Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.901
Cevap
129
Favori
782.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

• Açıklamalarınız için teşekkür ederim, fakat iki ışık arası yaklaşık 7 km gerçi yokuş aşağı bir yoldu hiç gaza basmadım desem yeridir, aklıma takıldı bir kere, bide 2000 devir üstünde gittim yolu turbodaki basıncı boşaltmadan stopmu ettirmiyorki, bu işin mantığını çözene kadar kafamı kurcalayacak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Ankara Konya Yolundaki Fiat bayisinde aracı inceledim, eğer Fiat logosu olmasa japon arabası denirdi, çok kaliteli geldi bana ancak otomatik vites için 1,3 motor yetersiz gibi geliyor, görevli sorun olmaz dedi ancak benim şüphem var, bu konuda deneyim sahibi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
  • Konunun ilk sayfalarına bakarsanız 1,3 kullanan arkadaşımız yeterli açıklamaları var, bende 1,6 var, 1,3 almak istiyordum aynı fiyatlar gelince 1,6 tercih ettim. Motor seçimi size ait ama araçtan kesinlikle memnun kalırsınız. Baktığınız araç kartaşta bordo renkmiydi? Eğer oysa bende bakmıştım ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent7753 -- 28 Temmuz 2013; 0:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nongrata

Bugün Ankara Konya Yolundaki Fiat bayisinde aracı inceledim, eğer Fiat logosu olmasa japon arabası denirdi, çok kaliteli geldi bana ancak otomatik vites için 1,3 motor yetersiz gibi geliyor, görevli sorun olmaz dedi ancak benim şüphem var, bu konuda deneyim sahibi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

Ayni dusunce bendede var acaba 1.3 motor yeterli olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: levent7753

Konunun ilk sayfalarına bakarsanız 1,3 kullanan arkadaşımız yeterli açıklamaları var, bende 1,6 var, 1,3 almak istiyordum aynı fiyatlar gelince 1,6 tercih ettim. Motor seçimi size ait ama araçtan kesinlikle memnun kalırsınız. Baktığınız araç kartaşta bordo renkmiydi? Eğer oysa bende bakmıştım ona.

1,3 motor kullanan arkadaşlar genellikle manuel vites kullanıyorlar, benim sorduğum konu ise otomatik viteste nasıl olduğu, ben full paket otomatik ve cam tavan modellerini inceledim renklerini hatırlamıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent7753

Konunun ilk sayfalarına bakarsanız 1,3 kullanan arkadaşımız yeterli açıklamaları var, bende 1,6 var, 1,3 almak istiyordum aynı fiyatlar gelince 1,6 tercih ettim. Motor seçimi size ait ama araçtan kesinlikle memnun kalırsınız. Baktığınız araç kartaşta bordo renkmiydi? Eğer oysa bende bakmıştım ona.

Manuel için yeterli bir açıklama olabilir belki ancak otomatik vites için pek bir açıklama yok. Bende kartaş'ta baktım ancak rengini hatırlamıyorum, bir full paket otomatik araca birde cam tavan manuel araca bakmıştım.
  • Umarım yeterli ve detaylı bilgiye ulaşırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent7753 -- 28 Temmuz 2013; 23:55:21 >
  • 1.3 dizel otomatik aracım henüz gelmedi. Bayramdan once kavuşacağım kısmetse. O zaman detaylı inceleme ve yorum yazabilirim.

• Arkadaşlar geçen hafta arkadaşım italyaya tatile gitti ve araç kiralamışlar. firma 500 l otomatik 1.3 diesel vermiş. 6 gün boyunca dağ tepe bayır otoyol demeden dolaşmışlar 2000 km üzeri yol yapmışlar. dağlarda klima açık 4 kişi valizler banamısın dememiş. türkiyeye döndü ve hemen fiata gidip sipariş verdi. 1100 km gitmiş 1 depo ile. o yüzden içinizi rahat tutun hız düşkünü ve güç delisi değilseniz her türlü ihtiyacı karşılayacak bir araba. 25 haziranda sipariş verdik daha gelecekmi gelmicekmi onu bile söyleyemiyorlar. bu arada ankarada 25 inden önce sipariş veripte panaromik otomatik teslim alan varmıdır?
  • cumartesi ankara birmot an aracımı ( 1,3 multijet panaromic edition otomatik) aldım bugün sabah dahil 150 km yol yaptım. otomatik için şunu belirteyim idea benzinli aynı şanzumanını kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım ama 500L nin otomatiği daha yumuşak ve rahat geçişleri var. 1.3 aracı daha zorlamadım ama ışıklarda kalkarken ve ara hızlanmalarda hiç sıkıntı yaşatmadığını söylemeliyim. Bence bu şanzumanda en büyük sıkıntı dik uzun rampalarda vites geçişlerinin sık olması bu rahatsızlık yaratabilir diye düşünüyorum bende onu manuele gecerek çözdüm. ama performans sıkıntısı bende teslim alana kadar ciddi problemdi benim için ama 3 günlük kullanımda çok sıkıntı yaratmadı bana diyebilirim. bir başka beni mutlu eden sonuçta yakıt tüketimi daha kendim ölçme fırsatım olmadı ama veriler doğru ise 5,2 karma gibi bir tüketim gördüm 150 km de bu bence başlangıç için çok iyi diye düşünüyorum.
    fotoğrafları akşam koymaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: enterit

cumartesi ankara birmot an aracımı ( 1,3 multijet panaromic edition otomatik) aldım bugün sabah dahil 150 km yol yaptım. otomatik için şunu belirteyim idea benzinli aynı şanzumanını kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım ama 500L nin otomatiği daha yumuşak ve rahat geçişleri var. 1.3 aracı daha zorlamadım ama ışıklarda kalkarken ve ara hızlanmalarda hiç sıkıntı yaşatmadığını söylemeliyim. Bence bu şanzumanda en büyük sıkıntı dik uzun rampalarda vites geçişlerinin sık olması bu rahatsızlık yaratabilir diye düşünüyorum bende onu manuele gecerek çözdüm. ama performans sıkıntısı bende teslim alana kadar ciddi problemdi benim için ama 3 günlük kullanımda çok sıkıntı yaratmadı bana diyebilirim. bir başka beni mutlu eden sonuçta yakıt tüketimi daha kendim ölçme fırsatım olmadı ama veriler doğru ise 5,2 karma gibi bir tüketim gördüm 150 km de bu bence başlangıç için çok iyi diye düşünüyorum.
    fotoğrafları akşam koymaya çalışırım

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
    sizin deneyimleriniz bizim için çok önemli

paylaşımlarınızı bekliyoruz.

• 1,6 motorda şuan 120 km yaptım ve ortalama tüketim 5,4

• ben ankara birmotdan 16 temmuzda anlaştım 19 temmuzda aracı teslim aldın, 1,3 mjet dualojik rockstar(tamamı beyaz) aldım. bende çekişten korkuyordum ama 85 beygir hiç de fena sayılmaz, eşim kullandığında rampada fazla gaza basmadığında araba çekmediğinde vitesi yukarı itiyorum bire geçiyor ve sıkıntısız yoluna devam ediyor. bana göre tek eksi yanı vites geçişleri 4. vitese kadar fazla hissettirmesi. gerçi ilk kez otamatik araç kullanıyorum ama voswagende geçişler hissedilmiyor diye duyuyordum, bunu dışında çok güzel severek bineceğimiz tam bir aile aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzatlı

...bana göre tek eksi yanı vites geçişleri 4. vitese kadar fazla hissettirmesi. gerçi ilk kez otamatik araç kullanıyorum ama voswagende geçişler hissedilmiyor diye duyuyordum...

Hayırlı olsun aracınız.. VW, Alfa Romeo ve bazı Renault ve Ford modellerinde vites geçişlerini hissettirmeyen çift kavrama sanziman, bu araçta ise tek kavrama bi şanzıman var.. hissiyat farkı buradan kaynaklaniyor. Ancak çift kavramalarin maliyet farkı aracınızdakine göre 2 ile 4 kat arası daha fazla oluyor. Yani birazcık ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 30 Temmuz 2013; 8:09:35 >
  • itegrale teşekkür ederim. haklısınız bu fiyata alınabilecek en iyi aile arabası, hem dizel, hem ekonomik, fiyat uygun(ben 54750 ye aldım) SUV görünüşlü, eşim ve özellikle çocuklar bayıldılar, trafiktede daha bir tane kırmızı panaromik edition gördüm ama bizi gören insanların dikkatini çekiyoruz, çok hoş.
  • integrale teşekkür ederim. haklısınız bu fiyata alınabilecek en iyi aile arabası, hem dizel, hem ekonomik, fiyat uygun(ben 54750 ye aldım) SUV görünüşlü, eşim ve özellikle çocuklar bayıldılar, trafiktede daha bir tane kırmızı panaromik edition gördüm ama bizi gören insanların dikkatini çekiyoruz, çok hoş.
  • selamlar
    dün aracım için cam film, kaput film, kapı girişlerine ve bagaj girişine film uygulama ile üst tavana cam tavanın yanı ve aynalara beyaz folyo kaplamak için anlaştım. iyi malzeme olsun dedim. 3yıl garanti verdiler sabırsızlıkla cumayı bekliyorum.
  • Bana da aldırdınız ya la... Focusu da babama verdim. Ama şunu söylemeliyim ki ilk defa bir araba gönlümü fethetti.

Rockstar 1.3MJII + Cam Tavan + Beats Audio Beyaz 54.5kTL
  • fsevik kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.