< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (15. sayfa)
-
-
Herkese merhaba cross street için anlaşmak üzereyim bugün kaporayi vermeye gittim park sensörü gelmiyor üstünde dediler ilave takmanız lazım dediler şaşırdım 2022 de iptal mi etti Fiat acaba yok artık olmaz öyle şey dedim bilgisi olan varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba , Doğrudur bazı üretim kısıtlarından dolayı bazı donanımlarda park sensörü eksik üretilebilirmiş.
-
Bakalım ne kadar isteyecekler ilave donanımlara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aralık üretimi cross urban aldım, o da park sensörü olmadan geldi.
Bence 2022 modellerde birçok donanımsal eksik olacak, hepimiz dolar/kur/ÖTV demeye başladık ama asıl krizi yani tedarik sorununu unuttuk, Avrupa'da ve Amerika'da en az 6 ay devam edeceği yönde bir sürü açıklama yapıldı, önce kendi sorunlarını çözeceklerine göre bu bizde en az 1 ya da 1,5 yıl sürecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Urbanda bile yoksa streette kesin yoktur.Araba uretimdeymis daha teslim alamadım elektrik kesintisinden dolayı bu haftada alamayiz haftaya kaldı arabayı alma isimiz
Aksesuar olarak önerecek leriniz varsa memnun olurum kılıf olur yada başka ne varsa
cross hiç bir bayide kalmamış yine, 260 bin civarina en boşuda olsa bulabilsek çok güzel olurdu
-
Ben cross extreme kit i cok beğendim , citroen cactus havası katıyor hatta daha sportif geldi bana .
-
Evet bu tarz aksesuarlar sevenler için güzel ama 1.4 arabaya pek olmuyor gibi geliyor bana benim istediğim böyle araba sık gözüksün onun için neler alınabilir yada içi temiz dursun kılıf önerisi mesela
quote:
Orijinalden alıntı: yasrhere
Evet bu tarz aksesuarlar sevenler için güzel ama 1.4 arabaya pek olmuyor gibi geliyor bana benim istediğim böyle araba sık gözüksün onun için neler alınabilir yada içi temiz dursun kılıf önerisi meselaAracınız hangi renk ve donanım anladığım kadarıyla sade bir tarzda aracınıza birşeyler katmak istiyorsunuz .
Krom çıtalar önerebilirim . Tam uyumlu derili koltuk kılıfları satılıyor ama ömür ve performans açısından ben çok beğenmiyorum , onun dışında ön konsoldaki siyah şerit altına fosforlu led koyan gördüm , tavsiye edebileceğim güzel bir cam filmi ve cam rüzgarlığı . ekstra olarak yan basamak takanlar var fakat oda bence beyaz renk dışına uymuyor.
-
aracım bugun teslim aldım street paket 1.4 benzinli paprika turuncu olan renkte.Park sensörü olmadıgını 7 subatta geleceğini soylemişlerdi ama araçta park sensörü takılıydı.2022 lerde üzerindemi geliyor bilmiyorum.Birde sis farı var üzerinde ben olmayacağını düşünmüştüm. Sade bir kaç birşey eklemek istiyorum krom çıtalar güzel durabilir ama tamponlarda yan aynalarda ve ust tavan cıataları mat siyah oldugu için emin olamadım.Daha önce yapanlar var ise resimlerinden bakıp karar vereceğim .
-
Merhaba. sıfır olarak 1 ay önce egea cross lounge 1.0 turbo benzinli (teknoloji ve güvenlik paketi) aldım.
araçtan memnunum ancak 8 tane sevmediğim/eksik özelliği var.
1) katlanır ayna yok. çok ilginç ve çok saçma.
2) bluetooth'a (carplay'a) telefon ile bağlanınca videolarda senkron hatası var. ses geriden geliyor. 7-8 yıllık nissan note arabamda bile bu hata yok. aracı park edip, bazen dizi, youtube den klip izlemek istiyoruz ama mümkün olmuyor bu sebeple.
3) aracı kilitlemeden araçtan uzaklaşınca kendi kendine aracı kilitlemiyor. camları kapatmıyor.
4) cruse control ve acc 30 km den aşağı hızlarda kendini iptal ediyor. ama şehir içerisinde ve/veya deniz kenarı yollarda bazen yavaş gitmek gerekiyor/istiyorsun ve bu limiti değiştiremiyorsun.
5) 11 inç ekran var ve park etsen bile telefondan video vb yansıtamıyorsun.
6) telefonu kablosuz şarj etme yerini iptal edemiyorsun. benim telefonumun kablosuz şarj özelliği yok, o bölmeye ne koyarsam koyayım (telefon, cüzdan, sigara paketi vb) ünite çalışmaya başlıyor. bunu iptal etmek istiyorum ama yok malesef.
7) bu çok mühim aslında. yağışlı havalarda, sürücü tarafındaki aynada bir tasarım hatası var. bu hata sebebiyle aynaya çarpan yağmur/su sürücü sol camına çarpıyor ve orası hep yağmurlu/ıslak oluyor. su yolu gibi bişey oluşuyor ve aynayı bile net göremiyorsun. sağ yolcu camında ve aynasında böyle bir hata yok. eskiden sahip olduğum toros, broadway gibi araçlarımda bile böyle bir şey görmedim.
8) bagaj kapağı açılınca çok yüksek oluyor ve kapatmak için bir tuş gibi birşey yok. lap diye kapatmak gerekiyor. kısa boylu bir ortaokul,lise öğrencisi (yeğenlerim) bagajı kapatamıyor :) illa her seferinde biz ayağa kalkacağız. bir tane tuş aslında bu olayı çözebilirdi.
aklıma gelirse ek bişey editlerim.
-
akıllı debriyaj diye bir ürün var yarı otomatik gibi bir şey yapıyor arabayı uzun vadede nasıldır bilgisi olan varsa bir iki yorum yapabilirmi https://www.akillidebriyaj.com
-
Sol cam olayına katılıyorum. Çamur vb hepsi odada birikiyor.
Ben aracımdan genel olarak memnunum fakat otomatik bir arac olmadığı için satacağım. Corollaya geçmeyi düşünüyorum
1) Ayna kırılıp saf dışı kalabileceği düşünülmüş herhalde aynalarda sinyal lambası da yok. Aynanın katlandığında kazandırdığı max. 5cm olur, çok yakın geçişte aynaya çarpıp uyarılması kaportaya çarpmasından iyidir bence. Bu özelliklerin olduğu aynaların yedek parça fiyatları da az çok malumunuzdur.
2) Yazılımsal olabilir. (tahmini olarak)
3) Bu bence de eksi, belki piknik vb. kapıların açık kalması durum da ok.
4) Daha pahalı araçları kime satacaklar :)
5) Yazılım istiyoruz :)
6) Ben orayı depolama amaçlı kullanıyorum şarj etmeyiveriyorum.
7) Sileceğin süpürme alanı sanırım ayna kaynaklı değil !
8) Veya aşağıya doğru sarkan bir tutacak.
+++ 'dan
- Sedan lounge + olan akıllı bagaj kapağı açılma olayı neden yok, ki çok ta basit bir sistem bildiğim kadarıyla
- Göstergelerde niye değişik kadran ve görüntü seçimi yok yazılım güncellemesiyle hallolur herhalde
- Bagaj altında depolama bölgesi yok (sw'de var, sw cross ???)
-
Aynalar katlanıyor yalnız. Sadece biraz sert ittirmek gerekiyor.
Her marka modelde donanımsal eksiklikler olur. Tam istediğiniz gibi bir araç sınırsız para yoksa bulmak kolay değil.
Video oynatmaması gayet normal zaten, sürücü dikkatini dağıtmaması için. Tüm markalarda bu şekildedir. Farklı yollarla insanlar oynatmaya çalışıyor, o ayrı konu.
-
cross mu cross wagon mu ? 1 motor nasıl ? biraz anlatırmısın .
-
Birçok bayi ile görüştüm, 2022 model bulunamıyor, tarih de vermiyorlar. 2021 ikinci eller, sarı sitede 2022 katalog fiyatının üzerindeler :)
-
İlginçmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X