Şimdi Ara

Fiat Brava kullananlar buraya....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kullanan yda hakkinda bilgisi olan arkadaslar biraz bilgi verirmi.Yakiti nasildir? yedek parca pahalimidir? 2.el piyasasi nasildir konforu iyimidir? Elx modeli ful olanimidir? Almayi dusunuyorum brava elx acaba dogru bi tercih olurmu lutfen yardim .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakıt şehir içi 12-13 litre lpg , şehir dışı 8-9 litre lpg.

2. el son senelerde değerlendi.
    Elx full donanım ama sx ile çokta farkı yok. Ekstradan sisleri vs var. Temiz olursa sx de bulunur. Sx de yan airback klima abs opsiyonel, elx de ise standart.

Lpg ile uyumsuzluk yaparsa canınız sıkılabilir. Hiç yapmayanlarda var ama lpg li her marea brava elbet lpg de sorun yaratacaktır.
    Performans çok iyidir. Konfor o fiyata ondan iyisi bulunmaz.
    Marea tavsiye edilir. Brava 2002 den sonra yoktur. Marea 2007 yılına kadar üretilmiştir. Marea elx daha doludur arka camlar elektriklidir. Bravada arka camlar elektrikli değildir. Marea 2002 ve sonrası daha öncesine göre ortalama 100 km de 1-1,5 litre daha az yakar. Yazılımsal iyileştirme yapılmış. Yedek parça normal fiyat. Ama çok pahalı olan cins parçaları vardır. Kaza yapılırsa aracın masrafı çok olur zira bir ön farı 150-200 tl civarı.

Alacağın arabanın rölantisi düzgünse durma al . Ama rölanti dalgalanması artıp azalması stop etmesi varsa sorun çok basitte olabilir çözülmeyedebilir dikkat et .

• Simdi acikcasi max 18.bin butcem var ondan dolayi brava dusunuyorum.Sehir ici dediginize gore 0,30 kurus yakiyor diyorsunz.ic hacmi nasildir 1,85 boyundayim ic hacmi basikmidir acaba?
    Marea sedab oldguu icin pek dusunmedim.Ilk arabam olucak alicam araba.Bravayi onerirmisiniz peki

• Brava gerek motor gerekse konfor olarak çok güzel bir araçtı. Yakıt tüketimi rakiplerine göre yüksektir ve bir takım kronik sorunları olduğunu hatırlıyorum. Temiz brava bulmakla uğraşmak yerine 2002 sonrası marea kovalayabilirsiniz. Motor ve bir kaç konuda güncelleme yapıldı. Performansı biraz törpülendi fakat yakıt tüketimi düştü. Motor için yedek parçada sorun yaşamazsınız fakat bazı kaporta aksamları kolay bulunmayabiliyor.
  • Nasil sorunlar peki biraz bilgi verirmisiniz cok sik ariza yapma olasiligimi var? Bu fiyata brava gibi bi arac benim aklima mlsf gelmiyor.marea ikinci elde nasildir peki bilginiz varmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Punto'ya Jant Tavsiyesi..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.