Bildirim
Fiat 500X 1.6 Multijet II Cross Plus testi (2015)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu teste biraz özenilmemiş gibi geldi bana, ayrıca izledinizmi bilmiyorum 0-100 rezelat bi şekilde yapılmış 5bin devire kadar max gücünü 4binde veren aracı zorlamak nedir anlamadım zaten video da da araba 4binden sonra yığılmakta. -
Araba güzel de 100.900 liralık fiyat nedir abi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500x e 100 bin hayatta vermem o paraya bir sürü d segmenti seçenekleri var insignia 1.6 136 bg cosmo at6 veya aynı özellikte 115 bine sport + opsiyonlar alırdım veya superb 1.4 tsi veya 1.6 tdi alırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: İMAX 3D
500x e 100 bin hayatta vermem o paraya bir sürü d segmenti seçenekleri var insignia 1.6 136 bg cosmo at6 veya aynı özellikte 115 bine sport + opsiyonlar alırdım veya superb 1.4 tsi veya 1.6 tdi alırdım
Hak vermemek elde değil. -
buna 100 lira verene kadar bir adet juke + sümbül alırım. -
golf tdi dsg highline 99.700 tl 500x ten daha ucuz ve daha kaliteli -
Fiat 500x le kafayı sıyırmış vaziyette, Mini'den müşteri çalayım derken fiyatı da bu tikiler ucuz diye almaz diyip fiyat etiketini masabaşında kafadan sallıyolar herhal.
Bu ne ya :D 100 Bin lira para vereceğim içi A sınıfı büyüklüğünde düdük kadar arabaya bineceğim, neymiş Krousssouuver miş, hade len ordan.
10 daha versem F30 3.20i alıyorum lan insafsızlar, kafa gidik bunların. -
500x'in 1.6 110 HP e-torg versiyonu 64.000 civarı birşeydi o alınır.Biraz daha performans isteyen 1.4 Multiair alır onun haricindekiler yaş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Brky
And, inanilmaz abartmis arabayi. Video da arabadan, dan dun, güm pat sesler geliyor ama konforlu diyor. Virajdan viraja atliyormus yok ford gibi yol tutuyormus... rally arabasi gibi dedikten sonrasini izlemedim zaten. Turşu tenekesi fiat iste.
Ben objektifliklerini kaybettiklerini dusunmeye basladim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu bende izledim ve beğenmedim.
Herşeyden önce artık markalardan araç almak için sanki eksikleri söylemiyorlar gibi hissediyorum.
Onun haricinde fiyatlara modellere ve piyasa durumuna hakim değiller.
Bu aracın bırak üzerindeki fazla fiyatı, diğer seçeneklerin fiyatına baktıklarını bile sanmıyorum.
Bize gelen bu. Bunun fiyatı bu mantığı var.
Eğer insanlara faydalı olacaklarsa ya fiyat söylemesinler yada bugün için en düşük fiyatı bu bu model bu fiya falan desinler.
Araca kim binerse binsin fiyat ve donanım listesini incelemiş ve konuşan kişi çok az.
Galiba ekibe yeni katılan ve site yada video işi ile uğraşan arkadaşlar var. Onların kullanım şekilleri hakkında konuşmalar geçiyor ve bu bazı arkadaşları olumsuz etkiliyor olabilir. Gençlere dikkat edilmesi riske girmemek adına And'a dostane bir tavsiyemdir.
Ayrıca gazlama (pov) videoları iyi hoş ama geçen gün bir genç arkadaşın da bunu örnek alarak video çektiğini gördüm. İyi bir örnek olalım derken kötü örnek olmamaları gerekir. Maalesef tüm izleyiciler aynı şuurda değil.
Not: bu söylediklerimi otopark ailesinden biri okursa alınmasın. Tamamen dostça bir söylemdir. Piyasada ajanslar ile çalışıp araç tanıttığını sanan yada iki kelimeyi bir araya getiremediği halde onlarca firmanın bariz reklamını yapan kanallar kategorisinde değilsiniz.
Ancak biraz daha özen lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 31 Aralık 2015; 5:21:17 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
İkinci paragraf son iki testtir bana da oluyor hocam.
Şu arabaları görünce 100k fiyatı ile insigniaya saygım artıyor. -
Crossoverlar arasında 500x ve mokka favori araçlarımın arasında. Ancak fiyatlarına bakıyorsun arabaya bakıyorsun elle tutulur gibi değil.
Bu tip araçları 2.el almak daha mantıklı,hali hazırda 2.el fiyatları sıfırına göre 10.000 ile 20.000 TL arasında düşük bulmak mümkün.
Arabayı çok çok beğenip illa alınacaksa 2.el alma taraftarıyım.
Video hakkında yorum yapmıyorum,ne çok berbat ne çok güzel. -
100 olan en dolu modeli 9 ileri otomatik 170hp 4 çeker bunu istemeyen 70 bine de 500x alabilir.
Bu arada fiyatı 94900.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 31 Aralık 2015; 10:10:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: orktas
100 olan en dolu modeli 9 ileri otomatik 170hp 4 çeker bunu istemeyen 70 bine de 500x alabilir.
Bu arada fiyatı 94900.
Test aracı 1.6 dizel manuel 4x2 olmasına rağmen 100 bin tl. Aracın liste fiyatı 83 bin tl ama 17 bin tllik opsiyon koymuşlar 100.900 tlye dayanmış fiyatı.
insignia 1.6 cdti sport at6 + opsiyonlar anahtar teslim 105 108 bin tlye veriyorlar böyle bir seçenek varken kim 500x alır -
-
quote:
Orijinalden alıntı: İMAX 3D
insignia 1.6 cdti sport at6 + opsiyonlar anahtar teslim 105 108 bin tlye veriyorlar böyle bir seçenek varken kim 500x alır
Kimse almıyor zaten 100 bin liralık 500x, o kadar çıldırmış değil halkımız daha:) Satılan 500x ler genel olarak 65-75 bin tl fiyat aralığında, sahibinden.com da ilanlarda 1 tane bile 90-100 bin tl ye 500x ilanı yok hep 60-70 bin tl. Ben bu araca 75 bin tl de vermem 60 bin tl ye düşünebilirim ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 31 Aralık 2015; 11:17:18 >
mesajında bana laf söylemişsin ben gerçekleri yazdım çogu kişide bana katılıyor zaten d segmenti dizel otomatik full + opsiyonlu alternatifler varken 500x o parayı haketmiyor aynı egeanın 68 bin haketmediği gibi sen burda 500 ü savunmuşsun ama kimse o paraya fiat almaz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- hava akış metresi bozulursa ne olur
- hgs kara liste nedir
- sıfır araç kokusu
- uzun yolda araba su eksiltiyor
- pirelli 4 mevsim lastik yorumları
- volkswagen id.4
- m4 csl
- en çok tutulan suv araçlar
- 2025 opel mokka
- dacia jogger yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X