Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.6 DİZEL Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
44.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alınabilir çünkü baz model o. Biraz daha verip Emotion alın.
  • bravo cok güzel bir arac zevk veren golf kadar kaliteli bir arac kullananlar bilir :)
  • Hort......
    konu eskidi beyler..
  • Sıkıntısız ise neden olmasın...
  • hort mort. amaç bilgi paylaşımı değilmidir... bugun arama motorlarında arattırarak mart ayında açılan bu konuyu bulabiliyor ve bilgi sahibi olabiliyorsam konunun kapanmasını istemem...

bu arada yıl oldu 2014 1. ay Fiat Bravo üretimi halen devam ediyor......... üretimi durdurma gibi bir şey söz konusu değil kulaktan duyma bilgiler bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeVaLieR

hort mort. amaç bilgi paylaşımı değilmidir... bugun arama motorlarında arattırarak mart ayında açılan bu konuyu bulabiliyor ve bilgi sahibi olabiliyorsam konunun kapanmasını istemem...

bu arada yıl oldu 2014 1. ay Fiat Bravo üretimi halen devam ediyor......... üretimi durdurma gibi bir şey söz konusu değil kulaktan duyma bilgiler bunlar...

evet fiat bravo ölse bile küllerinden ferrari olur gene doğar.
  • Hortlatıyım. Üretimi durdu mu bravonun? Fiatın sitesinde fiyatı yazmıyor da indirim mi var yoksa dediğiniz gibi artık üretilmiyor mu?
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Durdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo çok güzel bir araba, donanımlı sağlam motoru güzel ama Fiat binek araç pazarından tamamen çekildi, bravoyu bırakın Punto gibi rekorlar kıran bir modeli bitirdi, yenilemedi bunu da geçtim bu yıl Lineanın üretimi de bitiyor. Sadece ducato doblo fiorino kaldı. Az sayıda da belki 500 serisi satar. Ama bravo 2. Elde alınmaz mı alınır gayet de güzel binilir, satılır da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Türkiye'de araç satmamaya uğraşıyor sanırım. Ne kadar kaliteli arabası varsa üretimi duruyor arkadaş. Ev arkadaşım 2010 dynamic plus modelini aldı çok da memnun. Gayet de az yakıyor, sağlam da bir araç. Ne hikmetse Türkiye'de tutulmuyormuş.... Varsın bizim millet gli'ye binsin hala.....
  • Ya piyasada zibil gibi golf vs var ama bu araba satılmıyor. Düşünmeden, sadece şekil için ve markaya bakarak araba alınıyor.

• 5 bin km sadece İstanbul şehir içi kullanım genel ortalama 5.1 litre. Yol tutuşu standart diğer C segmenti araçlardan farkı yok. Aynı şekilde diğer dizellerden perfomans olarak eksiği yok. Donanımı zengin. Bagaj hatchback için iyi denebilir. Arka koltuk mesafesi ortalama, dar değil hiç olmazsa.
  • bravo nun üretimi durdu ancak yerine gelecek c sınıfı hb aracı tofaş üretecek

bu yıl sonuna yetişeceğini düşünüyorum
  • Bende seneye bu zamanlar bravo alacagim inşallah ama tabi emotiondan başka almam.

• Hoş ama geçen gün binme fırsatım oldu. Bindiğim araç dizel ve otomatikti. Açıkcası yalıtımı beğenmedim. Motor sesini çok içeri alıyor. Sınıfında jettayla kıyaslarsak gerçekten jetta bu konuda şüphesiz daha iyi. (Vw fanı değilim, yakın zamanda c sınıfı kullandığım araç jetta oldugu için kıyasladım)

• Traktor sesi belli bir sure sonra can sıkıcı oluyor.

• Piyasasi yok cular gelmis yine.
    Siz o paraya gidin 2000 model araclara binin. En azindan piyasasi olur iki turlude.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 16 Ocak 2015; 9:15:18 >
  • Enteresan yorumlar yazılmış.

Kimi piyasası yok demiş kimisi bu fiyata temizi olmaz.

Piyasası olmayan arabanın fiyatı düşük olmaz mı.

Toplum olarak işkembeden sallamayı çok iyi biliyoruz.
  • ARKADASLAR

Merhabalar,

bravo 1.6 multıjet otomatık 2010 model dynamic paket 100000 km de alınır mı?

aracta herhangı bır kaza yok

35000 e anlaştım.

alınır mı sızce nasıl bı fıyat ve aractır?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.