Şimdi Ara

FHD MONITOR ONERISI COK COK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım selamlar. Daha onceki konularımda pc toplama ile alakalı yardıminızi aldim. Şimdi sıra monitorde insaallah. Kuzenime alıyorum. Bütce 500 TL ekran kartı 1650super oldugu icin 1080p almak istiyoruz. Bi el atın bee :)

Not: 2.el temizse alabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam 500TL bütçe az malesef. O paraya 18.5 inch monitörler var. Benim laptobun ekranı 17" olduğuna göre tavsiye etmem o ekran boyutunu. En az 21.5" tercih edilmeli. Ayrıca HDMI girişi olmalı ki birçok cihaz ile sorunsuz bağlantı kurulabilsin. Belli olmaz belki ileride oyun konsolu, tv box, uydu alıcısı vb. bir cihaz takılır. HDMI girişi çok önemli. Bu kritelere bakıldığında 500 TL civarlarına "fason marka" olarak nitelendirdiğim markalara ait ürünler var malesef. Ne zaman bozulacağı belli olmayan ve genelde kötü panel kullandıkları için çok kötü görüntü veren monitörler bunlar.

Bu noktada dünya markalarından şaşmamanızı tavsiye ederim. Bütçeyi 600 TL yapıp dell,asus,viewsonic,aoc,lg,samsung,acer,philips,lenovo,benq,msi markalarından birini tercih edin. Kısa bir göz atıp bunları buldum:
    www.hepsiburada.com
    Dell SE2216H 21.5" (Analog+HDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dell-se2216h-21-5-analog-hdmi-full-hd-va-monitor-p-BD804496?magaza=Tekramarket

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abi.

Tesekkurler onerin icin. Ama 2.el 1.5 yil garantilj bir monitor buldum. 500 tlye asus marka vs227 gibi bir modeldi yanilmiorsam 60 hz 1ms fhd monitor.

• Elyaer E kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel. Tabi sadece VGA girişi varsa aynı şeyi söyleyemem
    Hayir abi vga+hdmi hatta satici kablolarini bile veriyor. Sanada aksam aksam zahmet verdik. Helal Et :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyaer -- 17 Haziran 2020; 22:57:51 >
  • Elyaer E kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah. Hayırlı olsun o halde. Güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sağolun iyi geceler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.