Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.243
Cevap
70
Favori
155.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Fabrika LED bulamıyormuş :) gelene kadar bekleriz dedik gelmesi zormuş :) ben de inanmıyorum da iş bende kalmıyor ne yazık ki. İzmir birmot'a gittiğimizde de görevliye aracı biz gösterdik. Hanfendi önce wagon'a doğru yürüdü sonra da hybrid'e doğru. Dedik urban şurada duran :) Fiat'ın rezillikleri bitmez ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • degora D kullanıcısına yanıt

Mercekli far vereceklerse sıkıntı yok ama anladığım kadarıyla mercekli farı da street paketten kaldırmışlar dümdüz halojen veriyolar ve egeanın halojen farları gerçekten berbat. Merceklisi yine bi tık daha iyi ve led takınca güzel oluyor ama taslı halojenler hem çok kötü görünüyor hem çok zayıf. Egealarda şöyle bir durum var donanımlar arasında bcm farklı olduğu için sizin arabaya kitabına göre led ön far takılsa dahi muhtemelen çalışmaz çünkü modül alt seviye gelecek ama üst seviye olanı lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yani adamlar diyor ki benden mal alma , ben doydum.

• Bence enriko aliberti ve diğer İzmir bayilerine yoksada manisan aydın bayilerine sorun urban için bu araçlara sonradan birşey takmak sıkıntı eski arabalar gibi değil cihipleri beyinleri farklı. Arkadaş mercedes far ampulü patladı diye gitti ampul değiştirmeye fara kontak yaptırmışlar far beyni yanmış 1 ay parça aradı 5 bin lira masraf çıkardılar 200 liralık ampul için. Elektrikciler hala 50 sene önceki mantıkla çalışıyor deneme yanilmayla iş yapıyorlar.

• Sıfır alınan aracı garantisi bitene kadar servis dışında kimseye ellettirmem açıkçası. Urban için sizin yanınızda ya fabrikayı arasınlar yada mail atsınlar. Arkadaşım.oyle yaptırmıştı Önce yok demişlerdi sonra arkadaş musteri hizmetlerini aradı şikayet ettti bayi geri döndü gelin görüşelim diye sonra yanında aramışlar ve 10 güne üretimden çıkacak araçlar varmış ondan bir tane ayırıp faturasını kestirdiler. Satış temsilcileri tum bayilerde çok bilgisiz kataloğu bilmiyor aracı bile tanımıyorlar. İyi bir satış temsilcisi denk gelirse yardımcı oluyor.

Merhaba

Ben Aracımı Online Sipariş Vererek Aldım

https://online.fiat.com.tr/configurator/otomobil/egea-22/egea-cross/1-4-fire-95-hp

bu sayfada bugün gördüğüm kadarı ile urban paket mevcut görünüyor

aracınızı online almanızı önerebilirim

iyi günler

• Arkadaşlar 1.4 fire çok yakıyormu ? Lpg ile kullanan arkadaşlar sizlerin yakıt tüketimi nasıl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b4s4y3v kullanıcısına yanıt

Aracımda LPG mevcut, fabrika çıkışlı, şu anda 40.000 km de

genç mod: 8 lt civarı

dede mod: 5 lt civarı

LPG alım maliyetinden kaynaklı her zaman tasarruflu

• Dün cross urban 1.4 ile araçta 5 kişi ile Aydın izmir otobanı gidiş 130-140

dönüş120-130 11.5 lt lpg yaktı.

normal kulanımda 100-120 7-9 lt lpg yakıyor.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var. Led far temini problemi sebebiyle şuan urban kasaya halojen far takıp street plus olarak piyasaya sürüyorlar. Multimedia, digital klima, deri direksiyon mevcut. (Kendim aldım oradan biliyorum.) Şuan piyasaya çıkan Urban ve Street plus arasındaki farklar far ve dış ayna kapağının siyah olması okadar.

• loc L kullanıcısına yanıt

Piyango sistemi mi var acaba, ilanlarda street plus yazan araçların bazısında deri direksiyon yok yada isimlendirmeyi bilmiyorlar

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Valla bilmiyorum. Eskiden nasıldı onu da bilmiyorum. Şu videoyu paylaşayım sizinle.

Fiat Gülanyoutube
    Egea Cross Street Plus'ın özelliklerini ve teknolojisini sizler için tanıttık. Merak ettiğiniz tüm soruları yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💬 Tüm Fiat modelleri ve güncel kampanyalar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için https://gulan.fiatbayi.com.tr/ Hayalinizdeki Fiat modeli ile unutulmaz bir sürüş deneyimi yaşamak için bizimle iletişime geçin: ☎️444 6 873 Fiat Gülan - Farkınız Burada! #Fiat #EgeaSedan #FiatGülan #Sancaktepe #İstanbul
    https://www.youtube.com/watch?v=MVb4xoMo-FE

Bu videoyu da izleyebilirsiniz. Yorumlarda da bahsedilmiş.

Bozüyük Otomotivyoutube
    Egea Cross Street Plus donanımlı aracımızı satış danışmanımız Tahsin bey'den dinliyoruz... Bozüyük Otomotiv 0228 314 1554
    https://www.youtube.com/watch?v=b9Gd8f7q-uA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loc -- 4 Kasım 2022; 10:51:37 >
  • Merhaba,

2021 model 1.4 easy street alarak ben de aranıza katıldım. Sormak istediğim bir konu var. Aracı ikinci el aldım ve üzerindeki lastikler 215/60/16. Orijinal olup olmadığından emin değilim. Kışlık lastik almak için lastikçiye gittiğimde lastik ölçülerinin 205/55/16 olması gerektiğini söyledi. Acaba standart ölçüler hangisi? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key2526 -- 30 Kasım 2022; 0:44:0 >
  • Key2526 K kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla 205/55/16 ama 205/60/16 nın bir zararı olacağını sanmıyorum, çok küçük bir oynama var arada.

• Üşenmedim, kullanım klavuzunu indirip baktım, orjinal ölçüleri aşağıdaki gibi. sizin aracın üzerindeki lastik ölçüsü orjinal.

205/55 R16 91V

205/55 R16 94V

215/60 R16 95V

215/55 R17 94V 

225/45 R17 94V

• Ben çok araştırdım ama bulamadım, cevaplar için teşekkür ederim. Sorun yok o zaman rahatlıkla binebilirim. Kışlık için 205/55/16 tercihi sorun olmaz diye düşünüyorum. Maliyeti daha az olacak

• Selam arkadaşlar. Egea cross dizel 1.6 street plus sahibiyim.Aracı ilk çalıştırmada eco modu açık olarak tanımlı.Her seferinde elle kapatıyorum.Ayarlardan kapatamadım,bulamadım.Çözümü bilenler varsa,yazarsa sevinirim.

İkinci sorum: araçta stepne yok.Uyumlu jant stepne nereden alabilirim.Bu sorunu nasıl aştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 6 Aralık 2022; 0:24:50 >
  • Arkadaslar 1.4 Urban model 20.000 km de bugun ekspertize goturuyorum. Tremer kaydi degiseni yok, arac 450 bin TL. Sizce bu fiyata alinir mi yoksa beklemeli miyim. Bildiginiz gibi bayilerde arac yok bize de sira gelecegini sanmiyorum. Yardimci olup fikir belirtirseniz sevinirim.

• spawn77 S kullanıcısına yanıt

Yapıştır iyi fiyat

• Fiat online satışta egea 1.4 araçları kaldırmışlar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.