Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.901
Cevap
129
Favori
782.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kaza bela vermesin , güzel günlerde keyifle kullanın.
    Hillholderı ilk başta bende çözemedim gerçi bendeki araç manuel debriyaj ve frene aynı anda basınca devreye giriyor, birde belirli bir açıda devreye giriyor hafif yokuşta sistem aktif olmuyor olabilir. Aktif yada pasif yapan bir tuş yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

quote:

quote:

arkadaşlar panaromic paket hediyeli popstar benzinli beyaz fiyatı 44 bin lira nasıl sizce alınır mı ? lpg uyumu nasıldır arabanın acaba ?

araç ellerinde hazır durumda bu arada bayinin showroomda

popstar 1.4 95 hp+panaromik paketi+metalik renk+trafik sicil işlemleri filan= 44800 e aldık.
    yani trafik scilsiz yaklaşık 43800 gibi biş.

tüp taktırmayı düşünüyor musunuz , uyumlu mu acaba tüpe ? ve sizce beyaz renk dedıgınız ozellıkte kı arabayı kaça bırakmalarını ısteyeyım ?

Opak beyaz alacaksanız ve dediğim gibi sizin fiyata sicil işleri plaka filan dahilse makul fiyat. ama dahil değilse 43500 e inmeyi dneeyin derim.

tüp olayında ise hiç düşünmedik bu konuda hiç bir fikrimiz yok.

peki nasıl yakıyor acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar panaromic paket hediyeli popstar benzinli beyaz fiyatı 44 bin lira nasıl sizce alınır mı ? lpg uyumu nasıldır arabanın acaba ?

araç ellerinde hazır durumda bu arada bayinin showroomda

popstar 1.4 95 hp+panaromik paketi+metalik renk+trafik sicil işlemleri filan= 44800 e aldık.
    yani trafik scilsiz yaklaşık 43800 gibi biş.

tüp taktırmayı düşünüyor musunuz , uyumlu mu acaba tüpe ? ve sizce beyaz renk dedıgınız ozellıkte kı arabayı kaça bırakmalarını ısteyeyım ?

Opak beyaz alacaksanız ve dediğim gibi sizin fiyata sicil işleri plaka filan dahilse makul fiyat. ama dahil değilse 43500 e inmeyi dneeyin derim.

tüp olayında ise hiç düşünmedik bu konuda hiç bir fikrimiz yok.

bulut beyazı renk opak oluyor bu galiba ?

panaromic cam tavan ileride ses çıkarma su alma vs soruna neden olur mu acaba 8 9 yıl sonra

• Bu arada 500L Temmuz ayında yine segmentinin en cok satan modeli olmuş. Hatta az farkla olsa bile Juke ve Captur'dan da çok satmış. Adetleri kisa süre içinde paylaşacağım.

B-MPV segmenti Türkiye'de pek geniş değildi ama 500L resmen kendi müşteri kitlesini yaratmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 2 Ağustos 2013; 21:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent7753

Allah kaza bela vermesin , güzel günlerde keyifle kullanın.
    Hillholderı ilk başta bende çözemedim gerçi bendeki araç manuel debriyaj ve frene aynı anda basınca devreye giriyor, birde belirli bir açıda devreye giriyor hafif yokuşta sistem aktif olmuyor olabilir. Aktif yada pasif yapan bir tuş yok.

Teşekkür ederim. Hill Holder bildigim kadarıyla esp'ye bağlı calisiyor. Esp yi off yaparsak Hill holder da pasif konuma geçiyor olabilir.

• Paylaşımın güzelliği, sürekli birşeyler öğreniyoruz teşekkür ederim.
    Bendeki arabada esp iptal tuşu, tuşun olduğu yerde trackşng tuşu var, trackingi aktif hale getirince esp iptalmi olurki?
    Birde u connecti çözebilen varmı? Ben haftada bir kullandığım için aracı tam çözeöedim özellikleri :)

• benzinli 1.4 kullanan arkadaşlar : lpg uyumlu mu ? yakıt degerlerı nasıl ? eco mod var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent7753

Paylaşımın güzelliği, sürekli birşeyler öğreniyoruz teşekkür ederim.
    Bendeki arabada esp iptal tuşu, tuşun olduğu yerde trackşng tuşu var, trackingi aktif hale getirince esp iptalmi olurki?
    Birde u connecti çözebilen varmı? Ben haftada bir kullandığım için aracı tam çözeöedim özellikleri :)

Uconnect'in nesini soruyorsunuz acaba?

• Dün 1.3 multijet rockstar + panoramik cam tavan + beats audio aracimi teslim aldim.

Oncelikle sunu belirtmem gerekiyor ki araba beklentilerimin ustunde çıktı çünkü test etmeden almıştım. 1.3 mj manuel hantal bir motor değil sadece devirli kullanmaniz gerek. Cam tavan gerçekten aracin havasini degistiriyor. Süspansiyonlar guzel bir yol tutus saglarken ayni zamanda çok sessiz ve konforlu çalışıyor. Ses sistemi cok guzel ancak aracin turkiye versiyonunda subwoofer yok yine de basslar tatminkar. Direksiyon tepkileri oldukca iyi ancak bu yumusakliga alismaniz gerek. buluetooth kullanışlı ama birkaç kere telefonumdan kopma yapti. Telefondaki medyayı otomatik olarak ses sistemine aktariyor. Cam tavan gunesin yakici etkisini oldukca azaltiyor ki ben Aydın'da yaşıyorum bir rahatsizlik cekmedim. Aracin tasarimi çok dikkat çekici. Milletin bakmaktan boynu kopacak :) Oturma pozisyonu yüksek ve surus sırasında sanki suv daymissiniz hissi veriyor. Manuel vites kolu soylendigi kadar vasat degil gayet konforlu. Iscilik klasik fiat otomobillerinin cok uzerinde zaten ithal bir arac. Araca önyargı ile bakan herkes gordukten sonra fikrini değiştirdi. Bana gore en onemli eksikler aynalarin katlanir olmamasi, park sensorunun geri gorus ozelligi veya gorsel uyari sunmamasi ki sesi cok az cikiyor, bixenon far opsiyonu yok, kapilar kilitlendiginde iceriden acilmamaliydi illa ki cocuk kilidini kullanmak zorunda miyiz, navigasyon nasil olmaz hala aklim almiyor, hizla birlikte artan muzik sesi yok, yolcu hava yastigi devreden nasil cikiyor bulamadim. 1500 tl lik muzik sisteminde equalizer ayari yerine bass tis ayari var. Asr devreden cikarilamiyor onun yerine traction + kontrol butonu var bende onunla ilgili bir bilgi de kitapcikta yok. En azindan surucu koltugu elektrikli ve isitmali olabilirdi. Ayrica lansmandaki kahve makinesini isterseniz avcunuzu yaliyorsunuz. paspaslar orjinal degil. Yalitima 2 desibel icin tonla para vermeyin zaten iceri ses almiyor. En azindan park sensorunun sesi daha cok ciksaydi mutlu olurdum. Simdilik bu kadar. Su sesli komutlari da bir yerde toplasak iyi olur aslinda...

• quote:

Orijinalden alıntı: fsevik

Dün 1.3 multijet rockstar + panoramik cam tavan + beats audio aracimi teslim aldim.

Oncelikle sunu belirtmem gerekiyor ki araba beklentilerimin ustunde çıktı çünkü test etmeden almıştım. 1.3 mj manuel hantal bir motor değil sadece devirli kullanmaniz gerek. Cam tavan gerçekten aracin havasini degistiriyor. Süspansiyonlar guzel bir yol tutus saglarken ayni zamanda çok sessiz ve konforlu çalışıyor. Ses sistemi cok guzel ancak aracin turkiye versiyonunda subwoofer yok yine de basslar tatminkar. Direksiyon tepkileri oldukca iyi ancak bu yumusakliga alismaniz gerek. buluetooth kullanışlı ama birkaç kere telefonumdan kopma yapti. Telefondaki medyayı otomatik olarak ses sistemine aktariyor. Cam tavan gunesin yakici etkisini oldukca azaltiyor ki ben Aydın'da yaşıyorum bir rahatsizlik cekmedim. Aracin tasarimi çok dikkat çekici. Milletin bakmaktan boynu kopacak :) Oturma pozisyonu yüksek ve surus sırasında sanki suv daymissiniz hissi veriyor. Manuel vites kolu soylendigi kadar vasat degil gayet konforlu. Iscilik klasik fiat otomobillerinin cok uzerinde zaten ithal bir arac. Araca önyargı ile bakan herkes gordukten sonra fikrini değiştirdi. Bana gore en onemli eksikler aynalarin katlanir olmamasi, park sensorunun geri gorus ozelligi veya gorsel uyari sunmamasi ki sesi cok az cikiyor, bixenon far opsiyonu yok, kapilar kilitlendiginde iceriden acilmamaliydi illa ki cocuk kilidini kullanmak zorunda miyiz, navigasyon nasil olmaz hala aklim almiyor, hizla birlikte artan muzik sesi yok, yolcu hava yastigi devreden nasil cikiyor bulamadim. 1500 tl lik muzik sisteminde equalizer ayari yerine bass tis ayari var. Asr devreden cikarilamiyor onun yerine traction + kontrol butonu var bende onunla ilgili bir bilgi de kitapcikta yok. En azindan surucu koltugu elektrikli ve isitmali olabilirdi. Ayrica lansmandaki kahve makinesini isterseniz avcunuzu yaliyorsunuz. paspaslar orjinal degil. Yalitima 2 desibel icin tonla para vermeyin zaten iceri ses almiyor. En azindan park sensorunun sesi daha cok ciksaydi mutlu olurdum. Simdilik bu kadar. Su sesli komutlari da bir yerde toplasak iyi olur aslinda...

Belirtmis oldugunuz eksik yonlere katiliyorum. Bir de araci uzaktan kumandayla kilitlerken herhangi bir sesin cikmamasi beni cok rahatsiz ediyor. O sesi duyamadigim icin eve girdigimde kilitleyip kilitlemedigimden emin olamayip tekrar inip kontrol ediyorum. Ya da ses cikariyor da ben mi bilmiyorum tam emin degilim. Bir sey daha var ki o da rahatsiz etti beni acikcasi. Yakit kapagi kilitlenmiyor. Arac kilitli olsa bile o aciliyor.

• Genel manada ne gibi özellikleri var, birde ekrandaki sağ taraftaki tuş ne işe yarıyor vs. Vs. Aracı sürekli eşim kullandığı için ben pek kurcalayamadım.

• Park sensörü sesini menüden ayarlayabiliyorsunuz araç 3 ses yüksekliğinde oluyor sanırım ben 5 e çıkardım.

• Uzaktan kumanda dediniz de aklıma geldi. Bizim araçlarda alarm sesi nasıl? Alarm hangi şartlarda sesli ikaz veriyor? Eski aracımda kapı açılmadığı sürece hiçbir surette sesli ikaz vermiyordu. Kimi araçlarda ise zorlama anında bile ötmeye başlıyor. Hepsini geçtim, mahallede ramazan davulcusu geçtiğinde bile ötenler mevcut:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Uzaktan kumanda dediniz de aklıma geldi. Bizim araçlarda alarm sesi nasıl? Alarm hangi şartlarda sesli ikaz veriyor? Eski aracımda kapı açılmadığı sürece hiçbir surette sesli ikaz vermiyordu. Kimi araçlarda ise zorlama anında bile ötmeye başlıyor. Hepsini geçtim, mahallede ramazan davulcusu geçtiğinde bile ötenler mevcut:)

Alarm oldugunu sanmiyorum Duymadim ve gormedim

• herkese merhaba.
    birkaç şeye cevap vereyim dedim.
    öncelikle hillholder devreden çıkarılan bir özellik değil.esp devreye alınıp çıkarılsa dahi hillholder her zaman devrede.sadece durduğunuz yokuşun eğimi %5 ve fazlası olursa devreye giriyor.birde zaten esp de devreden çıkmıyor olması lazım devreye alınıp çıkarılan asr ve t+.

birde beats ses sisteminde subwoofer var ve bagajda yedek lastik yerinde zaten onun için beats edition olan arabalarda yedek lastik yok yerine lastik tamir kiti ve elektrikli pompa var.

bunu bi arkadaş cevaplamış ama bende yazıyım park sensörü uyarı sesi menüden ayarlanıyor.

son olarak arabada alarm yok.dolayısıyla kapıları kitleyip açınca ses çıkmaz.
  • quote:

benzinli 1.4 kullanan arkadaşlar : lpg uyumlu mu ? yakıt degerlerı nasıl ? eco mod var mı acaba ?

güncel ptesıye bunu veya lınea yı alacam bu sorularıma cevap arıyorum
  • quote:

quote:

benzinli 1.4 kullanan arkadaşlar : lpg uyumlu mu ? yakıt degerlerı nasıl ? eco mod var mı acaba ?

Bu aractaki 1.4 motor, Fiat'ın yıllardır tüm modellerinde kullandığı FIRE motor ve LPG uyumludur. LPG uygulamasıyla dizelle aynı tüketim maliyeti olur. ECO mod yok ama popstar alacaksanız U connect ekranında ulaşabileceginiz EcoDrive Live var, canlı olarak sürüşünüze puan veriyor.. Dusuk tüketim için yönlendiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

quote:

Bu aractaki 1.4 motor, Fiat'ın yıllardır tüm modellerinde kullandığı FIRE motor ve LPG uyumludur. LPG uygulamasıyla dizelle aynı tüketim maliyeti olur. ECO mod yok ama popstar alacaksanız U connect ekranında ulaşabileceginiz EcoDrive Live var, canlı olarak sürüşünüze puan veriyor.. Dusuk tüketim için yönlendiriyor.

Cok sagolun 10 000 den sonra lpg taktıracağım ondan onemlıydı lpg durumu

yalnız genelde 1.4 fire 77 beygirler , bu araba 95 bg ... acaba bu durum lpg uyumunu etkiler mi ?

birde vites geçişlerini yönlendirme var mı ? şimdi at vs diyor mu ? direksiyondan vites geçişi yok sanırım ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yalnız genelde 1.4 fire 77 beygirler , bu araba 95 bg ... acaba bu durum lpg uyumunu etkiler mi ?

birde vites geçişlerini yönlendirme var mı ? şimdi at vs diyor mu ? direksiyondan vites geçişi yok sanırım ?

77 bg olan 8 valf, 95 bg ise 16 valf. Bunun haricinde Yapısal bir farklılık yok aralarında, LPG uyumları aynı.

Direksiyondan vites geçişi sadece otomatik viteste olur. Vites geçiş uyarısi vardi yanılmıyorsam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

77 bg olan 8 valf, 95 bg ise 16 valf. Bunun haricinde Yapısal bir farklılık yok aralarında, LPG uyumları aynı.

Direksiyondan vites geçişi sadece otomatik viteste olur. Vites geçiş uyarısi vardi yanılmıyorsam.

Lpg ve vergi avantaji olunca aynı fiyata denk geldiğinden dizele kaydim... Panarpmic edition hediyesi devam ediyor mu acaba

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.