Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.901
Cevap
129
Favori
782.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hafta sonu arabadan uzağım. Pazartesi bakıp dönüş yapacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 4 günlük yakıt tüketimi şehir içi ve sürekli kısa mesefelerde kullanıldı.

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
  • Hocam bu bilgileri nasıl aldın? Öyle bir dosya mı oluşturuyor arac? Dizel otomatik degil miydi senin arac? 8.9 cok degil mı?

• http://www.fiat.com/ecodrive/ burdaki program indirin usb bir bellek tanımını yapın araç usb takıp eco modu acıkken teypde eco drive modu açın orda usb aktarımı var kendi verileri aktarıyor sonra bilgisayar usb takıp programda bütün verileri görebiliyorsunuz şuan kadar yapınız yolculukların hepsinin kaydı var ne kadar sürede gittiniz kaç km ve ne kadar yakıt harçadınız (güncel yakıt fiyatlarından tl olarak yazıyor) fazla yakması konusuna gelince araç şuan 110 km full klima açık ve ortalama yolculuklar 2km mesafede bana göre şuan tüketim çok çok iyi aynı yolları yeni kasa 1.4 otomatik bezinli aveo ile 70kuruş gidiyordum bunda şuan bile 35-36 kuruş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fsevik

Üstat ben bulamadim sabahtan beri bakiniyorum. Adim adim yazabilir misin...

Dokunmatik ekranın altındaki "settings" butonuna basın. Açılan menüde ses ayarları var, bas ve ekolayzır ayarı da bu ekrandan yapılıyor hatta. İşte o ekranda hıza duyarlı ayar seçeneği de mevcut.

• fsevik kullanıcısına yanıt
    izmir birmotta test aracını sürdükten sonra bizzat kendim bagajda yedek lastiğin yerinde duran subwooferı koruyan bölümü söktüm ve subwooferı gördüm.
    araç 1.6 multijet rockstar beats editiondu ve yedek lastik yerinde subwoofer vardı.ve lastik tamir kiti ile elektrikli kompresör vardı.
  • izmir_selçuk İ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. ben bagajdan hiç ses gelmeyince o parçayı en fazla amfi dir diye düşünmüştüm. ama yanlardaki iki hoparlör yuvası boş değil mi? yok sa benimkileri teslim etmeden önce söktüler mi?
  • Bende aracimi 2 ay beklemenin sonunda cumartesi gunu teslim aldim. Pazar gunude direk tatile ciktim. 110-140km/h arasi bir hizla 800km yol yaptim. 8 kusurlerle basladi yolculuk sonunda 6 lt ortalamaya dustu donuste sanirim 5 li rakamlari gorecegim.multimedya sistemi cok basarili yolculuk boyunca kurcaladim ,sesli komut ile parca secimi yapabilmive ayni anda 2 tel baglayip birinden mp3 dinleyebilmek digerinden gorusme yapabilmek cok iyi. Ecodrive da ilginc bir ozellik 87 uzeri puan alamadim.

• benim araçta sonun da bugün gelmiş.. çarşamba sabahı teslim edecekler inşallah..

boya koruma
    koltuk koruma
    jant koruma
    motor koruma
    ön kaput kaplama
    cam filmi (arka camlar 1 ön camlar 2 olcak şekilde)
    alt motor koruyucusu (izolasyonluymuş)

1.500 TL nasıl ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_hukuk

benim araçta sonun da bugün gelmiş.. çarşamba sabahı teslim edecekler inşallah..

boya koruma
    koltuk koruma
    jant koruma
    motor koruma
    ön kaput kaplama
    cam filmi (arka camlar 1 ön camlar 2 olcak şekilde)
    alt motor koruyucusu (izolasyonluymuş)

1.500 TL nasıl ???

Hayırlı olsun aracınız öncelikle. Ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı aracı kullandığınızda anlayacaksınız:)

Bu arada araç koruma uygulaması çok tutmuş. Ben cam filmi ve ön kaput kaplama haricindekileri 600 liraya yaptırdım. Üzerine bir de tablet pc ve araba buzdolabı verdiler.

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

Sizinki çok iyimiş o zaman. Motor alt koruyucusu da var di mi? Ben de daha yaptırmadım ama normal de 2.400 TL civarı dedi. Zaten cam film ve ön kaput kaplama pahalıymış.

Hadi sizin fiyata göre yaptırdık desek korumayı geriye 900 TL kalıyor. Cam film ve ön kaput koruma kaplaması için nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_hukuk -- 5 Ağustos 2013; 19:25:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_hukuk

Çok teşekkür ederim.

Sizinki çok iyimiş o zaman. Motor alt koruyucusu da var di mi? Ben de daha yaptırmadım ama normal de 2.400 TL civarı dedi. Zaten cam film ve ön kaput kaplama pahalıymış.

Hadi sizin fiyata göre yaptırdık desek korumayı geriye 900 TL kalıyor. Cam film ve ön kaput koruma kaplaması için nasıl acaba?

Evet alt izolasyon da dahil fiyata. Cam filmi ve kaput koruma da olsa yine çok pahalı geldi bana.

• Aracına HGS takan oldumu, taktıysanız nereye taktınız, eski aracımda çalışmıyordu bayram için şehir dışına çıkıcam, çalışıp çalışmaması konusunda tereddüt yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent7753

Aracına HGS takan oldumu, taktıysanız nereye taktınız, eski aracımda çalışmıyordu bayram için şehir dışına çıkıcam, çalışıp çalışmaması konusunda tereddüt yaşıyorum.

Dikiz aynasının arkasındaki kısma taktım :)

• Teşekkürler.

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Setting e bastıktan sonra ses ayarlarına giriyorum. karşıma dört seçenek çıkıyor(Ekolayzır, Balance/Fade, Radyo otomatik kapanma, radyolya ilgili bir menü daha vardı hatırlayamadım) aşağı yukarı tuşları çalışmıyor. bütün menüleri talan ettim. işin ilginç olanı araç ilk geldiğinde radyo dab menüsü filan çıkıyordu onlar da çıkmıyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsevik

Setting e bastıktan sonra ses ayarlarına giriyorum. karşıma dört seçenek çıkıyor(Ekolayzır, Balance/Fade, Radyo otomatik kapanma, radyolya ilgili bir menü daha vardı hatırlayamadım) aşağı yukarı tuşları çalışmıyor. bütün menüleri talan ettim. işin ilginç olanı araç ilk geldiğinde radyo dab menüsü filan çıkıyordu onlar da çıkmıyor artık.

Sizin araç Rockstar mıydı hocam? Popstar'da olup rockstar'da olmaması saçma olur. İşlemi yaparken ekran fotoğraflarını çektim adım adım. "SETTINGS/SES/HIZA SES AYARI" sırasını takip edin. Olmadı kılavuza bir göz atın isterseniz.
     Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 6 Ağustos 2013; 12:11:19 >

• Panaromic edition otomatik popstar dizel sigorta vs dahil 54000 peşin fiyat veriyorlar , nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

Panaromic edition otomatik popstar dizel sigorta vs dahil 54000 peşin fiyat veriyorlar , nasil

Liste fiyarlarından yaklaşık ne kadar indirim yapiyorlar?
  • BernaGs2 B kullanıcısına yanıt
    sanırım bir yanlışlık var.
    1.3 multijet popstar otomatik panaromik edition liste fiyatı 53500 tl.
    300 tl sigorta ekle yine olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.