< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (24. sayfa)
-
-
Geniş bagaj elzem hocam. Ne kadar geniş o kadar iyi benim için.
wagon 1.6 dizel 130 DCT için bekliyoruz bakalım hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 23 Haziran 2023; 12:5:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım öyle olur hocam. Aracı canlı canlı göremedik bayiler boş, sokakta bir kaç defa gördüm karşıdan, kalan hep internet incelemeleri :)
ınstagram@telemetri.oto.magazin on Instagram: "📌Türkiye’nin en çok satan otomobilinin ASMR videosu! 📌Türkiye’nin en çok satan otomobili hem filoların hem de bireysel kullanıcıların göz bebeği olmaya devam ediyor. 📌Avrupa’da Tipo adıyla satılan Egea, kompakt sedan ve hatchback model sevenlerin gözdesi olmuş durumda. 📌2022 model Fiat Egea 1.4 Easy “mantık odaklı” bir otomobil arayanlar için biçilmiş kaftan! 📌Sedan, hatchback ve station wagon olmak üzere üç farklı kasa tipinde ve 5 farklı versiyonda ihtiyaçlara yönelik cevap veren Egea tüketicilerin gözdesi olmaya devam ediyor.🏁 📌Siz Egea’yı beğeniyor musunuz? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #fiat #egea #sedan #egeacross #fiat #tipo #stationwagon #hatchback #otomobil #ticari #doblo #fiorino #doblomaxi #tbt #reels #asmr #carasmr #interior #asmrsounds #asmrvideo #asmrsound #whitecar"https://www.instagram.com/reel/CouX8Z6Ig0P
-
2022 Model Egea Cross Urban aracım var. Plus paket'e yükseltmeyi düşünüyorum en azından multimedya, geri görüş ve hayalet ekran eklenmesi için. Fiat ile görüştüğümde bunun yapılamayacağını ve multimedya değiştirilebileceğini onun da orijinal olmayacağını söylediler. Çok saçma gelmesiyle bana madem multimedya değişebilir o zaman orijinal de takılabilir? gibi bir durum oluştu. Hurda, çıkma olarak multimedya, hayalet ekran alıp kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Daha önce plus pakete yükselten oldu mu?
-
Maalesef aynı durumdan muzdaribim. Bu konuyu ben de hem birkaç bayi ile hem de Fiat Müşteri İlgi Merkezi ile görüştüm. Aldığım yanıt hepsinde aynı oldu.
Hayalet Ekranı dışarıdaki elektronikçiler takabiliyor fakat 10 inçlik Lounge ekranını yetkili servis dahil hiç kimse yapmaya yanaşmıyor. Araştırmalarıma göre Lounge ekranıyla Urban ekranının bağlantılarının ve kablolarının, soketlerinin dolayısıyla altyapısının tamamen farklı olmasıymış ve aşırı maliyetli ve uğraşmalı bir iş olduğundan "Yapamıyoruz" diyip geçiyorlarmış.
Fiat adeta Lounge ekranı Urban'da kullanılamasın; Urban ekranı da Street'te kullanılamasın diye özel bir uğraş vermiş görünüyor. İlla araç üretilirken baştan aldın aldın, sonradan ekleyemezsin diyorlar.
-
Lounge ekranını + beynini alsak bence olabilir gibi. Sonuç olarak sadece bir multimedya. Hayalet ekranın fiyatını biliyor musunuz? En azından onu güncellemek güzel olabilir.
-
Belki alınabilir ancak bu cihaz sanayiye düşmediği için yetkili servisten temin edilmek zorunda gibi görünüyor, bu da astarı yüzünü geçecek gibi.
Hayalet ekranı 15 bin TL'ye takıyorlardı en son dışarıda. Bu sitede var, ben yaptırmadım bilmiyorum; temasa geçip sorabilirsiniz: https://hizsabitleme.com/category/egea-hayalet-gosterge/
-
Salı günü akrabamıza 2023 1.4 Fire Urban 95 hp alacağız, bu paket ile ilgili bir sorum var, bu kasaya normalde dizel bakıyorduk fakat bayilerde araç bulamayınca bunu almaya karar verdik fakat, kasaya göre motor/tork yetersiz kalıyor mu, rampalarda vs çok sövdürür mü. Kullanan arkadaşların yorumlarını merak etmekteyim
-
sövdürür, yetersiz kalır. Motivasyonu sıfır olsun, uygun fiyata ve lpg uyumlu olsun ucuza gezeyim diyen kişi için ideal araçtır.
-
Hocam hangi bayiden ne kadara aldınız acaba. Bende almayo düşünüyorum da bayilerde yok sanırım.
Araç buldunuz ve alıp almamayı mı düşünüyorsunuz gerçekten
-
Devirli kullanirsaniz gider 4 bin devir üstünde sürün aracı. Turbo araç gibi düşük devirde gitmez.
oluyor
-
Bayiden 3 ay sıra bekleyip de sonuç gelmeyince sahibinden de bir şahıstan almaya karar verdik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X