Şimdi Ara

fiat bravo & megane coupe & honda civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en sonunda babamlara yalvar ayakara 10-11k lık bir bütce hazırladım.bu benim ilk arabam olcak ve genç işi olsun istiyorum.3 araba arasında kaldım iz olsanız napardınız.?bunlara mı bakardınız yoksa aklınızdan başka bir cihaz mı geçerdi?

fiat bravo 1.6(belki 1-2bin eklyip hgt)
    megane coupe
    honda civic 94 kasa hb (fiyatta uygun bulunursa 96 sonraki kasa)

sizin tercihiniz nolurdu yada başka bir arabamı seçerdiniz..başka bir marka olursa ne olur?

• üç otomobilde iyi..
    sadece honda model yılı itibariyle fiyatını haketmiyor.
    tercihim 1.6 bravo olurdu,estetik,şık bir araç.
    bu arada otomobil için cihaz terimini ilk defa sizden duydum
  • bravo cihazi al
  • bravo bnce de
  • Bence civic al motoru daha uzun ömürlüdür ve bravoya göre daha az yakar megana coupe de modeli yüksek olur ama aman dikkat et sarısına bulaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s2000 -- 22 Haziran 2008; 21:27:59 >
  • ya zaten megane sarısını asla almam adı çıkmış bi kerebenim aklımdan da bravo geçiyo ama yakıtı falan fazla yakar diyolar ş.içi ortalama ne kadardır?bide 11bine pejo 206 veya alfa 156 bulunabilirmi sizce yada honda 96-97 falan
  • 206 da bulabilirsin bi komsumuz 12 ye xs 206 almıştı ama bence bravo
  • LACİVERT ya da GRİ COUPE
  • hgt ler 150 bg galiba.performans ı iyidir
  • o butce ıle o aracların temızlerını bulmak zor olsa gerek
  • bi arkadaşım fiat coupe larada bak dedi 12000e bi tane buldum görüntüsüde güzel ama qklımda tabi sorular kaldı.yani nie tutulmadı falan.ne yapmalıyım acaba fiat couplerada mı baksam yoksa honda civic 97-97 aramalımıyım yada bravo mu almalıyım....
  • kesinlikle Bravo
  • şimdi honda civici yaşı diğerlerinden biraz fazla olduğu için eledim.fiat coupeun da hem tutulmaması hem de bu bütceyle bulunmasının imkansız olduğunu düşünürsek geriye megane ve bravo kalıyor.Şimdilik ikiside 1.6 olcakmış gibi gözüküyor zaten fazla da performansa ihtiyacım yok sizden bu iki aracın konfor,görünüş ve kullanabilirlik açısından değerlendirmenizi rica ediyorum.siz olsanız hangisini alırdınız 1.6 megane coupe mi yoksa 1.6 bravo mu?yada biraz bekleyip para biriktirerek fiat coupe mi almak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reececamp -- 27 Haziran 2008; 0:56:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.