Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
70
Favori
151.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üreticisinin bile kendi segmentinde low kategorisine sokup zayıf şasiler üzerine kurduğu araçlara c segment diyor. 

Sandero önce clio ile aynı segment olsun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Ağustos 2021; 19:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Üreticisinin bile kendi segmentinde low kategorisine sokup zayıf şasiler üzerine kurduğu araçlara c segment diyor. 

Sandero önce clio ile aynı segment olsun  

Sandero Avrupa'da tek başına 95 bin sattı mı? Evet

Egea HB+Cross+Sedan+SW 22 bin sattı mı? Evet.

Demeki ki Avrupalılar Sandero'yu daha başarılı buluyor.

Egea Cross'a göre ben Sandero Stepway alırdım, Egea 10 yıllık 500L şasisi kullanıyor, şasisi çok eski. Sandero çok daha güncel bir altyapıya ve kasaya sahip.

Deri paketle iç mekan kalitesi toplar diyordum ama deri paketlisini canlı görünce vaz geçtim. Sandero'nun iç mekan kalitesi olarak tavan döşemesi vs. daha kaliteli bu arada.

• Merhaba. Kullanan alan herkese aracı hayırlı olsun.
    Lounge paket teyp de ekran çalışıyor dokunmayı algılıyor ama ilgili menüye girmiyor. Başına gelen var mı. Çözümü konusunda bilgisi olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

Sandero Avrupa'da tek başına 95 bin sattı mı? Evet

Egea HB+Cross+Sedan+SW 22 bin sattı mı? Evet.

Demeki ki Avrupalılar Sandero'yu daha başarılı buluyor.

Egea Cross'a göre ben Sandero Stepway alırdım, Egea 10 yıllık 500L şasisi kullanıyor, şasisi çok eski. Sandero çok daha güncel bir altyapıya ve kasaya sahip.

Deri paketle iç mekan kalitesi toplar diyordum ama deri paketlisini canlı görünce vaz geçtim. Sandero'nun iç mekan kalitesi olarak tavan döşemesi vs. daha kaliteli bu arada.

Alıntıları Göster

Hani satış rekorları kırıyordu bu Tipo Avrupa da. Ne yalancı lan bunlar! Boşuna fabrikası kapanmıyor; sorsan çip krizi. TR de üretimi yapılan Renault Fiat Toyota hepsinin satışlar dipse ki fabrikaları çip krizini bahane edip üretime ara veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Hani satış rekorları kırıyordu bu Tipo Avrupa da. Ne yalancı lan bunlar! Boşuna fabrikası kapanmıyor; sorsan çip krizi. TR de üretimi yapılan Renault Fiat Toyota hepsinin satışlar dipse ki fabrikaları çip krizini bahane edip üretime ara veriyorlar.

Alıntıları Göster

Egea kötü bir araba değil, hakkını teslim etmek lazım makyajlı kasa da epey toparlamışlar ama makyajsız kasa çok kötüydü.

Taliant Sandero vs. makyajsız kasaya on basar. Makyajlı kasa olmasa Avrupa'da 5 bin anca satardı.

Dacia göz boyamak yerine arabalarını yapısal olarak geliştirdi ve kumar oynadı. Ya büyük kazanacak ya da büyük kaybedecekti ama doğru kumarı oynamış.

Büyük kazandılar, yaklaşık 1 milyar Euro'luk araba sattılar 6 ayda.

• Avrupa da doğru dürüst satamayan araçlara mahkumuz; Corolla, Civic, Megane, Clio, Egea, i20…

• Avrupa satis rakamlari icin kaynak verebilir misiniz?
  • quote:

Avrupa da doğru dürüst satamayan araçlara mahkumuz; Corolla, Civic, Megane, Clio, Egea, i20…

Bunlar mı satamıyormus Avrupa da?Clio tum zamanlarda her zaman en cok satan ilk 5 hadi ilk 10 aractan biri,Corolla desen CHR ile cogu Avrupa ya yıllardır ihrac ediliyor.İ20 desen oyle verin satıs rakamlarını Agustos ayının koyun ortaya gorelim.

• quote:

Alıntıları Göster

Ne kadar bos yazıyorsun.VW bile uretime ara veriyor.Tipo Avrupa da satılıyor satıs rekorları kırıyor diyen olmus mu?Olduysa isim ver.

Toyota yıllardır uretimin cogunu ihrac ederek ayakta duruyor Turkiye de,Hyndai de ihrac ediyor.

Bastan sonra mantıksız...

Motor 1 Temmuz verisi ac sitesine bak.Yıllar sonra VW GOlf 1. ligi kaptırdı Stepway en cok satan, 3. yaris diyor.Diger 3 VW in diyor.Onlar da muhtemelen Golf,polo,T Roc dur diye dusunuyorum.

CHR ler yılardır ihrac ediliyor.Avrupa da fabrikasını kapatan ise Honda , sadece TR degil İng deki fabrika da kapanıyor.Herhalde satıs rekorları kırsa kapatmazdı.O Civic bir burada deli satıyor.

City Hindistan dan, Civic Tayland dan gelecek.

Fiat ın satıs rakamını bilmiyorum ama İtalya da ciddi satıyordur , Avrupa da da satıs rekoru kırmasa da satıyor.

Burada ise Fiat,Reno,Dacia cop, Honda Kral...

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Bunlar mı satamıyormus Avrupa da?Clio tum zamanlarda her zaman en cok satan ilk 5 hadi ilk 10 aractan biri,Corolla desen CHR ile cogu Avrupa ya yıllardır ihrac ediliyor.İ20 desen oyle verin satıs rakamlarını Agustos ayının koyun ortaya gorelim.

Alıntıları Göster

Toyota hybrid sayesinde chr satıyor. Megane sedan egea i20 Civic satışları düşük Avrupa’da.

• En iyi satan yerli malı clio; o da Avrupa da en ucuz araçlardan biri! Onun da satışları düşen grafik çiziyor.
  • i20 dediğin araç 2021 in ilk 7 ayında Avrupa da 37 bin civarı satmış. Megane 50 kusur bin falandı. Toyota hybrid aayesinde chr 120 bin civarı yıllık satabiliyor. Corolla sedan satışlarının çoğu da hybrid.
    Merak edenler:
    https://carsalesbase.com/europe-hyundai-i20/
  • 10 bin bakımını yaptıran oldumu ? Fiyatları konusunda bilgisi olan varmı?

• b4s4y3v kullanıcısına yanıt

bakım fiyatları servisten servise değişiyor

ortalama 1000 tl seviyelerinde

750 tl. isteyen de var, 1250 tl. isteyen de

• drlozn D kullanıcısına yanıt
    Ankara bugün 1450 istedi...
  • Otomatik seçeneği olsa Türkiye piyasasının içinden geçecek model.
    1,0lt-1,2lt otomatik veya 1,0lt hibrit versiyonu mantıklı bir fiyatla mutlaka üretilmeli.
    Sw cross ta güzel gider Türkiye de.
  • ESER14 kullanıcısına yanıt
    SW cross...

Var bir hayalimiz. Umarım üretilir, üretilirse bir sonraki aracım olur.
  • 1.4 urban 95 lik Fiat'ın Kendi sitesinden rezervasyon yaptım...bu aracı 2 ay sonra alabilir miyim bayi sstarmi acaba?
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Mevcut jazzı değiştirip ona ben de talip olurum…
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.