< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fiat

-
-
Fiorino görünce yazayım dedim..
Bu zamana kadar bir çok farklı şirket aracı kullandım. Bu hafta Şirket geçici olarak 1.4 Benzinli fiorino getirmiş. Pazartesiden beridir genelde Şehirdışı olmak üzere gidip geliyorum. Model yılını bilmiyorum ruhsata bakarken 50 kusur kwa olduğunu gördüm..sanırım 70 kusur beygir ..
Hayat bana resmen işkence oldu , Otobanda sol şeridi unuttum , orta şeritte bile tutunamıyorum
Bugün ilk defa 150 lik scooter a sollandım.. Bagaja 50 kg kadar bir makina attım , birazda yedek parça .. hadi olsun olsun toplamda 80 kg diyeyim. bir çok yerde hafif meyilde 3 e düşmek durumunda kaldım. Sabah 06 dan akşam 18 e kadar...yaklaşık 12 saat aralıklarla direksiyon salladım , 600-700 km yol yaptım , Dayak yemiş gibiyim..
LPG yi yakmıyor resmen içiyor..
Önceki servis yaptığımız araba Doblo idi , 110 beygirlik olan sanırım , o kopartıp gidiyordu , yük atsan banamısın demezdi.. neymiş fiorino az yakıyormuş :)) yarında Fiorino ile çık derlerse isyan edeceğim.. Reno master var , büyük diye istemiyordum park etmesi sıkıntı , şehir içi zor oluyordu , Master in gözünü seveyim..
Ticari vs işiniz varsa Fiorino ya bulaşmayın derim.. varmı bilmiyorum ama varsada en az 110 beygirden aşağı almayın derim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X