Şimdi Ara

FF13 demosu paralı olabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz E3 Microsoft basın konferansında multiplatform olacağı açıklanarak herkesi şok eden ünlü Final Fantasy serisinin sonuncusunun demosunu oynamak istiyorsanız elinizi cebinize atacaksınız!

Oyun PS3 üzerinde oynanacak olan demosunu iki yolla edinebileceksiniz. İlk yol Square Enix'in gelecek senenin Mart ayında çıkartacağı Final Fnatasy VII: Advent Children filminin Bluray versiyonunu alarak olacak. Filmin içinden aynı zamanda sözkonusu demo da çıkacak.

Fakat eğer bu filmin Bluray'ine tahmini 30 dolar vermek istemiyor ve fakat bir yandan da FF XIII'ü görmek için yanıp tutuşuyorsanız Square Enix sizin için de bir güzellik! düşünmüş. Daha kesinleşmemekle beraber oyunun demosunu para verip PSN'den çekebileceksiniz. Henüz fiyatı belli olmayan bu demo 2 saatlik bir oyun süresi verecek.

Anlayacağınız Gran Turismo'nun Prologue'sından sonra henüz geliştirilme aşamasındaki oyunlardan da para kazanmanın yolu keşfedilmiş görünüyor. Umarız şirketler insanların bu sabırsızlığını sömürme yoluna gitmezler ve makul ücretler isterler.

Kaynak

• Hocam başlık o kadar ilginç ki F1(formula 1)sandım:)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Hocam başlık o kadar ilginç ki F1(formula 1)sandım:)..
    Aynı olayı GT 5'de de yaptılar şimdi sıra FF XIII'e mi geldi ?

Peki ya sonra...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Aynı olayı GT 5'de de yaptılar şimdi sıra FF XIII'e mi geldi ?

Peki ya sonra...?

Alıntıları Göster
    çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

çok saçma

Alıntıları Göster
    Yazık gelde hacker' lara hak verme şimdi biz bunların eline kalsak, nerdeyse level atlamak için bile para alırlar. Sevenleri adına son derece üzücü bi haber direk oyunu alırdım ben olsam bir kişi bile indirmesin, gerek li mesajı alırlar zaten........
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Yazık gelde hacker' lara hak verme şimdi biz bunların eline kalsak, nerdeyse level atlamak için bile para alırlar. Sevenleri adına son derece üzücü bi haber direk oyunu alırdım ben olsam bir kişi bile indirmesin, gerek li mesajı alırlar zaten........

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Alıntıları Göster
    2 saat oynamak için para vereceğime 1 ay daha bekler fullunu alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Alıntıları Göster
    Bu oyun efsane olacak yaa efsaneee

• quote:

Orijinalden alıntı: Elfendos

Alıntıları Göster
    Sacmalik ya;demo parali olur mu(bana gt5p demeyin,o demo sayilmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 3 Eylül 2008; 13:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

GT5P

O zaman demo sıfır çeker.Tabi 10-15 ff manyağı indirir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

GT5P

O zaman demo sıfır çeker.Tabi 10-15 ff manyağı indirir...

Alıntıları Göster
    Demo sıfırmı çeker.. :) Hiç sanmıyorum. Ben sen indirmeyiz belki fullunu bekleriz ama eminim milyonlarca download sayısına ulaşcaklarına. FF den bahsediyoruz arkadaşlar dikkatinizi çekerim. Piyasayı ve oyunseverleri resmen kullanıyor oyun yapımcıları bunun başka bir manası yok. Ama adamlar tekel durumda başka yapılcak bişey yok. Şimdi fifa yada pes demosunu paralı yapsında gorelim :) İmkansız çünkü rekabet war. Ama FF, GT5 gibi seriler ve efsanelerin kuralları kendilerinin koydugunu bu haberdende goruyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kewerme

Demo sıfırmı çeker.. :) Hiç sanmıyorum. Ben sen indirmeyiz belki fullunu bekleriz ama eminim milyonlarca download sayısına ulaşcaklarına. FF den bahsediyoruz arkadaşlar dikkatinizi çekerim. Piyasayı ve oyunseverleri resmen kullanıyor oyun yapımcıları bunun başka bir manası yok. Ama adamlar tekel durumda başka yapılcak bişey yok. Şimdi fifa yada pes demosunu paralı yapsında gorelim :) İmkansız çünkü rekabet war. Ama FF, GT5 gibi seriler ve efsanelerin kuralları kendilerinin koydugunu bu haberdende goruyoruz..

Alıntıları Göster
    Eger haber dogru cikarsa!

Sony'yi kutlamak gerekir

Bu daha baslangic beyler...Playstation sahipleri bastan demolara (GT4p veya GT5p) para bayilmasalardi, FF13'un demosuda parali olmazdi. Ama Sony ve oyun yapimcilari bakti millet demoyu bile parayla satin aliyorlar...tabii ki devam edecekler bu yolda. Sony'e buyuk bir aferim demekten baska birsey diyemiyorum, yakinda tum exklusiv oyunlarin demolarida parali olur (God Of War, KZ-serisi vs. vs.).

Edit* FF Advent filmiyle demonun beraberinde gelmesine birsey demiyorum, ama bir demoyu Psn uzerinden parayla yuklemek bana cok sacma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 3 Eylül 2008; 15:31:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elfendos

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Elfendos

harbiden efsane olacak, oyun tarihinde ilk kez 2 saatlik demoyu paralı satarak efsane mertebesine erişecek

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

harbiden efsane olacak, oyun tarihinde ilk kez 2 saatlik demoyu paralı satarak efsane mertebesine erişecek

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

quote:

Orjinal oyuna para verenler demo'yada para verir ne olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

quote:

Orjinal oyuna para verenler demo'yada para verir ne olacak...

Alıntıları Göster
    Sizde demosu paralı.Bizde gerçeği bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr.MaD

Alıntıları Göster
    Haber kaynağının orjinalini görseydik belki inanılabilirdi.Ama bunlar REKLAM kokan hareketler gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.MaD

Alıntıları Göster
    nası başlık o yaw formula yada ferrari sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

nası başlık o yaw formula yada ferrari sandım

Alıntıları Göster
    Çok saçma bir olay olmuş sony resmen yolunacak kaz arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Çok saçma bir olay olmuş sony resmen yolunacak kaz arıyor.

Alıntıları Göster
    Umarım ilerde sonynin ipini çeken hareketler diye sıralanacaklardan biri olmaz.....10 sene sonra bi sony vardı bee deriz...
    Hoş sony i severim hatta batmaz bilirim.....de ipini çekecek hareketler listesine bi tane daha aklıma geldi arap maktumun oğlu sonyden büyük hisse alarak ortak olmuş....yazık...gelenekçi bi markaydı....kutaragiyi afaroz edince biraz antipatimi kazanmaya başlar oldu.....Birde dünyada samsunga geçildiğini görünce anladım ki kötüye gidiş başlamış....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.