Şimdi Ara

Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.901
Cevap
129
Favori
782.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aracı direk olarak beats edition olarak sorup öyle fiyat alın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husseun

abı ben 400 e kapattım dedım param yok keske daha once haberlesseydık. ..koparırdım bı seyler...neyse nasip......

yıkamaya goturdum arabayı..kapı kenarlarındakı sıyah parlak kısmı ufak cızılmeler oldu bez cızıklerı canımı sıktı bıraz aman dıkkat olun..

Hepsini 400 liraya mı yaptırdınız ? İzolasyon, koruma vs? Cok iyi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: judaspriestt

arkadaşlar bugun gittim fiat bayisine işlemleri başlattım, akşam 5 ten sonra gittiğim için kredi onayı yarına kaldı, yarın onaylanırsa popstar 1.3 multijet ll 85bg aracıma perşembe günü kavuşacağım. araç 50 binlira nasıl sizce ? birde full kasko yaptırmayı düşünüyorum, yaptıran varmıdır ve kaça yaptırmıştır bilgilendirirseniz sevinirim, iyi forumlar.

Hangi bayiden aldınız? Ben bulunduğum yerde gittiğim bayi yok onu ekle yok bunu ekel acaip rakam çıkardı
    Ancak gördüğüm kadarıyla forumda başka arkadaşlar da bu durumdan şikayetçi. Bana popstar için ekle çıkar vs derken çıkardıkları rakam 55000 küsürü buldu. Hem de düz vites.
    Sonradan uyandım ''eeee int sitesinde fiyat başka ''
    Tekarardan hummalı bir toplama çıkarma vs.. '' aaa ana bayi benim indirimimi de yapmış zaten '' gibilerinden pişkin bir yanıt,
    ben tamam da bu fiyat üzerinden ne olur dediğimde de ''zaten indirim yapılmış '' gibilerinden bir kaç lakırdı. Ama tam giderken de eklemeyi unutmuyor ''siz hele bir karar verin gerekeni yaparız'' , tamam da güzel kardeşim o gereken ne imdi söylesen olmaz mı?!!

vs..vs.... Benim gördüğüm şu ana kadar en istikrarlı Ankara Birmot gibi....Başka fikri olan varsa sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwkkk -- 31 Temmuz 2013; 14:29:39 >

• Bu firmaları anlamadım gitti pazartesinden bu yana plakaları çıkaramıyorlar. Sizin plakalar kaç günde çıktı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bir sinir geçtim internetin başına...Ford için baktım C-max ile neredeyse söyledikleri fiyat aynı. ???
  • ben ankara birmot dan 1,3 MJet rockstar dualojik 54750 ye aldım, 54'e de alabilşirdim, kartaş ve ankara oto 57 çekti, arabayı teslim alıken 19 temmuzda birisinin panoromik editionu dualojik 51 e aldığını söyledi, banada 51,5 demişlerdi, liste fiyatı 53.
  • wwwkkk W kullanıcısına yanıt
    donanım karşılaştırın belki karar vermenize yardımcı olur.
    birde neden 500l c-max ten ucuz olmalı sizce?
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    valla abinin dedıgı ole bır defaya mahsus taban koruma yaptır bu cok onemlı dedı. bırde sesı mınımıze edıyormus falan dedi. ben sırf bunun ıcın yaptırdım dıyebılırım.
  • Hangi bayi verdi hocam bu fiyatı size, şaştım kaldım gerçekten benden 1350 tl istendi hemde %35 indirimle, sizlerin yaptırdığı yerlerle görüşmek istiyorum belki banada indirimli fiyat verirşer.

• Beylikdüzü Birmot verdi bu fiyatı hocam.

• Evet tamamen siyah aldım.. Panaromic roof olunca zaten bi color renk pek anlaşılmıyor diye düşünüdüm. 53.600 TL
  • hkn_hukuk kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun kazasız belasız binin inşallah
  • Sayın İzmir-selçuk nikli arkadaşım, forddan ucuz olmalı diye değil benim şu an aracım ford c-max olduğu için karşılaştırdım. Bunun dışında arabaya bugün bakmaya gittiğimde gerçekten beğendim ama herkesin belirttiği gibi konsoldaki plastik aksam ve koltuklar ama özellikle konsol aksamı ford ile karşılaştırıldığında biraz geri planda kalıyor. Bunun dışındaki herkesin kendi kararı ...
    Saygılarımla...

Not : Kusura bakmayın bu mesajda bahsedilenler kısmı nasıl kullanılaıyor bilemediğim için mesaj metninde nick isminizi yazdım . Yanlış anlaşılma olmasın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwkkk -- 31 Temmuz 2013; 17:47:10 >
  • rockstar dualogic dizel 2013 mu hocam sizinki

• arkadaşlar bende 1.6 multijet rockstar fırtına sarı-beyaz tavan alarak aranıza katılmış bulunuyorum aracı ankara birmottan aldım cumartesi teslim edecekler.Arkadaşlar kesinlikle bütün bayileri araştırın ben geçen cumartesi günü acele edip istediğim renk yok diye(bana oyle bilgi verdiler) tan oto dan 59000 tl ye aldım ve 1500 tl kapora vererek bayiden çıktım sonra aklıma geldi birmotu aradım ve aracı 56500 tl ye vereceklerini ve eskişehir birmot ta istediğim rengin olduğunu söylediler hemen kaporayı iptal edip ankara birmottan aracımı aldım ve 2500 tl kar ettim mutlaka bütün bayilerden fiyat alın özellikle de birmottan
  • enterit E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim... size de hayırlı olsun.
  • evet siyah rockstar 1.3 duologic beats edition. ekstra olarak panaromic roof var.
  • Hocam sanirim ben sağlam kazik yedim

57700 e kasko sigorta haric
    Sari siyah bi color
    Beats audio sistem
    Rockstar aldim
    Dualogic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzubizaretta -- 1 Ağustos 2013; 1:54:09 >
  • Arkadaşlar bahsettiğniz fiyat kargaşası şundan kaynaklanıyor:
    Türkiye ye ilk gelen parti malum opening edition (hediye paketli) idi. Yaklaşık 10 güne kadar bayilerin ellerinde sadece bu araçlar vardı. Opening edition kampanyası 30 Haziran itibarı ile bitti, bu sefer panoramik edition kampanyası başladı 31 temmuza kadar ki şu an itibarı ile o da bitti. (tek fark bi-color vs cam tavan olması). Eğer bayiden ilk parti araç aldıysanız kampanyası bittiği için opsiyon fiyatı çıkarmış bayi, ha çıkarmayabilir miydi belki pazarlıkla evet. Aynı durum panoramic edition paketinde de geçerli olabilir bundan sonra. Birmot un fiyat listesine bakarsanız opsiyon fiyatları eklenmiş halde görürsünüz.
  • Benim durum çok başka hocam ya. benim koç ailem kartım var. O yüzden indirimim oluyor. haziran ayında daha beats edition yokken, rockstar 1.3 duologic + beats + panaromic roof + metalik siyah renk için 54.650 TL fiyat aldım. (koç ailem kart indirimi dahil) sonra otokoç ta çalışan bir arkadaşım var. ona söyledim o da beats edition diye bir kampanya gelecek bekle dedi. çünkü beats edition da metalik renk ve beats ses sitemi ücretsiz. Ee onlarda ücretsiz olunca tekrar fiyat aldım. Arkadaşın da yardımı ve benim kart indirimi ile nerdeyse %10 indirim oldu. Ayrıca geçen ay ÖTV de ayarlama yüzünden 1.000 TL ye yakın zam da geldi. Ben kapora verdiğim için ondan da etkilenmedim

Seninki de araç 57.000 TL + 2.000 TL bi color = 59.000 TL yapıyor. sanırım biraz daha indirim olabilirmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.