Şimdi Ara

fiat doblo hakkında yorumlarınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
73.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğerki binek olarak kullanacaksanızsa KESİNLİKLE UZAK DURUN. o ne öyle insanın içini dışına çıkarıyor. heleki bir tümsekten geçtiğinizde nerdeyse kafayı tavana çarpacaksınız. bizim millet ne anlıyorsa makaslı arabaları sürmeken. ona vereceğiniz parayı gidin güzel bir araba alip kulanın. dünyanın hiçbir yerinde doblo connect caddy gibi arabaların arkasına jip tekeri gibi süsler takıp sanki jip kullanıyormuşçasına zevk alan insanlar yok. bu araçlar sadece iş amacı için kullanılır. ama bizim millet bu tür arabalara bmw den mercedesten çok değer veriyor
  • 1.3 siparişi vermeniz iyi olmuş...

1.9 vergi açısından iyi değil. Şöyleki 1910 olayı bitiriyor. Oradaki 10 rakamı vergi açısından bayağı bir yük getiriyor. Bu sebeple aracını satanları biliyorum. Oysa sınıfındaki diğer araçlar bu olayı çözmüşler.

Şunu gözlemledim, sınıfında en çok devrilen araç doblo 1.9... Araç çok hızlı, çok atik... Motoru çok güçlü... Ancak yol tutuşu ve virajlardaki durumu tam tersi. Eğer büyüsüne kapılıp basarsanız devrilmeniz, yoldan çıkmanız an meselesi...

Şimdiden hayırlı olsun, doblo sizi memnun edecektir, tekrar söylemek istiyorum, sakın ha hızlı gitmeyiniz, virajlarda dikkat ediniz... Hele hele arkada yük yok ise...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Araba konusunda çok bilgim yok. Ancak babamlar meslekleri gereği bu tip 2 ticari araç kullanıyorlar.
    Birisi ford connect diğeri opel combo. Bu ikinci comboları çok memnunlar ancak ford için aynı şeyi söylemiyorlar çok yaktığından yakınıp duruyorlar.
    Ford opele gore daha konforlu ve doblo gibi daha yuksek (belki doblo daha yuksektir bilmiyorum).

sonuç olarak dobloyu bilmiyorum ama opel combo sorunsuz bir araç.

şu an kardeşim yanıma geldi dobloyu kullandığını da söylüyor.(1.9 muş)
    tavsiyem opel combo diyor.son karar senin.
    not: yine kardeşimin duyumlarına gore 2009 model fordların eskisine göre konforunu ve sürüş zevkini çok artırmış.....
  • İyi tercih.Hayırlı olsun.
  • Yorumlarınız İçin Tşk LEr arkadaşlar. Sanırım birde Safeline'de Esp STantard ;) Demi ?
  • bundan 5 ay önce topkapı cevizlibag fırat otodan sıfır fiat dopla 1.6 multijet aldım . ilk haftasında debraşda titreme hissettim frat oto servisi aradım yeni araç normal dediler bende onların sözüne inandım araç 850 km gibi baktım olmuyor ervise götürdüm bişey yok dediler yine sözlerine inandım bir kaç hafta sonra debraj takılı kaldı tekrar servise gittim paspasa takılmıştır bu tür halı paspaslarda oluyor dediler bana kauçuk paspas sattılar yine inandım aradan zaman gecti aynı sorunlar devam etmeye devam etti 2 gün önce yine topkapı fırat oto servise gittim yine bişey yok dediler ben ısrar ettim aracı söktüler . bana telefonla baskı balata yanmış sürücü hatası garanti karşılamıyor dediler bende nasıl olur aldıgım günden beri ben size sorun var diyorum siz yok deyip gönderiyosunuz şimdide sürücü hatası diyorsunuz dedim cevap veremediler . benden 2.700 tl para talep ettiler bende yaptırmıyorum dedim toplayın aracamımdedim bu seferde 643 tl para istediler bende verdim bumu şimdi arkadaşlar çok övdügünüz fiat oto söyleyin hadi

• bundan 5 ay önce topkapı cevizlibag fırat otodan sıfır fiat doplo1.6 multijet aldım . ilk haftasında debraşda titreme hissettim frat oto servisi aradım yeni araç normal dediler bende onların sözüne inandım araç 850 km gibi baktım olmuyor servise götürdüm bişey yok dediler yine sözlerine inandım bir kaç hafta sonra debraj takılı kaldı tekrar servise gittim paspasa takılmıştır bu tür halı paspaslarda oluyor dediler bana kauçuk paspas sattılar yine inandım aradan zaman gecti aynı sorunlar devam etmeye devam etti 2 gün önce yine topkapı fırat oto servise gittim yine bişey yok dediler ben ısrar ettim aracı söktüler . bana telefonla baskı balata yanmış sürücü hatası garanti karşılamıyor dediler bende nasıl olur aldıgım günden beri ben size sorun var diyorum siz yok deyip gönderiyosunuz şimdide sürücü hatası diyorsunuz dedim cevap veremediler . benden 2.700 tl para talep ettiler bende yaptırmıyorum dedim toplayın aracamımdedim bu seferde 643 tl para istediler bende verdim bumu şimdi arkadaşlar çok övdügünüz fiat oto söyleyin hadi reklam degil dürüst hizmet versinler

• İkinci el piyasasında tabiri caizse ekmek peynir gibi giden doblo kullanıcısını elinden çıkarmak istediğinde de üzmüyor. Arka koltuklarının katlanabilir olması bagaj yükleme eşiğini de yükseltiyor. Safeline Urban ve Premio olarak paketlerle satılan modelde sis farı çelik jant üst çıtalar opsiyon olarak sunulmaktadır.

1.3 ve 1.6 multijet dizel motora sahip model de 1.3 dizelde 200 Nm tork alınırken 1.6 da 290 Nm tork alınmakta ayrıca 1.3 de 90 1.6 da 105 beygirlik güç sunmaktadır. Ticarinin babası olarak adlandıralan model fiyat performans açısından bir numara modeldir. Her araçta olduğu gibi Doblo’nun da eksikleri mevcut.

Kaynak:https://www.arabapedia.com/fiat-doblo-kullanici-yorumu-inceleme/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın 30 yaşındaki .brain. hangi arabayı kullanıyorsunuz?  

Yak aga eski seneler güzeldi şimdi 2. El 2010 model Doblo 70 milyar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.