< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (16. sayfa)
-
-
cross aracına multimedia ekranı taktıran varmı hangi ekranı önerirsiniz.Bursada bildiğiniz güvenilir multimedia ekranı takan yerler varmı?
-
Bugün 3 bayi aradım araç yok malasef hiçbiryerde 2 3 ayda gelecek diyorlar ama kaparosunu veren kişilere dağıtım yapılacak acaba 10 bin verip sıraya mı girmek mantıklı ki burası türkiye 3 aya kadar fiyatı 350 oldu demesinler beklesek ayrı dert beklemesek ayrı dert valla anlamadım gitti
-
aynı özellikler cross wagon a bakıyordum . en dolu pakette bile böyle saçma şeyler varsa ne yapacağız . bundan başka sw model satan da kalmadı. can sıkıyor cidden. bi katlanır ayna kaç para ya?
güvenlik paketindeki şerit takip, kör nokta,çarpışma uyarı falan gibi şeyler nasıl çalışıyor ?
-
Arkadaşlar, Mart ayında cross 1.4 urban paket için zam bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk35 -- 27 Şubat 2022; 17:26:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceed sw var satışta ama mevcut egea cross wagon ile çok fiyat farkı var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yıldır Egea Cross kullanıyorum. Bu yazılan maddeler çok saçma. Ciddiye almayın.
Ayna elle katlanıyor, otomatik katlanma extra bir donanım özelliğidir. Otomatik bagaj kapağı da öyle. Bu özellikler çok önemli ise diğer markalara bakarsınız, en dolu pakette belki bulursunuz, fiyatına bakınca da şok olursunuz tabi.
Video oynatmadan bahsedilmiş, tüm araçlarda bu kapalıdır zaten. Sürücü dikkati dağılmasın diye. Bu da çok normal yani. Kablosuz Car Play var, bu harika bişey. Direksiyonda ki butona basık tutunca Siri açılıyor, şarkı yönetimi, haritalar, mesaj okuma, mesaj gönderme herşeyi sesli yönetiyorum :D
Ayna çamur oluyormuş, hiç yaşamadım, bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kullananlar güvenlik paketindeki şerit takip, kör nokta,çarpışma uyarı falan gibi şeyleri de yorumlasın. nasıl çalışıyor ? verimli mi? yoksa kolpa mı?
-
Kör nokta güvenlik paketinde değil. Lounge da var. Çok güzel çalışıyor. İlk defa kullandım, Ön ve arka park sensörleri ile beraber değerlendirince, sanki arabanın etrafında uyarı kalkanı var gibi hissediyorum 😄
ben yanlış mı gördüm lounge pp paket diyordu . neyse... şerit takip çarpışma uyarısı tabela okuyucu falan var mı sızde ? onlar nasıl
-
Güvenlik paketi yok bende maalesef.
yahu şu tenekeyi ne kadar savunuyorsun altı üstü fiat eksikler hep oldu olacak adam beğenmediği şeyleri yazmış avukat gibi savunmana ne gerek var ?
-
Bayiye kapora verip sıraya girdiğimizde; misal araç nisanda geldi, nisan fiyat listesine göre mi fatura ediyorlar yoksa şu an bağlantı yaptığınızı varsayıp bu ayın fiyat listesine göre mi oluyor ?
daha önce diğer markalarda hiç kapora ver sıra bekle tecrübesi yaşamadım, özellikle Fiat tarafında bu durum nasıldır merak ediyorum.
-
Kapora verip faturayı keserlerse sizde ödemesini yapmanız lazım o zaman fiyat değişikliğinden etkilenmiyorsunuz ama fatura kesilmezse zam gelirse etkilenmiyorsunuz diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracı teslim aldığınız gündeki fiyatı üzerinden fatura kesliyor. Yani fiyat artışı olursa zamlı alırsınız. Bu bütün firmalarda bu şekilde uygulanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arti -- 28 Şubat 2022; 23:26:25 > -
Arkadaşlar Cross Wagon'un 1.6 dizel modelini bekliyorum. Ötv indirimi için limit olan 450 bini geçer mi acaba fiyatı?
-
Eğer kur artmaz ise ne yapıp edip 450 bin içinde tutarlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.0 crosswagon bakıyorum çünkü 1 motor harici yok lounge . sizinki kaç motor . 1.0 atmosferikse nasıl gidecek bu araba ? bende 1.6 var şuan yani öyle allah allah uçup kaçmıyor.
-
1.0 Değildir, 1.0 lar turbo, arkadaş atmosferik yazdığına ve 164.000,00 TL dediğine göre 1.4 motordur.
Ek: Alıntılanan mesaj 1 sene öncesine ait ve evet 1.4 atmosferik motor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 2 Mart 2022; 15:3:0 > -
turbo olunca iş görür mü yani?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X