Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.901
Cevap
129
Favori
782.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde bugün işlemlerimizi yaptık 1.3 Rockstar Duologic modeli için cuma elimizde olacak kısmetse
  • araçlarını almış olan herkese hayırlı uğurlu olsun.
    teslim almış olan arkadaşlara bir sorum olacak.
    fiat tın sitesinde pop versiyonunda video oynatıcı özelliği yazıyor ancak diğerlerinde yazmıyor.
    arabası popstar ve rockstar olan arkadaşlar acaba video oynatma özelliği varmı bunu deneyebilirmi.
    not:usb belleğin formatının fat32 olması gerekiyor.
  • hkn_hukuk kullanıcısına yanıt
    alan herkesin kalbine indirdin dostum koç ailem dedinde içimize su döküldü walla :)
  • izmir_selçuk İ kullanıcısına yanıt
    ben usb ye 4-5 çeşit video formatı ve çeşitli müzik formatları yükledim

videoları oynatmıyor. ama müzikleri sıkıntısız çalıyor
  • hocam sizin arac gerçekten cok hesapliya gelmis... Güle gule.kullanin... bizim de artımiz arabayi hemen teslim. almamiz oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Geçen yakıt alırken, pompacının uyarısı üzerine sağ arka lastiğimin indiğini gördüm. O lastikleri benzinlikte şişirirken, diğer lastik havalarınında inik olduğunu gördüm ve şişirdim. Fakat ileride ki günlerde tekrar arka sağ bayağı bir inmiş. Sanırım ufak bir patlak var veya sibob'dan kaçırıyor. Arka sağı tekrar şişirdim ve diğer lastikleri kontrol ettim. Arka sol lastiğim de, sağ da ki kadar inmese de, o da yine inmiş. 4 psi kadar. Buna ne sebep olabilir? Yakında lastikçiye götüreceğim fırsat bulursam :).

Kısacası lastiklerimde havak kayıbı yaşanıyor :/.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 1 Ağustos 2013; 16:26:09 >
  • SonpoL S kullanıcısına yanıt
    muhtemelen kötü yola düştü araban
    orada ikisine de çivi batmış olabilir
  • enterit E kullanıcısına yanıt
    herkese aracı hayırlı olsun..
  • 500L WRC olursa böyle olur herhalde...
     Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

• sonunda bugün teslim aldım bende
     Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
  • Arkadaşlar merhaba,

Şu 0.9 Turbo Twinair 105 hp lik motoru kullanan, test yazısını veua videosunu bulan, hakkında bilgisi veya yorum yapabilecek kimse yok mu? Bir de bu 500L modellerinde City Brake Control sistemi varmış yurt dışındaki modellerinde Türkiye ye ne zaman gelecek bu özelliği bilgisi olan var mı?
  • Şükür kavusturana:) Hadi gözünüz aydın.

• quote:

Orijinalden alıntı: enterit

muhtemelen kötü yola düştü araban
    orada ikisine de çivi batmış olabilir

Aynen, kötü yoldan kurtardık . Dediğiniz gibi çivi girmiş .

Bu arada araçlarını teslim alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Kazasız, belasız kullanın...

• Araçlarını alan arkadaşlara bi sorum olucak sizde nasıl paspas koymuşlar araç ? Orjinal olmayan halı paspas vermişler oda tam oturmuyor sordum daha orjinal paspasları gelmemiş piyasada araç uygun şuan için 3d paspasda yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar panaromic paket hediyeli popstar benzinli beyaz fiyatı 44 bin lira nasıl sizce alınır mı ? lpg uyumu nasıldır arabanın acaba ?

araç ellerinde hazır durumda bu arada bayinin showroomda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BernaGs2 -- 2 Ağustos 2013; 14:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

arkadaşlar panaromic paket hediyeli popstar benzinli beyaz fiyatı 44 bin lira nasıl sizce alınır mı ? lpg uyumu nasıldır arabanın acaba ?

popstar 1.4 95 hp+panaromik paketi+metalik renk+trafik sicil işlemleri filan= 44800 e aldık.
    yani trafik scilsiz yaklaşık 43800 gibi biş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

arkadaşlar panaromic paket hediyeli popstar benzinli beyaz fiyatı 44 bin lira nasıl sizce alınır mı ? lpg uyumu nasıldır arabanın acaba ?

popstar 1.4 95 hp+panaromik paketi+metalik renk+trafik sicil işlemleri filan= 44800 e aldık.

tüp taktırmayı düşünüyor musunuz , uyumlu mu acaba tüpe ? ve sizce beyaz renk dedıgınız ozellıkte kı arabayı kaça bırakmalarını ısteyeyım ?
  • SonpoL S kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim bir konu var.
    Panoramic editiona sahip arabalar sıcaklığı geçiriyor mu?
    Klima yeterli mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

tüp taktırmayı düşünüyor musunuz , uyumlu mu acaba tüpe ? ve sizce beyaz renk dedıgınız ozellıkte kı arabayı kaça bırakmalarını ısteyeyım ?

Opak beyaz alacaksanız ve dediğim gibi sizin fiyata sicil işleri plaka filan dahilse makul fiyat. ama dahil değilse 43500 e inmeyi dneeyin derim.

tüp olayında ise hiç düşünmedik bu konuda hiç bir fikrimiz yok.

• Aracıma nihayet bugün kavuştum. Doğrusu bu kadar sessiz bir araç beklemiyordum.İzolasyon yaptırmamın etkisidir belki bilemiyorum..

İlk izlenimlerim:
    Süspansiyonlar yumuşak. Cam tavanlı kabin son derece ferah. Alır almaz 30 km yol yaptım. Sıkışık trafikte ve klima açık olduğu halde tüketim 5.2 gösterdi, ki inanılmaz ekonomik bir değer.. 1.3 motor için kafamda acabalar vardı.. Bu kadar atak olacağını ummuyordum. Sadece ilk kalkışlar biraz hantal. Yeşil yandığında kapışma sevdalısı değilseniz çok da önemli değil:)

İlk kez otomatik vites kullandım. Alışmak zor olmadı:) Hill holder kafama takıldı sadece. Zira yokuşta geriye kaydırma yapıyor. Acaba aktif etmek için düğmesi falan mı var?

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.