Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
70
Favori
151.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerli hocalar bu arabanın bu eksikliğini kimse görmüyor mu :D Direksiyon üzerinden sesi azaltıp artırma yok, arkadaki tuşlar sessiz ya da sesli / kaynak seçme gibi işlevlere sahip. Ama neden sesin artıp azalmasını düşünmemişler :( Yol bilgisayarını kontrol eden tuşlarda falan gizli özellik yok değil mi? Ses seviyesi için sürekli multimedyaya elinizi götürdüğünüz senaryo sizin canınızı sıkmıyor mu? (2008li modellerdeki araçlarda bile direksiyonda ses artırıp azalma var ya   )

• quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

Değerli hocalar bu arabanın bu eksikliğini kimse görmüyor mu :D Direksiyon üzerinden sesi azaltıp artırma yok, arkadaki tuşlar sessiz ya da sesli / kaynak seçme gibi işlevlere sahip. Ama neden sesin artıp azalmasını düşünmemişler :( Yol bilgisayarını kontrol eden tuşlarda falan gizli özellik yok değil mi? Ses seviyesi için sürekli multimedyaya elinizi götürdüğünüz senaryo sizin canınızı sıkmıyor mu? (2008li modellerdeki araçlarda bile direksiyonda ses artırıp azalma var ya   )

Tuşlar direksiyonun arkasında.

• Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt

direksiyonun arkada tarafında tuşlar mevcut. Bir taraf ses + - için diğer taraf radyo&müzik + - için.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Hocam ben basınca tamamen kapanıp tamamen açılıyor ses kısmı, ben mi kullanmayı bilmiyorum 😌

Edit: bilmemek değil de ben yuvarlaklara basıyordum sadece, şu an inanılmaz mutlu oldum çok teşekkür ederim.

@vipemre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 9 Aralık 2024; 17:22:18 >
  • Merhabalar, 2022 model urban paket Egea Cross aldım. Geri görüş kamerası taktırmak istiyorum, olabildiğince orijinal olsun, kendi ekranından görebileyim. Yetkili servise gidersem takarlar mı, maliyeti ne olur, dışarıda taktırmak mantıklı olur mu? Teşekkür ederim.

• yumuklu sucurta kullanıcısına yanıt
    Hocam, yetkili servis dahil bu modele takamıyorlar. Ekranın beyninde (etm beyni diyorlar) ilgili özellik yokmuş. Beyni değiştirip takıyorlar, ona da yazın 10bin TL fiyat vermişlerdi piyasada. Son olarak yakınlarda etm beynine müdahale ederek yapmışlardı. Fiyat nedir bilmiyorum.
    Hakan YAPICIyoutube
    Yaparsa Kim Yapar Tabiki Fiatextra Yapar
    https://www.youtube.com/watch?si=ysS-nlWRbSHDBZI_&v=FZauIkdhFRs&feature=youtu.be

Eğer varsa yeni yöntemler, bulursanız, beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipemre -- 13 Aralık 2024; 20:32:47 >

• Merhabalar bende 2024 cross modeli ile aranızdayim. Aracı aldığımdan beri tekerlerin havasına hiç bakmadım. Kapı içinde de lastik basıncı yazmıyor. Siz kaç psi veya bar basıyorsunuz? Hızlı kullanım kılavuzunda ön tekerlere 2.2 arkaya 2.1 bar basın diyor, 32-30 psi anlayacağınız. Aracı boş kullanıyorum, yüklü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byAndroid -- 13 Aralık 2024; 23:17:32 >
  • byAndroid kullanıcısına yanıt

Ön 33 arka 31

1.4 fire sedan

Multijet kullanıcıları 1 psi arttırabilir

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.