Hocam aracınız özel sipariş mi? 23 aralık gününü bayi mi verdi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (23. sayfa)
-
-
1.4 fire urban arıyorum bayilerde bulamadım
-
Arkadaslar merhaba, 2022 üretim cross urban paketlere geri görüş kamerası eklemesi yapamıyoruz fabrika soket üretmiyor diye söylendi. Acaba 2022 model olup geri görüş taktıran var mı aranızda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2022 street plus için bayi ile görüştüm, fiat müşteri desteği aradım sadece dikiz aynası diyorlar. Fakat fabrika çıkışlı olsa kendi ekranına entegre bir şekilde gönderiyorlar ama bayi sorumluluk almak istemiyormuş bu konuda. Çok enteresan geldi bana. Eğer orjinal yerine takıp kendi ekranında aktif edeni bulabilirseniz bana da haber verirseniz sevinirim. Ben de araştırıyorum bir yandan bulursam size bilgi geçerim.
-
Üst mesajdaki yerle görüşün hocam, onlar yapıyorlar kamera vs retrofit işlerini
Bana yakın yerde varmış şubesi. Görüşeyim bakalım. Teşekkürler bilgi için.
-
Biraz önce görüştüm 2021 ve 2022 modellere sonradan kamera takılamıyormuş. Sistemden kamera aktivasyonu özelliğini kaldırmışlar. Ana modül değişimi gerekiyormuş ve modül 4000 tl civarındaymış. Yani yaklaşık 5000Tl masrafı var. Ayrıca multimedya sistemi garanti dışı kalıyor.
-
Ben de görüştüm az önce. Sadece easy plus araçlarda aktif edebiliyoruz dediler. Çok saçma arkadaş bari yetkili bayi yapsa. Ben fabrikada koyulabilen bir opsiyonu neden sonradan yaptıramıyorum ki? Kamerayı dikiz aynasına koymak nedir :)
-
Teşekkür ederim cevaplarınız için.. Açıkçası büyük hayal kırıklığı şu durum, opsiyon olarak görünen bir özelliği ücretiyle dahi kullanamıyorsun şu devirde, opsiyon listesinden çıkarmaları lazım yanlıs yönlendiriyorlar insanları
Arkadaşlar, 1.5 ay bekleme süresinden sonra 05.01.2023 tarihinde 1.4 fire Urban Cross'u kurşun gri rengi ile ÖTV muafiyetli aldım. 5 gün, 250 km kullanım sonucu izlenimlerin şöyle;
1-Bu arabaya güçsüz diyen arkadaşlar, bence 1.6 dizele binsin. Motor kesinlikle arabaya yeterli. Atmosferik arabanın dilinden anlamak lazım. Arabayı güç yönünden gömenlere kesinlikle katılmıyorum. 127 NM Tork nihayetinde.(5 kişi İstinye yokuşunu 4.viteste 2,5-3 bin devir 80 le çıktım klima açıkken!!)
2-Aracın viraj giriş ve çıkışları sınıfına göre bence muazzam. Bundan önceki aracım 2009 model Peugeot 308 1.6 HDİ neredeyse aynı performans virajda! Aracın yola oturması çok iyi.
3-Boyutlar kesinlikle aile için yeterli. Arka diz mesafesi, bagajı ve tavan yüksekliği gayet iyi. Araç içi ferah.
4-Ara hızlanmalar tabii ki zayıf ama alt devirlerde araç iyi toparlıyor.
5-5.vites 3 bin devir civarı 96-97 km hız yapıyor. Bu güç-tork bir arabada bence gayet iyi. 6.vitese atınca daha da rahatlıyor araba.
Alacaklar için şunu söyleyeyim, fiyat tabii ki etken ama bu arabadan 1.5 turbo benzin ya da 1.6 dizel performansı beklemeyin!!
Ayrıca 1.0 turbo benzinli alıp, rölantide 3 silindirden dolayı titreyen bir araba yerine sorunsuz bir atmosferik araba bana daha mantıklı geliyor. Sürekli turbo açan bir araba daha çok sorun çıkaracaktır.
Yağ sorunu için henüz erken rodaj bitince 1000 km sonrası o konu ile ilgili de buradan yazacağım.
-
Merhaba, öncelikle alabilidiniz mi aracı? Eğer almadıysanız naçizane ben benzinli ile dizel arasındaki fiyat farkının yakıt ile kapanmayacağını düşünenlerdenim. Aradaki fark gerçekten çok fazla. Bakım maliyetleri, DPF sorunları falan derken dizel bence mantıksız artık. Performans olarak ne istediğiniz önemli. 1.4 fire 127 nm tork, 1.6 mjet 320 nm tork. Ciddi bir güç farkı var. Ben 1.4 urban cross kullanıyorum gayet memnunum.
-
Araç street paketse android multimedyayla geri görüş takılır ama urban 2022 6. ay sonrası çıkışlıysa takılamıyor diye biliyorum. Ön park sensörü kolay iş, hemen hemen her tuningci takar, Fiatextra sitesinde bandırmada yapan yer var görünüyor, diğer uygulamalara da bakabilirsiniz. Hızsabitleme com da da yapanlar var oraya da göz atın
www.n11.comFıat Egea Telefon Sarjı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/fiat-egea-telefon-sarji-19857430?magaza=drstuningistanbul
-
İyi forumlar dostlar. Cross Wagon sahibi olan var mı?
Merak ettiğim bir kaç mesele var. Genel olarak egea cross tercih edilesi bir otomobil midir, artıları eksileri nelerdir, sınıf standartlarını karşılar mı?
1.4 motor haricinde alinir. Eksisi diger araclar kadar fiyati yukselmiyor. Sattiginizda diger vw toyota honda renault gibi arabalar siizin arabaniza göre daha cok artmis olacak. Onun disinda keyifli ve yakisikli arac.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Ayrıca 1.0 turbo benzinli alıp, rölantide 3 silindirden dolayı titreyen bir araba yerine sorunsuz bir atmosferik araba bana daha mantıklı geliyor. Belli ki 1.0 motoru kullanmamışsınız hiç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X