Değerli hocalar bu arabanın bu eksikliğini kimse görmüyor mu :D Direksiyon üzerinden sesi azaltıp artırma yok, arkadaki tuşlar sessiz ya da sesli / kaynak seçme gibi işlevlere sahip. Ama neden sesin artıp azalmasını düşünmemişler :( Yol bilgisayarını kontrol eden tuşlarda falan gizli özellik yok değil mi? Ses seviyesi için sürekli multimedyaya elinizi götürdüğünüz senaryo sizin canınızı sıkmıyor mu? (2008li modellerdeki araçlarda bile direksiyonda ses artırıp azalma var ya ) |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (62. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jizzy QuuatilyDeğerli hocalar bu arabanın bu eksikliğini kimse görmüyor mu :D Direksiyon üzerinden sesi azaltıp artırma yok, arkadaki tuşlar sessiz ya da sesli / kaynak seçme gibi işlevlere sahip. Ama neden sesin artıp azalmasını düşünmemişler :( Yol bilgisayarını kontrol eden tuşlarda falan gizli özellik yok değil mi? Ses seviyesi için sürekli multimedyaya elinizi götürdüğünüz senaryo sizin canınızı sıkmıyor mu? (2008li modellerdeki araçlarda bile direksiyonda ses artırıp azalma var ya )
Tuşlar direksiyonun arkasında.
-
direksiyonun arkada tarafında tuşlar mevcut. Bir taraf ses + - için diğer taraf radyo&müzik + - için.
-
Hocam ben basınca tamamen kapanıp tamamen açılıyor ses kısmı, ben mi kullanmayı bilmiyorum 😌
Edit: bilmemek değil de ben yuvarlaklara basıyordum sadece, şu an inanılmaz mutlu oldum çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 9 Aralık 2024; 17:22:18 > -
Merhabalar, 2022 model urban paket Egea Cross aldım. Geri görüş kamerası taktırmak istiyorum, olabildiğince orijinal olsun, kendi ekranından görebileyim. Yetkili servise gidersem takarlar mı, maliyeti ne olur, dışarıda taktırmak mantıklı olur mu? Teşekkür ederim.
-
Hocam, yetkili servis dahil bu modele takamıyorlar. Ekranın beyninde (etm beyni diyorlar) ilgili özellik yokmuş. Beyni değiştirip takıyorlar, ona da yazın 10bin TL fiyat vermişlerdi piyasada. Son olarak yakınlarda etm beynine müdahale ederek yapmışlardı. Fiyat nedir bilmiyorum. Hakan YAPICIyoutubeYaparsa Kim Yapar Tabiki Fiatextra Yaparhttps://www.youtube.com/watch?si=ysS-nlWRbSHDBZI_&v=FZauIkdhFRs&feature=youtu.be
Eğer varsa yeni yöntemler, bulursanız, beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipemre -- 13 Aralık 2024; 20:32:47 >
-
Merhabalar bende 2024 cross modeli ile aranızdayim. Aracı aldığımdan beri tekerlerin havasına hiç bakmadım. Kapı içinde de lastik basıncı yazmıyor. Siz kaç psi veya bar basıyorsunuz? Hızlı kullanım kılavuzunda ön tekerlere 2.2 arkaya 2.1 bar basın diyor, 32-30 psi anlayacağınız. Aracı boş kullanıyorum, yüklü değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byAndroid -- 13 Aralık 2024; 23:17:32 > -
Ön 33 arka 31
1.4 fire sedan
Multijet kullanıcıları 1 psi arttırabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X