Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.901
Cevap
129
Favori
782.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levent7753

Tüm araç alan arkdaşlara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
    Kasko ücretleri önceden kaskonuzun olup olmamasına varsa eğer yüzde kaç hasarsızlık indirimi olmasına göre verilen fiyat değişiyor ama sıfırdan başladığınızı düşünürsek bize ( ankara) 1300 tl fiyat verdiler, eskidende kaskomuzun olduğunu söyleyince fiyat 690 tl ye indi. Dediğim gibi eğer hiç kasko geçmişiniz yoksa ortalama 1300 tl civarı bir fiyat çıkıyor.

kasko geçmişim yok :/ sağol bilgilendirdiğin için
  • rockstarlarda far sensörü var, soldaki far kolunu aç ma yönü değilde tam tersi yünde çevirirseniz hassasiyete göre yanar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judaspriestt

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Araç otomatik vites mi? Manuelse az indirim yapmışlar.. Otomatik aldıysanız çok iyi fiyata almışsınız..

manuel vites, liste fiyatı 54 bin 500 lira 50 bine bıraktılar, azmı yaptılar diyosunuz

Hocam 1.3 popstar 85 beygir aldım diyorsunuz. Bu aracın liste fiyatı 50.500 lira. 54.500 liraya popstar yok. Dualogic sanzimanli popstar bile 53.500 lirayken sizinkinin liste fiyatı nasıl 54.500 oluyor? Bir yanlışlık var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 multıjet rockstar bulut beyazı beats edıtıon ve sunrooflu arabayı kaça satıyorlar bilgisi olan var mı

• arkadaşlar bu arabada 1.6 dizeli mi 1.3 dizeli mi önerirsiniz? bir de aracın ağırlığı ne kadar bilgisi olan var mı?

• Arabalar gen tr sitesinde araba karsılastırma var gayet bilgilendirici vergısıne kadr karşılaştırmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: judaspriestt

quote:

Araç otomatik vites mi? Manuelse az indirim yapmışlar.. Otomatik aldıysanız çok iyi fiyata almışsınız..

manuel vites, liste fiyatı 54 bin 500 lira 50 bine bıraktılar, azmı yaptılar diyosunuz

Hocam 1.3 popstar 85 beygir aldım diyorsunuz. Bu aracın liste fiyatı 50.500 lira. 54.500 liraya popstar yok. Dualogic sanzimanli popstar bile 53.500 lirayken sizinkinin liste fiyatı nasıl 54.500 oluyor? Bir yanlışlık var.

sadece bir bayiye gidip fiyat alırsan böyle olur :/ işlemlerimi hemen durdurdum, bu aracın liste fiyatı 50.500 lira diyosunuz olması gereken fiyatı ne olcaktı indirimlerle birlikte ? müşteri bilgi formunun resmini çektim gönderiyorum
     Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

• araç + opsiyon paketi ile 54700 oluyor.50000 tl ye veriyorlar e daha ne olacakki gayet iyi bir indirim olmuş bence.
  • Aracın liste fiyatına 54 bin yazmışlar. Yok öyle birsey. Liste fiyatı resmi sitesinde 50.500 lira. Sanırım hediye edilen konfor paketi+17 inç jantlari vs ilave edip sisirmisler. O donanımlar hediye zaten tüm popstar paketlerinde. Sozun kisasi toplamda size 500 lira indirim yapılmış hocam. Kafadan bin lira daha indirim yapılabilir minimum. Resmi sitesinden fiyatlara hiç mı bakmadınız yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir_selçuk

araç + opsiyon paketi ile 54700 oluyor.50000 tl ye veriyorlar e daha ne olacakki gayet iyi bir indirim olmuş bence.

İyi de opsiyon paketi ay sonuna kadar hediye zaten. Hediye olan birşeyi fiyata dahil edip sonra da 4 bin lira indirim yaptım demek cok saçma. O mantığa bakarsak şayet, ben 6 bin lira indirim almış oluyorum:)

• sorrento kullanıcısına yanıt
    evet sanırım şurda bir yanlışlık var.bi kere arkadaşın aldığı araç panaromik edition değil.
    o yüzdende panaromik tavanı yok ve o yündende konfor paketi + olarak yazılmış.
    arkadaşın yapması gereken o aracı panaromik edition olarak istemek.o şekilde hem aynı fiyata yani yaklaşık 50000 tl ye alır.hemde panaromik tavanlı araba almış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enterit

biraz önce birmottan aradılar araca alt koruma, boya koruma ve koltuk koruma için 560 TL fiyat verdiler bize özelmiş nedersiniz?

Hocam bana da arac altı izolasyon, boya ve koltuk koruma, motor koruma, klima kokusu, su kaydırma uygulaması icin 650 lira fiyat verdiler. Yanında tablet pc ve oto buzdolabı hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir_selçuk

evet sanırım şurda bir yanlışlık var.bi kere arkadaşın aldığı araç panaromik edition değil.
    o yüzdende panaromik tavanı yok ve o yündende konfor paketi + olarak yazılmış.
    arkadaşın yapması gereken o aracı panaromik edition olarak istemek.o şekilde hem aynı fiyata yani yaklaşık 50000 tl ye alır.hemde panaromik tavanlı araba almış olur.

Panaroma degilse, opening edition almis bence. Zira boş popstar paketi yok ki arac lansmanı yapıldığından beri. Ya opening ya da panaromic edition hediyesi vardı mutlaka. Bence bayinin halt yemesi var bu iste. Opening editionda ki hediye donanımları fiyata dahil etmişler.

birmot mu?

herkes tutturabildiğine yapıyor ama tablet en dandiği 100 TL buzdolabıda öyle bence çok iyi ihtiyacın varsa mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: said_ozcan

Arkadaslar merhabalar

Biz de bugun Fiat 500 L rockstar dualogic dizel bicolor ( sarı siyah) hifi beats audio aldik..

yarin teslim aliyoruz. .

umarim herkes arabasina kavuşur :)
     Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar sizce bu aracin ederi nedir? bicolor 2000 hifi 1500 bunlara. liste fiyati trafik sigortası haric 60500 dediler

• Beats edition da hi fi sistemi hariçten mı satılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: enterit

birmot mu?

herkes tutturabildiğine yapıyor ama tablet en dandiği 100 TL buzdolabıda öyle bence çok iyi ihtiyacın varsa mükemmel

Normalde motor koruma, boya koruma gibi seylere pek itibar etmem. Arac altı izolasyonu ise yaptırmayı düşünüyordum. Hediyeler de beni tahrik edince yaptırmaya karar verdim:)

benimde fikrim seninki gibi
    ama yalıtım başarılı bence
    para ödeyince öyle hissediliyor da olabilir :)
    abı ben 400 e kapattım dedım param yok keske daha once haberlesseydık. ..koparırdım bı seyler...neyse nasip......

yıkamaya goturdum arabayı..kapı kenarlarındakı sıyah parlak kısmı ufak cızılmeler oldu bez cızıklerı canımı sıktı bıraz aman dıkkat olun..
  • şu sıra fiyat konusunda adamlar çok değişik söylüyorlar dostum.
    aracın rengi senin için önemli değil ise fiat servislerinin numaralarını al hepsini ara
    ama bugün 31 i hangisinin elinde varsa o fiyattan pazarlık şansını dene
    yarın fiyatlar değişir.
    ben gecen ayın 30'unda ankarada ki bütün bayileri arayıp 1,3 popstar panoromik duologic diye fiyat aldım
    birmottan arabayı 50.500 TL ye aldım (trafik sigortası dahil)
    adamlar fiyatları kafalarına göre belirliyorlar

bol şanslar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.