Şimdi Ara

Egea 1.6 easy paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi mi sizce? Süratlı hız da giderken Otobanda savrulma riski varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yani soru biraz garip olmuş. Her aracı zorlarsanız savrulur. Savrulmayacak bir araç üretilemedi henüz. Egea kullanıyorum. Yol tutuşu hiç de fena değil. Forumlarda, sosyal medyada sırf yerli malı diye hiç binmediği aracı ezbere kötüleyen ahraz çok. Ama easy donanım önermiyorum. Bomboş bir paket. Hava yastığı bile 2 tane. Şirkete alınmıyorsa alınmaz. Mümkünse en az urban donanımlı olanlara yönelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Bizim aracımız comfort idi beğeniyorduk ama kaza yaptık tahlisiz bir sonuç yüzünden aracımız pert oldu durumumuz şuan da easy paketlerine yetiyor, comfort paketini beğeniyorduk ama easy paketleri boş olduğundan sorun olurmu acaba diye sormak istedim

• Geçmiş olsun. Piyasa çok durgun. Bence urbanlara da bütçeniz doğrultusunda teklif yapın. İllaki istediğiniz fiyatlara yakın denk düşürürsünüz.

quote:

Urbanda ek olarak

16 inç alaşım jant
    Krom ön ızgara
    Sis farı
    Göstergeli park sensörü
    5 inç dokunmatik ekran
    Dijital klima
    Yan ve perde hava yastıkları
    Hız sabitleme
    Bluetooth müzik aktarımı
    +2 hoparlör
    3.5 inç tft yol bilgisayarı ekranı var

Ayrıca iç mekanda easy konsolu sert plastik, kapı kolları siyah plastik, kapı içlerinde döşeme yok, yani kalite sıfır. Urban pakette konsol yumuşak plastik, kapı kolları gümüş, kapı içlerinde döşeme var, ve yalıtım olarak da daha iyi. Yani bireysel kullanıcı için urban doğru seçim.

Tüm farklar net olarak bu

Başka bir başlıkta @lojistisyen hocam aralarındaki farkları gayet güzel açıklamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 15 Haziran 2024; 1:29:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    İki tarafa da bilgiler için teşekkür ediyorum hocam urban paketlerini araştırırim olmazsa buluruz elbet bütçeye göre şuan 660 bin tlmiz var . Daha bugün 60 bin tl çektik 660-700 fiyat bazında bulurum inşallah urban paket

• Bulunur. Facebooktaki Egea alım-satım gruplarına da göz atın. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.