17 > -
Balkan Türkleri nedense kürdiler için bir acı kaynağıdır sanırım kendi mahallelerine çevrelerine pek sokmadıkları, kardeş ayaklarını yemedikleri için
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aziz Nesin 'in oğulları tam bir cumhuriyet düşmanı. Diğer oğlu hiç değilse matematik profesörü ama o da Şevan Nişanyan gibi hainlerle kolkola gezen, cumhuriyet ve Atatürk düşmanı bir adam. Bu Ahmet Nesin ise katıksız bir hain. Ona buna hain demeyi sevmem ama bu katıksız hain.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X