Şimdi Ara

Fiat Egea Cross

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lounge 1.6 M.Jet 130 HP DCT

Lounge 1.5 T4 MHEV 130 HP AT

iki araç arasında perfonmans ve şanzıman sorunsuzlugu konusunda hangısı başarılıdır:?

• İkinci el mi alacaksınız? Yok sıfır diyorsanız Türkiye geneli bulamadım bende :) Bulursanız haber verir misiniz? :)
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

0 düşünüyorum Bulabilirem tabi:)

Şanzıman konusunda tereddütte kaldım sanırım AT Şanzıman klasik tork konvertörü.mü?

şanzıman sorunsuzluk kadar perfonmansta önemli tabiki

• LaNDaR L kullanıcısına yanıt

Dct olması lazım onun da. Ben net 1.5 hibrit tercih ederdim, multijetin traktörlüğüyle uğraşılmaz. Hibriti toyotalara göre batarya kapasitesi ve elektrik motoru gücü olarak zayıf kalsa da multijetten daha performanslı ve benzer tüketimde olacaktır.

1.5-2 milyonluk alfa romeo tonale'de de aynı kombinasyon farklı beygir gücüyle var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 20 Nisan 2023; 23:49:32 >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Araç Bulabilirsek alacağız kısmetse :) simsamlar piyasayı ele geçirmiş

AT Şanzıman tam otomatikmi tork konvertörlü

Alfa romeoda dct, aynıdır bence egeada da

• Lounge 1.6 M.Jet 130 HP DCT

Lounge 1.5 T4 MHEV 130 HP AT

ikiside DCT şanzımanmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Corolla vs egea cross
    2 ay önce açıldı
    Fiat Egea Cross
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İkisi de DCT diyebileceğimiz çift kavramalı şanzımana sahip. Benzinlideki getrag üretimi. Elektrik motoru da bu şanzımana bağlı-şanzıman içerisinde. Vites geçişlerinin DSG kadar pürüzsüz olmadığı kararsızlıklar yaşadığı söyleniyor. Sağlamlığı şu aşamada çok kullanılmadığı için belirsiz. Ancak getrag ın çift kavrama şanzımanları genel olarak sağlam diye biliniyor.

ikiside DCT çift kavrama şanzıman hocam. arkadaşın dediği gibi Hybrid olanda küçük bir elektrik motoru şanzımanın içine yerleştirilmiş. burda net olarak hangi firma üretimi ve ıslak kavrama-kuru kavrama hangi tip olduğunu bilmek daha önemli bence. örneğin Getrag üretimi 7DCT300 kodlu şanzıman ise bu ıslak kavramalı bir ünite. eğer ıslak kavrama ise daha iyidir, daha sağlam ve daha uzun ömürlü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 21 Nisan 2023; 13:10:41 >
  • Benim kapıcıda 1.5 dci clio 2 var adam bin pişman lpg liden geçtiğine. Isıtması ayrı dert yakıtı ayrı dert benzinli araba canmış pişman olmuş aldığına maaşta ucu ucuna yetiyor diyor  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.