|
Fiat Bravo 1.6 DİZEL Alınır mı? (4. sayfa)
-
-
İnternette tampon çamurluk far vs hepsinin yan sanayisi var.Çıkma parçalar ile yeni bravo yaparsınız Birçok çıkmacı bravoyu alıp yedek parça olarak satıyor.quote:
Orijinalden alıntı: amd
Be de eski bir kullanici olarak hortlatayim :)
1-2 gun icinde su modeli almayi dusunuyorum: Bravo 1.6 MultiJet Active Plus Dualogic (dizel)
tamponunu bile cok zor bulursunuz diyorlar. Sizce dogru mu kullanan arkadaslar yorum yapabilirse cok sevinirim.
Araca bindigimde cok hosuma gitti, alirsam eger ilk arabam olacak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıymetli forumdaşlar bir hort da benden gelsin. Erim yeniyim.
Nasip olursa 1.6 120 bg dinamic plus manuel versiyonunu alacağım.
Peki neleredikkat etmeliyim. -
- Öncelikle baskı balata volan ne zaman değişmiş, şu anda bu değişim min 5bin civarı olması lazım.
- Motor takozları yıpranır genelde ve zor bulunur, fiyatı yüksektir.(araçta aşırı titreme, aynaların titremesi varsa değişim zamanı gelmiştir.)
- klima klape sorunu kroniktir, takılmayın kolayca yapan ustalar mevcut.
- Blue me(bluetooth) sistemi kronik sorunludur, km yanıp sönme yapar, takılmayın pc ile iptal edilebilir.
eğer bakımlı bir araç ise sizi üzmez, söylenen aksine dizel ünite ekonomik değildir. Hatta biraz performans ile fazla bile yakar. Ama o tork hissine değer.
kışın soğuk hava, 3.9 km işe git gel, 3-4 trafik ışığı ile ortalama 8-9lt arası olabiliyor. Uzun yolda 3.8 ile gitmişliğimde var.
dynamic plus 120bg otomatik kullanıcısıyım, merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim.
-
Selamlar bende kısmetse Ptesi dynamic plus 120bg otomatik alıcam 170K Km de ilk sahibinden çeşitli kazalar karışmış ama serviste yapılmış Blue me(bluetooth) sistemi sorunluymuş cam tavan perdesi açarken arkaya çekmiyormuş elle müdahale gerekiyormuş bunlar aklıma takıldı
-
Blue me sistemi fiat grup un hepsinde sorunludur.(alfa romeo, lancia vs vs).
Pc ile proxy işlemi sonrasında iptal edilir. Aux ve bluetooth modül ile devam edersiniz.
Cam tavan perdesini bilmiyorum ama muhtemelen makara sisteminde sorun vardır. Çok da takılmazdım şahsen. Cam tavanın kendi açılıp kapanmasının sorunsuz olması çok daha önemli.
-
merhaba
bende cam tavan 1,6 BRAVO 105.000 KM bir araç buldum onu almayı düşünüyorum dizele hiç kullanmadım şu an ki piyasaya göre bu fiyatlara en dolu araç bu gözüküyor fakat hiç bir bilgim yok rahat bir araçmıdır ? kronik sorun , cam tavan su alma vs , gibi sorunları oluyormu bakımları ağırmı bilgi verebilirmisiniz
-
Fiatın en kaliteli arabası bence temizse alınır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
euro kaç motor oluyor hangi nesil
-
araç Dynamic Plus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X