Şimdi Ara

Fiat Doblo Gösterge Renk Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün işler biraz hafif olunca benim doblo ya dalmışım kaşla göz arasında sonuç güzel tabii ki

orjinal gösterge ( her zamanki gibi ilk halini çekmeyi unuttum )

yavaş yavaş söküyoruz ki kıçı kırık doblo bile iyi uğraştırdı hiç beklemezdim bu kadar...

ledlere ulaşıyoruz

ve hemencik bitiriyoruz

yol bilgisayarının lcd si renk değiştirtiyor. kırmızı bordo çıkarıyor, beyaz sarı, mavi de sarı lacivert çıkartıyor. tabii ki sarı lacivert

ilk başta böyle bişey denedim ama pek hoşuma gitmedi

en son hali...

bir dahakine de teybin ışıklarını değiştireceğim

beğenirsiniz umarım

• son hali daha güzel olmuş kazasız belasız kullanırsın inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

son hali daha güzel olmuş kazasız belasız kullanırsın inşallah...

Maaşallah, çok güzel olmuş, eline sağlık.. vs. daha ne denirse abi

Fiatların yenilerine bunu uygulama şansın var ama eski modellerinde biraz daha zaman alıyor, araba sanki yeşil için tasarlanmışSiena içinde düşünüyorum bir şeyler ancak hiç birşey yeşilden daha güzel gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Fiatların yenilerine bunu uygulama şansın var ama eski modellerinde biraz daha zaman alıyor, araba sanki yeşil için tasarlanmışSiena içinde düşünüyorum bir şeyler ancak hiç birşey yeşilden daha güzel gelmiyor

Alıntıları Göster
    Ustam hayırlı olsun.Çok ta güzel yapmışsın.İnşallah seneye kısmet olursa yanına uğrayacağım bi gösterge ledleri için.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Alıntıları Göster
    Güzel olmuş,çok sade ve şık

Açıkçası ilki dediğiniz gibi pek güzel değil,renklerin farklı olması hoş ama zamanla göz yormaya başlar.Böylesi daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Güzel olmuş,çok sade ve şık

Açıkçası ilki dediğiniz gibi pek güzel değil,renklerin farklı olması hoş ama zamanla göz yormaya başlar.Böylesi daha iyi.

Alıntıları Göster
    Yusuf abi şu gösterge çalışmalarını gördükçe sürekli içim gidiyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor hadi hayırlısı

4500 de başlayan bir redline hoş olmazmıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Yusuf abi şu gösterge çalışmalarını gördükçe sürekli içim gidiyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor hadi hayırlısı

4500 de başlayan bir redline hoş olmazmıydı?

Alıntıları Göster
    Hocam birşey sormak istiyorum.Bu Toyota Corolla'larda,Honda Civic'lerde falan kullanılan optitron göstergelerin özelliği nedir?

Yani kullanılan ampül türü falan nedir?Led midir?Değişim olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Hocam birşey sormak istiyorum.Bu Toyota Corolla'larda,Honda Civic'lerde falan kullanılan optitron göstergelerin özelliği nedir?

Yani kullanılan ampül türü falan nedir?Led midir?Değişim olur mu?

Alıntıları Göster
    Yol bilgisayarında kullanılan renkler 10 numara olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Yol bilgisayarında kullanılan renkler 10 numara olmuş.

Alıntıları Göster
    kılometreylede oynanmıs???çok ayıp çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 25 Mart 2010; 21:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

İlk halinde 62 bin km son halinde 31 bin km
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

quote:

arkadaş heyecandan olsa gerekilk fotoyu çekmeyi unutmuş o yüzden netten herhangi bi foto indir miş yoksa km değişme felan değil
  • quote:

quote:

ya arkadaş ilk halini çekmeyi unuttum demiş anlamadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

quote:

ya arkadaş ilk halini çekmeyi unuttum demiş anlamadınız mı?

Alıntıları Göster
    impress , bi gelemedim bende fırsat olmadı.
    radyonun rengini değiştirmeyi istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

Alıntıları Göster
    Adamlar hız ve devir göstergesini toplam 4 tane ledle aydınlatmışlar. Helal olsun...

Sen de iyi bulmuşsun hocam orjinalindeki kadar geniş açılı smd'yi. Sana da Helal olsun :)...

İmpress hocam, ben de gördüm redline'a doğru kırmızı yapanları da sürekli kırmızı yanması hoş olmuyor. Ha devir artınca kırmızıya dönse, amenna. Ama normalde de çift renk olunca güzel olmuyor. En güzeli komple tek renk olması.

Bu arada rus forumlarında lcd'yi negatif yapanlar var. Yani normalde sadece yazılar nokta şeklinde gelecekse tamamı nokta, yazılar boşluk olarak geliyor gibi... Sanırım kağıdını ters koyuyorlar. Var mıdır bir bilgin o konuda?

İyi gidiyor gösterge-konsol işi. Yeni maceralarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 25 Mart 2010; 22:56:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar

valla ben her işime heyecanla başladığım için ilk fotoğrafı çekmeyi hep unuturum. açtığım her modifikasyon konusunda görebilirsiniz ilk fotoğrafı netten indirdim

toyota ve civiclerdeki sistem sanırım indiglo gösterge tarzı bişey. hiç sökmediğimden bir yorum yapamayacağım. ancak ledli ise her renge bürünebilir.

herkese açık dükkanımız çaya çorbaya da beklerim

valla osman hocam dediğin gibi ikişer adet led aydınlatıyordu ancak yanlarına birer tane daha boş yer koymuşlar. ben oraya smd direnci değiştirerek ikişer tane daha ekledim . biraz oynadık zımbırtıyla redline işi gösterge kağıdı biraz acayip olduğundan çok net bir kırmızı vermedi. o yüzden beğenmedim. redline yi istediğim devire çekebilirdim renk olarak ama dediğim gibi hoşuma gitmedi. 5-6 ledden oluşsaydı gösterge güzel bir efekt olabilirdi ama bu şekilde güzel olmadı. o yüzden tek renk yaptım. negatif gösterge uğraşsaydım yapardım. dobloda o alt yapı var kağıtta ama geri dönüşü olmayan bir modifiye. beğenmezsek geri dönüşü yok . aracın orjinalliğini bozmadan birşeyler yapmak felsefem. şahin işine dönecek bir şeyi zevk alarak yapmam. gönülsüz işten de burunsuz çocuk doğarmış

ha şunu da diyeyim dikkatsiz arkadaşlar için, biraz itibarımız varsa bizi tanıyan tanır öyle birşey olmaz bende, kabak gibi buraya da koyulmaz, ayrıca fiatların km sini indiremezsiniz. body computerden güncel km kabak gibi okunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 25 Mart 2010; 23:10:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: impress

sağolun arkadaşlar

valla ben her işime heyecanla başladığım için ilk fotoğrafı çekmeyi hep unuturum. açtığım her modifikasyon konusunda görebilirsiniz ilk fotoğrafı netten indirdim

toyota ve civiclerdeki sistem sanırım indiglo gösterge tarzı bişey. hiç sökmediğimden bir yorum yapamayacağım. ancak ledli ise her renge bürünebilir.

herkese açık dükkanımız çaya çorbaya da beklerim

valla osman hocam dediğin gibi ikişer adet led aydınlatıyordu ancak yanlarına birer tane daha boş yer koymuşlar. ben oraya smd direnci değiştirerek ikişer tane daha ekledim . biraz oynadık zımbırtıyla redline işi gösterge kağıdı biraz acayip olduğundan çok net bir kırmızı vermedi. o yüzden beğenmedim. redline yi istediğim devire çekebilirdim renk olarak ama dediğim gibi hoşuma gitmedi. 5-6 ledden oluşsaydı gösterge güzel bir efekt olabilirdi ama bu şekilde güzel olmadı. o yüzden tek renk yaptım. negatif gösterge uğraşsaydım yapardım. dobloda o alt yapı var kağıtta ama geri dönüşü olmayan bir modifiye. beğenmezsek geri dönüşü yok . aracın orjinalliğini bozmadan birşeyler yapmak felsefem. şahin işine dönecek bir şeyi zevk alarak yapmam. gönülsüz işten de burunsuz çocuk doğarmış

ha şunu da diyeyim dikkatsiz arkadaşlar için, biraz itibarımız varsa bizi tanıyan tanır öyle birşey olmaz bende, kabak gibi buraya da koyulmaz, ayrıca fiatların km sini indiremezsiniz. body computerden güncel km kabak gibi okunur

Alıntıları Göster
    Göstergeler gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık. Dikkatimi birşey çekti 7000 devir gösterge ve doblonun 5100 civarı devir çevirmesi. Benim 307 4900 dedi mi kesiyor, gerçi 4000den sonra boşa dönüyor o ayrı ama yine de aklıma takıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Göstergeler gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık. Dikkatimi birşey çekti 7000 devir gösterge ve doblonun 5100 civarı devir çevirmesi. Benim 307 4900 dedi mi kesiyor, gerçi 4000den sonra boşa dönüyor o ayrı ama yine de aklıma takıldı.

Alıntıları Göster
    göstege bütün doblolarda aynı. benzinli dizel ayırmamışlar o yüzden 7000 d/d rpm mevcut. 5100 deviri anlık çeviriyor ancak dediğiniz gibi benim aracım da 4500 d/d den sonra yığılıyor. üzerini zorlamanın bir anlamı yok. resim için bastım sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: impress

göstege bütün doblolarda aynı. benzinli dizel ayırmamışlar o yüzden 7000 d/d rpm mevcut. 5100 deviri anlık çeviriyor ancak dediğiniz gibi benim aracım da 4500 d/d den sonra yığılıyor. üzerini zorlamanın bir anlamı yok. resim için bastım sadece

Alıntıları Göster
    Süper olmus valla eline sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Sc@field

Süper olmus valla eline sağlık...

Alıntıları Göster
    sayın impress bende aracımı gösterge tablosunu renk değişimi yapmak istiyorum.Siz dükkanmısınız yoksa evde kendiniz mi yapıyorsunuz.Ben kırklarelideyim eğer İstanbulda falansanız bende size yaptırmak istiyorum. a.akturk@hotmail.com adresine irtibata geçerseniz çok sevinirim buralarda bu işi yapan yok. Aracım 2006 Grande punto. ve bu turuncu ışık çok iğrenç.Ve ben sadece göstergeleri değil teyp-klima-cam düğmeleri falanda AUDİlerde ki gibi koyu kırmızı yapmak istiyorum.turuncu çok kötüüüü lütfenn yardımcı olunnn

• quote:

Orijinalden alıntı: lancia_39

sayın impress bende aracımı gösterge tablosunu renk değişimi yapmak istiyorum.Siz dükkanmısınız yoksa evde kendiniz mi yapıyorsunuz.Ben kırklarelideyim eğer İstanbulda falansanız bende size yaptırmak istiyorum. a.akturk@hotmail.com adresine irtibata geçerseniz çok sevinirim buralarda bu işi yapan yok. Aracım 2006 Grande punto. ve bu turuncu ışık çok iğrenç.Ve ben sadece göstergeleri değil teyp-klima-cam düğmeleri falanda AUDİlerde ki gibi koyu kırmızı yapmak istiyorum.turuncu çok kötüüüü lütfenn yardımcı olunnn

Alıntıları Göster
    eline sağlık son hali çok güzel olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.