Şimdi Ara

fiat bravo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben 2001 model fiat bravo almayı düşünüyorum araçı çok inceledim ama bi sonuca ulaşamadım bu aracın eksileri artıları bilen kullanan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum. aracı 3-4 sene kullanıcağım için bu benim için çok önemli bide aracı kredi ile alıcağım için hata yapmamam lazım...

• Ben 3 sene kullandım arkaadasım bravoyu.Aracı kullanmak gercekten cok zevklı 2 sene ıcerısınde bana 1 kez sorun yarattı oda aracdan degil uc kagıtcı benzıncının yuzunden dı.Sana bı kac tavsıyem olacak.Araca cok ıyı baktır spor araba gorunumunde oldugu ıcın bır cok kısı arabayı yıpratarak kullanıyor.Motoru suan stılolarda kullanılan motorlarla aynı.Bakımları ucuzdur ama tek kapı oldugu ıcın kapı parcaları gercekten cok pahalı.2 elı gercekten cok zayıf. 3-4 sene bıncem dıyorsan al gule gule kullan.Kalıtelı bır lpg kıtı ıle sorunsuz kullanırsın.
  • eğsan kaçırma derim arkadaşım gerçekteer temizini bulursa kaçırma deerim arkadaşım gerçrkten güzl araba
  • bu tavsiyeler benim için çok önemli arkadaşlar gerçekten sağolun eğer bi aksilik olmazsa 3ay içerisinde temizini bulursam alıcam bide malum araç piyasası şimndi yüksek yaz olduğu için biraz düşmesini beklemek lazım..
  • düşük km'de bravo bulabilmen mümkün bende bu aralar brava ve marealara bakıyorum zaten araştırırsan sorunsuz araçlar olduğunu görürsün.
  • aslında bende brava'lara bakıyodum ama onların fiyatı daha yüksek bide ailem fazla kalabalık olmadığı için şimdilik tek kapı araç bana yeticek ayrıca içlerininde epeyce geniş olduğunu duydum bravoların. anlıycağınız arkadaşlar bu benim ilk aracım olcağı için hata yapmak istemiyorum ve temiz bi araç almak istiyorum.
  • Hangi motorlusunu alacaksın peki?
    1.6 mı yoksa 2.0 mi?

2.0 motorluları 1.6'lardan aşağı yukarı gördüğüm kadarıyla yaklaşık 1.000 ytl'ye kadar daha ucuz satılıyor bilgin olsun.
  • içi gerçekten seni şaşırtacak kadar geniştir. bir de bütçen ne kadar acaba?
  • 1,6sx almayı düşünüyorum 10bin ytl kadar bi bütçe yaptım kendime temizini bulabilirim umarım
  • 10bin biraz az gibi, ama şanslıysan denk gelebilir. Bu arada bir Bravo kullanıcısı olarak ben de sana tavsiye edebilirim bu arabayı. Bu paralara alınacak özellikle dış görünüş ve sorunsuzluk olarak en iyi araç.
  • evet aslında dediğin doğru 10bin bu arabalara göre az ama şöyle bişey varki 2.eli biraz zayıf olduğundan iyi bir pazarlıkla 9bin hatta 8bin'e bile alınabilir bu araçlar sadece iyi araştırma yapmak önemli olan. ben aracı sadece piyasa olarak araştırdım ama dediğim gibi eksilerini artılarını bilmiyorum sadece..
  • mutlaka alırsın da, demek istediğim temizi için bu paralar az. her neyse sana bol şanslar diliyorum, umarım istediğin araca kavuşursun.
  • Ben de Doğan SLX arabamı sattığım anda, Otomatik vites, 2000-2002 model arası Bravo SX alacağım. Gerçekten güzel araba.....:)
  • bravolara iyice takmış durumdayım ama araçlardan anlayan bi arkadaşım 306 al diyor sizce ne yapmalıyım arkadaşlar 306 mı bravomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayrak34

bravolara iyice takmış durumdayım ama araçlardan anlayan bi arkadaşım 306 al diyor sizce ne yapmalıyım arkadaşlar 306 mı bravomu?

biri fiat bravo diğeri pejo 306, önemli olan senin kafandaki, araç işi nasip işidir, ikisininde sorun çıkartmayacağı veya çıkartacağı ne malüm, sen arkadaşınıda boşver bizide boşver, ilkönce aklından geçen hangisiydi, ilk önce düşündüğün aracı al derim. masraf olacaksa bütün araçlarda masraf olur. elbette ikisininde birbirinden üstünlükleri vardır (performans, konfor, emniyet, yakıt tüketimi, yedek parça bu gibi kategorilerde bazıları birbirine yakın bazıları birbirinden farklıdır) hem o arkadaşın neye göre 306 al diyor? ikinci el piyasasına göremi? performansına göremi? yedek parçasının ucuzluğuna göremi? iç hacmine göremi?

sana tavsiyem git pazara hem 306 bin hemde bravoya bin, içine hangisi sinerse onu al derim. tabi ustana göstermeden kesinlikle hiçbir aracı alma.

• Bravo güzel arabadır. Arkadaşımda vardı Geceleri dışarda turlaması süperdi. arabada performans lastik egzoz bide film oldumu tadından yenmez. kliması da çok güzeldir. Konforlu bi arabadır. Tavsiye ederim (Otomatik modeli baya fazla yakar)
  • Temiz ve bakımlı bir Bravo alacaksanız, biraz daha limiti yükseltmeniz gerekiyor. Çok keyifli güzel bir araç ben daha yeni aldım 56.Binde temiz bir Bravo. Birde hava filtresi taktım, 3000 devirden sonra homurduyor Sanki Honda S2000 sesi.
  • alacaksan gel beni dinle hgt 2000cc al temiz olacak ama.Bir eksoz hava filtresi kat iptali.Sana oldumu 160 hp.Sadece görüntü değil sesiyle bile milleti dönüp dönüp baktırırsın.motoru ateşli ve tepkili bir motordur ki neden italyan
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Bravo güzel arabadır. Arkadaşımda vardı Geceleri dışarda turlaması süperdi. arabada performans lastik egzoz bide film oldumu tadından yenmez. kliması da çok güzeldir. Konforlu bi arabadır. Tavsiye ederim (Otomatik modeli baya fazla yakar)

• electra ne kadara aldın aracı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.