Şimdi Ara

Fiat egea 1.4 easy

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiat egea 1.4 easy 2019 aldım araç teslimi 2 hafta sonra olacak ilk 0 arabam olacak tavsiyelerinizi bekliyorum rodaj süresi nedir yapmalı mıyım yapmamalı mıyım ve araç içi aksesuar önerileriniz aracı teslim alırken bayiye sormam gerekenler aracın yanında verilecek şeyler hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hayırlı olsun, güle güle kullanın. 2 hafta önce aynı aracın aynı motor-donanımını almış biri olarak şu tavsiyeleri verebilirim:
    - Araç içi için ben android multimedia sistemi tercih ettim. Hem görsel olarak iç mekana hava katıyor hem de geri görüş kamerası gibi kullanışlı özellikler geliyor. Ben alırken alaşım jant + sis farı + multimedia sistemi 5000tl şeklimde bir kampanya vardı ondan yararlandım.
    - Teslim alırken ufak bi pazarlık ile bagaj havuzu 3d pas pas gibi aksesuarları hediye olarak isteyebilirsiniz
    - Motor hakkında meşhur yağ yakma meselesi var. Aldığımdan itibaren kontrol ediyorum, 1000km yi geçti şu ana kadar bir eksilme olmadı. Ama olurda eksilme yaşanırsa shell helix ultra gibi yağların kullanılması tavsiye ediliyor. Bu konuya dikkat edebilirsiniz.

Aracı daha uzun süre kullanan arkadaşlar da yardımıcı olacaktır mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trulli kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum aracın yol tutuşu nasıl ve aksesuar olarak ne aldınız ve aracınız 2019 model mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz23@ -- 30 Ocak 2019; 18:55:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yağ olarak Motul kullanmanızı öneririm kesinlikle %100 memnuniyet veren bir markadır.Sahtesi çok N11 de FZ rulman mağazasından alabilirsiniz ben oradan alıyorum ilk günden itibaren çok iyi bakmış olursunuz. İyi Günler
  • Yakıt tüketimi ne alemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Egea 1.3 Multijet ,2017
    10 ay önce açıldı
    Egea 1.6 easy paket
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.