< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (20. sayfa)
-
-
Dün itibari ile 2021 1.4 Fire Lounge paket Cross aldım araç 6500km'de maalesef bayiden sıfır araç alamadığımız için paramızla rezil olup galericilerin merhametine kaldık. Aracı sıfır alan arkadaş Plus ve Güvenlik opsiyonlarını da ekletmemiş şu araçlar arasında Lounge paket olup da bu opsiyonların eklenmediği tek araç benimki olabilir. Kafamı en çok kurcalayan şey açıkçası yakıt tüketimi idi ama Biga'dan Çanakkale'ye klima açık 6.1 ortalama ile geldim bence gayet iyi. Onun dışında zaten 75 beygirlik araçtan geçtiğim için 95 beygir gayet bana geldi. F/P olarak en iyi tercihlerden biri gibi duruyor bu araç.
-
Arkadaşlar sıfır arabayı güzelce yıkayıp kuruladıktan sonra kapalı garajda (Autofix Auto Ceramix ) ile kendim Seramik Kaplama yapsam olurmu veya sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum
-
Geçen hafta ÖTV Muafiyetiyle Cross Urban aldım. Çarşamba günü teslim olacak. Hiç bir bayide bulamadık 1aydır sadece egea değil başka modellere de baktık. Hiç kimsede yok. Hatunun şirket sürekli egea aldığı için onları araya soktum anca bulabildim. ÖTV muafiyetiyle bile araç 250.000 tl Sadece fiat yol arkadaşım hediye edildi. Ekonomi berbat bu ötv siz halini geçen sene ötv li olarak satıyorlardı. Hiç bir araç şu andaki fiyatını haketmiyor bence.
-
Merhabalar bir kaç ay önce egea cross aldım android auto kullanarak eskişehir istanbul yaptım ve bir sorun çıkmadı fakat istanbul içerisinde bir çok defa android auto nun kendini kapattığını gördüm usb bağlantı noktaları telefonuma sarj vermeyi kesiyor bir noktadan sonra farklı kablolar ve telefonlar denedim ne android auto ne de carplay bir noktadan sonra bağlantıyı kopartıyor emin olamasam da güneş ekrana vurduğu için ekran çok ısınıyor ekranın ısınmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum böyle bir deneyim yaşayan oldu mu acaba
-
Merhaba bende de Egea Cross 1.4 Fire Urban Paket var. Aymı problemi bem de yaşıyorum, uzun yolda bir noktadan sonra bağlantı kesiliyor. Yeniden bağlamak için ise en ez 5 dk neklemek gerekiyor. 3-4 tane kablo değiştirdim ama bunun kablo problemi olmadığını anladım. Hatta bakım için servise gittiğimde bu durumu sordum, ilk defa böyle bir şey duyduk dediler. Benim şahsi fikrim mulimedya bi problem var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende servise gideceğim ama şu anda hala test ediyorum durumu hala kafamda soru işaretleri var ama testimin çıktıları şu şekilde telefonum samsung s20 eskişehirden istanbula geldim ve 4.30 saat telefonum multimedya ya takılıydı ve öğlen saatinde geldim hiç bir kesinti olmadı fakat istanbul içinde ve şile ye giderken bu sorunu yaşamaya başladım multimedya sistemi çok ısınmıştı yolda ve ne benim telefonumu ne de kız arkadaşımın iphone unu görmedi bir noktadan sonra fakat gece yolculuğu yaptım tekrar istanbul'dan eskişehir'e ve bu durum tekrar meydana geldi fakat bu sefer farkettim ki telefonum çok ısınmış ve farklı bir android telefon taktığımda android auto tekrar çalıştı yani bu durum hem telefonun ısınmasından kaynaklı olabilir hem de multimedya sistemi çok ısındığından dolayı da kaynaklı olabilir ben de bir servise danışacağım bu konuyu
-
Şu anda bu aracı bulabileceğimiz bayi var mı bildiğiniz.
Belki aramızda önceden yazılıp araç gelince vazgeçenler varsa hakkını devralabilirim.
Aradığım bayiler 3 ay sonraya sıra veriyor. O zaman fiyat ne olur bilinmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
2021 Cross Urban kullanıcısıyım. USB portuna çoğaltıcı takıp aynı anda Flash Disk ve Android Auto için telefon bağlayan oldu mu acaba? USB çoğaltıcılar çalışıyor mu multimedya ekranında?
-
1.4 cross almayı düşünüyorum motor konusunda çekimserim tavsiye eder misiniz.motor yetersiz kalır mı. Birde LPG siz kullanacağım yakıt tüketimi nedir aracın.
Yakit tuketimi yuksek 8-10 litre arasi genelde. 1.4 motor sabirli adam icin yeterli. Ama sollamaya cikarken bile hep ikilemde birakir. Kolay ivmelenmiyor. Ben sattim 1.6 tdi kullanıyorum su an. Resmen şoförlüğümü geriletmiş 1.4 motor. Su an cok rahatim trafikte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 2 Ağustos 2022; 14:52:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkenin en çok satan suv arabası şu an ama forum baya ilgisiz. 1.6 urban paket dizel otomatik aldık Mayıs'ta 4000 km oldu çok memnunum. Ortalama yakıt tüketimi 4.7 oldu.Cekis süper yıl tutuş aynı otomobil gibi. Frenler iyi bence hala alınabilecek en iyi seçenek.
quote:
Orijinalden alıntı: KillMacDün itibari ile 2021 1.4 Fire Lounge paket Cross aldım araç 6500km'de maalesef bayiden sıfır araç alamadığımız için paramızla rezil olup galericilerin merhametine kaldık. Aracı sıfır alan arkadaş Plus ve Güvenlik opsiyonlarını da ekletmemiş şu araçlar arasında Lounge paket olup da bu opsiyonların eklenmediği tek araç benimki olabilir. Kafamı en çok kurcalayan şey açıkçası yakıt tüketimi idi ama Biga'dan Çanakkale'ye klima açık 6.1 ortalama ile geldim bence gayet iyi. Onun dışında zaten 75 beygirlik araçtan geçtiğim için 95 beygir gayet bana geldi. F/P olarak en iyi tercihlerden biri gibi duruyor bu araç.
hocam aracı ne kadara aldınız ?
-
527 ye almıştık renk farkı ile şimdi 630 olmuş.
Arkadaşlar 1.6 multijeti mi yoksa hibrit versiyonunu mu almak daha mantıklı?
-
Bence hibrit
Arkadaşlar Lounge paket
1.4 fire Manuel
1.6 multijet Manuel
Arasında 100 bin lira fark var ne dersiniz bu kadar fiyat farkı vermeye gerek var mı?
Cliodan cross a geçtim ama en dolu pakette bile katlanır ayna, otomatik park freni ve 4 cam otomatik olmaması gözüme batıyor. Sürücü tarafındaki cam düğmeleride ergonomik değil, aşağı eğimli uzağa yerleştirilmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X