Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.901
Cevap
129
Favori
782.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçlarını yeni alanlara topluca hayırlı olsun diyorum. Yakında daha da şenlenir buralar Benim araç da bu hafta sonu teslim edilecek kısmetse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enterit

selamlar
    dün aracım için cam film, kaput film, kapı girişlerine ve bagaj girişine film uygulama ile üst tavana cam tavanın yanı ve aynalara beyaz folyo kaplamak için anlaştım. iyi malzeme olsun dedim. 3yıl garanti verdiler sabırsızlıkla cumayı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam aracınızın rengi nedir ki beyaz folyo çektiriyorsunuz? Uygulamadan sonra fotoğraf paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Hocam aracınızın rengi nedir ki beyaz folyo çektiriyorsunuz? Uygulamadan sonra fotoğraf paylaşır mısınız?
    Hayırlı Ramazanlar dilerim...
    Reklamlarda grdüğüm ve sizin forumunuz sayesınde ısındıgımda fiat 500 l ile ilgili bir kaç sorum olacaktı.
    1-Aslında ben Fiat 500 l living modeli üstünde baya bir duruyorum, Türkiyede cıkıs tarihi hakkında net bilgisi olan var mı acaba?
    2- bu Living modeli sadece italya ve ispanya da olup Agustos ayının artalarında avrupada tanıtılmaya baslanıp ekim ayında dagıtım baslanacakmıs.Bende yurtdısında gorevlı olup 2014 yılında turkıyeye donecek bırı olarak; Motor seçeneği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
    İtalyada bu modelin 0.9 TwinAir 80cv Natural Power LOUNGE manuel olan lpg li modeli 23.000 euro ile yine 1.3 Multijet 16V Dualogic 85cv LOUNGE modeli 22.900 euro ile başlayan fiyatlarda satılıyor. sorum sizce 5oo l den buyuklugude goz onune alındıgında hangı motoru secerdınız?
    Ayrıca beats audi + acılır tavan + iki renkli metalik boya + city break control + 17 '' beyaz elmas kesim jantla + 5.4' blt. d radyo media centre toplam olarak ekstra 3400 euro edıyor. sizce turkıyeden almak mı daha ıyı olur yoksa buralardan mı? (avrupadan)

• quote:

Araçlarını yeni alanlara topluca hayırlı olsun diyorum. Yakında daha da şenlenir buralar Benim araç da bu hafta sonu teslim edilecek kısmetse.
    arkadaşlar reklamlarda navigasyon gözüküyor. donanım listesinde ve opsiyonlarda navigasyon yok. rockstar da mevcut mu acaba? birde rockstar da far sensörü mevcut mu? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

arkadaşlar reklamlarda navigasyon gözüküyor. donanım listesinde ve opsiyonlarda navigasyon yok. rockstar da mevcut mu acaba? birde rockstar da far sensörü mevcut mu? şimdiden teşekkürler.

Navigasyon henuz yok ama bildigim kadariyla yil sonuna dogru opsiyonel olarak cikacak. Rockstar'in donanim listesinde yagmur/park sensoru ve kendiliginden kararan dikiz aynasi var ama far sensorunu goremedim, Rockstar alan varsa bilgi verirse iyi olur, ben de merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

Navigasyon henuz yok ama bildigim kadariyla yil sonuna dogru opsiyonel olarak cikacak. Rockstar'in donanim listesinde yagmur/park sensoru ve kendiliginden kararan dikiz aynasi var ama far sensorunu goremedim, Rockstar alan varsa bilgi verirse iyi olur, ben de merak ettim..

Alıntıları Göster
    abıler ben ırfun 4 everın kardesıyım arabayı aldım sonunda ..sukurler olsun.. arabayla surus yaptım.keyfı super.hatta fılm cektırdım.camlar falan tam bı hos oldu. bı kac foto ilede sulemek ıstıyorum.popstar 1.4 panaromic edition

arkadaslar bu arada arabam bıraz tozlu camurlu kırlendı ondan kusura bakmayın normalde bulut beyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husseun -- 30 Temmuz 2013; 22:54:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netron80

Reklamlarda grdüğüm ve sizin forumunuz sayesınde ısındıgımda fiat 500 l ile ilgili bir kaç sorum olacaktı.
    1-Aslında ben Fiat 500 l living modeli üstünde baya bir duruyorum, Türkiyede cıkıs tarihi hakkında net bilgisi olan var mı acaba?
    2- bu Living modeli sadece italya ve ispanya da olup Agustos ayının artalarında avrupada tanıtılmaya baslanıp ekim ayında dagıtım baslanacakmıs.Bende yurtdısında gorevlı olup 2014 yılında turkıyeye donecek bırı olarak; Motor seçeneği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
    İtalyada bu modelin 0.9 TwinAir 80cv Natural Power LOUNGE manuel olan lpg li modeli 23.000 euro ile yine 1.3 Multijet 16V Dualogic 85cv LOUNGE modeli 22.900 euro ile başlayan fiyatlarda satılıyor. sorum sizce 5oo l den buyuklugude goz onune alındıgında hangı motoru secerdınız?
    Ayrıca beats audi + acılır tavan + iki renkli metalik boya + city break control + 17 '' beyaz elmas kesim jantla + 5.4' blt. d radyo media centre toplam olarak ekstra 3400 euro edıyor. sizce turkıyeden almak mı daha ıyı olur yoksa buralardan mı? (avrupadan)

hocam merhaba
    ben almanya italya fiyatına baktım çok yakın fiyatlar. almanyada 18bin euro popstar 1.4 motor. biz 45bine aldık.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bugun gittim fiat bayisine işlemleri başlattım, akşam 5 ten sonra gittiğim için kredi onayı yarına kaldı, yarın onaylanırsa popstar 1.3 multijet ll 85bg aracıma perşembe günü kavuşacağım. araç 50 binlira nasıl sizce ? birde full kasko yaptırmayı düşünüyorum, yaptıran varmıdır ve kaça yaptırmıştır bilgilendirirseniz sevinirim, iyi forumlar.

• quote:

1- Net tarih belli değil.. 2014 de gelir diye tahmin ediyorum. Net tarihi bayiler bile veremiyor çoğu zaman. Zira elin oğlu canı ne zaman isterse gönderiyor:)

2- Ben şahsen dizel araçtan şaşmam. Katalog verileri de dizelin daha ekonomik olduğu yönünde..
    Yurtdışından araç alıp Türkiye'ye getirmek daha pahalıya mal olmaz mı? Zira gümrükte ekstradan vergi ödemek zorunda kalacaksınız. Zaten oradaki fiyatlar ülkemizden pek aşağı değil.. 23 bin euro 60 bin TL ediyor neredeyse.

• judaspriestt J kullanıcısına yanıt
    Araç otomatik vites mi? Manuelse az indirim yapmışlar.. Otomatik aldıysanız çok iyi fiyata almışsınız..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Rockstarda far sensörü mevcut, hatta menüden sensörün hassaslık ayarı yapılabiliyor. Rockstarla ilgli sormak istediğiniz konu olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim. Bu arada sesli komut varmış yeni öğrendim.
    Aracı kullanan arkadaşlara bir sorum var, uconnect tam özelliklerini biliyormusunuz?

• quote:

quote:

1- Net tarih belli değil.. 2014 de gelir diye tahmin ediyorum. Net tarihi bayiler bile veremiyor çoğu zaman. Zira elin oğlu canı ne zaman isterse gönderiyor:)

2- Ben şahsen dizel araçtan şaşmam. Katalog verileri de dizelin daha ekonomik olduğu yönünde..
    Yurtdışından araç alıp Türkiye'ye getirmek daha pahalıya mal olmaz mı? Zira gümrükte ekstradan vergi ödemek zorunda kalacaksınız. Zaten oradaki fiyatlar ülkemizden pek aşağı değil.. 23 bin euro 60 bin TL ediyor neredeyse.

evet dogru soyluyorsunuz aslında dıger markalarda yanı bmw audı ve mercedes modellerınde fiyatsal olarak fark var ama bu fıatta turkıye ıle avrupa fıyatları ılk satısta nerdeyse aynı hatta avrupada kı satıslar ustune bırde vergı ve gumrukleme fıyatları gırınce avrupa cok daha pahalı oluyor. ama ıstedıgım model olan 500 l lıvıng turkıyeye benım tahmınımce 2014 un sonlarına dogru gelır. bende o kadar beklemek ıstemıyorum. evet 500l cok almakla beraber aılem ıcın hem bagajı hemde kendısı kucuk fakat 500 l lıvıng bagaj ve koltuk sayısınca aıleme uygun.
    ıkı arada bır derede kaldım yanı eger avrupadan alsam cok fazla para verecegım turkıyeden asam 500 l kucuk gelıyor offf cok zor .. nerden gordum bu aracı benı ıkılemde bıraktı :)

• husseun H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız. Cam tavan hoş görünüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 31 Temmuz 2013; 1:40:47 >
  • Arkadaslar merhabalar

Biz de bugun Fiat 500 L rockstar dualogic dizel bicolor ( sarı siyah) hifi beats audio aldik..

yarin teslim aliyoruz. .

umarim herkes arabasina kavuşur :)
     Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzubizaretta -- 31 Temmuz 2013; 2:19:02 >
  • oo şahane seçim.. hayırlı olsun.. hemen teslim alacaksınız ne güzel. Ben haziran sonu gibi sipariş verdim. Hala bekliyorum. sizinkinden tek farkı siyah renk ve panoromic roof var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_hukuk

oo şahane seçim.. hayırlı olsun.. hemen teslim alacaksınız ne güzel. Ben haziran sonu gibi sipariş verdim. Hala bekliyorum. sizinkinden tek farkı siyah renk ve panoromic roof var..

Size de hayirli olsun hocam... tamamen siyah mi araciniz? Bir de kaca aldiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: judaspriestt

arkadaşlar bugun gittim fiat bayisine işlemleri başlattım, akşam 5 ten sonra gittiğim için kredi onayı yarına kaldı, yarın onaylanırsa popstar 1.3 multijet ll 85bg aracıma perşembe günü kavuşacağım. araç 50 binlira nasıl sizce ? birde full kasko yaptırmayı düşünüyorum, yaptıran varmıdır ve kaça yaptırmıştır bilgilendirirseniz sevinirim, iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Tüm araç alan arkdaşlara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
    Kasko ücretleri önceden kaskonuzun olup olmamasına varsa eğer yüzde kaç hasarsızlık indirimi olmasına göre verilen fiyat değişiyor ama sıfırdan başladığınızı düşünürsek bize ( ankara) 1300 tl fiyat verdiler, eskidende kaskomuzun olduğunu söyleyince fiyat 690 tl ye indi. Dediğim gibi eğer hiç kasko geçmişiniz yoksa ortalama 1300 tl civarı bir fiyat çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent7753 -- 31 Temmuz 2013; 4:05:59 >

• levent7753 L kullanıcısına yanıt
    evet abı bana 1300 cıktı ılk kaskom..bılgı ıcın tesekkur
  • netron80 N kullanıcısına yanıt
    valla bende ıkılemde kaldım dıgermarkalarla vw mercedes opel gıbı ama donanım ve estetık bunda bende bunu sectım...livingi bekleyın derım hem aile hemde mutlu olursunuz..
  • quote:

Araç otomatik vites mi? Manuelse az indirim yapmışlar.. Otomatik aldıysanız çok iyi fiyata almışsınız..

manuel vites, liste fiyatı 54 bin 500 lira 50 bine bıraktılar, azmı yaptılar diyosunuz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.