DPF temizliği yapıyor, bu şekilde sönene kadar kalsın ya da aracı yüksek devirde bir müddet kullanın geçer miş. Egea dizel araçlarda bu şekilde cevap veriliyor genelde. |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (14. sayfa)
-
-
Anladım hocam teşekkürler, bildiğim kadariyla sönene kadar motoru stop etmeyeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 urban paket ile geri döndüm. Konfor ve yalıtım olarak çok tatmin edici bir araç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araç alınır mı sizce arkadaşlar
buy.tr.vava.carsVavaCarshttps://buy.tr.vava.cars/cars/Fiat/Egea/2ed4cd05-f05a-4f36-81bf-8a9a50a4b8de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence alınır hocam
Expertizinde şanzımanda yağ sızıntısı var diyor acaba önemli bir sorun mudur? Sıfırı ile arasında neredeyse yüz bin TL gibi bi fark var. O yüzden cazip duruyor.
Merhaba arkadaşlar,
Ben de egea cross 1.4 urban ile aranıza katılıyorum. 2 hafta sonra gelecek araç. Bayi yan basamak hediye edebiliriz demişti, ben de olsun dedim ama sizden de fikir almak istiyorum. Yan basamak güzel duruyor mu? Aracın hb ye göre yerden yüksekliği 4 cm idi, yan basamakla bu yükseklik azalır mı?
Arkadaşlar, urban modelinde carplay desteği kablolu. Kullanan arkadaşlar bir görsel atabilir mi?
Kablo kalabalığı oluyor mu, aracın neresinden bağlanıyor, aracın kendi kablosu mu var? YouTube ta bununla ilgili video bulamadım.
Bi dünya fark verip lounge modelini almak istemiyorum.
İlanlara bakarsanız orada yer alan çakmaklığın yanındaki usb girişine taktığınızda otomatik olarak bağlantı sağlanıyor.
-
Bide otomatiği olsa dadından yenmezquote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
1.4 urban paket ile geri döndüm. Konfor ve yalıtım olarak çok tatmin edici bir araç.
https://forum.donanimhaber.com/fiat-tipo-sw-cross-kamuflassiz-goruntuleri--151632766
-
Otomatik mi bu hocam
Henüz değil. Geleceği söyleniyor. Yaz dönemine kalacak gibi görünüyor.
-
Cross ile ilgili zam söylentisi vardı, acaba üst vergi dilimine geçer mi? Ne zaman zam görür, kaynaktan bilgisi olan var mı?
Bayirlerde street ya da urban var mı. Araç bulunuyor mu
Merhabalar. Bu sitede yazan fiyattan (1.4 urban 266bin) araba alabilen var mı yakın zamanda?
Bu hafta Cross SW modelinin duyurulması ve talep almaya başlanması bekleniyormuş
Merhaba arkadaşlar.
1.0 lounge teknolojik ve güvenlik paketi ile aranıza bende katıldım :)
umarım güzel ve güvenli sürüşler olur hepimize
-
Cross Wagon internet sitesine kondu.
Sadece 1.0 Lounge donanım ile satılıyor, kampanyalı fiyat 419 bin TL
Bu arada enteresan bir şekilde 1.6 dizel motor sadece Egea Sedan'da var.
İnternetten satışa suuldu. Ara ara satışa çıkıyor.
Şu anda Ötv indirimi sonrası ya da lansman sonrası indirimli fiyatı 396.700 TL
1 adet Kırmızı renkte sipariş verdik. Ancak hala tam olarak karar vermedik. Zira 2020 model Turneo Curier Titanium Plus dan bu arabaya geçmek mantıklı mı bilemedik. Hemde araç 7 bin km de ekranın jelatinleri bile üzerinde duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X