|
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (60. sayfa)
-
-
Egea alacak olan varsa Esenler Gürses Oto'ya bekleriz
-
Merhaba Hocam,
Egea cross 1.6 dizel otomatik lounge paket almayı düşünüyoruz Aralık ayında. Stok durumu nedir şu anda? Bireysel için kredi kampanyaları nedir şu anda acaba?
-
Merhaba Hocam,
Lounge paket bulunmuyor şuan fabrikadan gelecek 1 adet Cross 1.6 otomatik Urban paket var
1.342.000
Kredi kampanyası için 250.000 TL 12 ay %1,99
-
Fiat Online üzerinde rezerve edebilirsiniz
online.fiat.com.tr404 - File or directory not found.https://online.fiat.com.tr/configurator/oto/egea-24/egea-cross -
Üzgünüz ☹ Tercihiniz stoklarımızda bulunmuyor.
Farklı bir tercihe göz atmak ister misiniz?
diyor hocam. Ayrıca bayi fiyatlarının da üzerinde görünüyor
-
Online için ayırılmış araç yok demekki hocam, bayilerle iletişime geçmeniz daha sağlıklı olur. Siteyi de ara ara kontrol edin, düşeş araçlar denk gelebiliyor.
-
Yakın zamanda 40 bin bakımına giden var mı? Haftaya gideceğim 12.500 tl civarı tahmini fiyat söylediler. Yakın zamanda giden varsa fiyat verebilir mi? -
Benzin mi dizel mi?
-
Dizel 2023 model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazziyakv -- 3 Kasım 2024; 19:58:39 > -
2. yıl bakımına gittim 25.000km de 2022 dizel otomatik araç için. İndirimle birlikte 10.500 TL ödeme yaptım.
-
Hangi şehirde ne zaman gittiniz? Bir de araç kaç motor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazziyakv -- 4 Kasım 2024; 14:18:33 > -
istanbul - Kartal ASF'de 1.6 dizel otomatik. Cumartesi günü yapıldı işlemi.
-
Benzinli manuel bakımı ne kadar oldu acaba 2. Bakım 17 bin km yazıyor bakım zamanı . İlk bakım 7500 km de falan olmuştu ama yıldan dolayı .
Şimdi üzerine 1 yıl olmadan tahmini 7-8 ayda 17 bin km oldu acaba 20 bin olunca gitsem garanti açısından sıkıntı olur mu -
Gerek bile yok hocam, bu motorun çıkaracağı masraf yetkili servise vereceğiniz paradan daha az. Bakımı 2300 2400 lira tutuyor Liqui moly yağ ve mann filtre kullanınca. Servis nerden baksan 5500 6000 isteyecek boş yere buji filan değiştirecekler filan derken katmerli fatura gelir.
-
2023 1.6 Dizel Otomatik cuma günü 40 bin bakımına götüreceğim. 10.820₺ dediler. 1.000₺ de opet yakıt hediyesi veriyorlar. -
Hocam ben Ankara'dayım yeri geliyor 10km yol 1.30 saat sürüyor sizce şehir içi için mantıklı bir araç mı bir de dizel olduğu için partikül sorunu falan var. Sizce bayon full paket mi yoksa cross lounge paket mi -
Arkadaşlar egea cross almayı düşünüyorum hâlâ güvenlik paketsiz satış oluyor mu yoksa artık zorunlu mu? Bu kurala uymayan bayiler de var mı çünkü elde kalanları çıkartmak lazım -
Urban paket 1.4 fire ile aranıza katıldım. Aracı şehiriçi günlük 100 km yol yaparak kullanıyorum. Yalıtımını beğendim. Yüksek olmasına alışamadım ama aşırı büyük hissettirmediği için park vs sorunu yaşamıyorum. Performans konusunda genelde kullandığım araçlar da bu klasmanda olduğu için normal geliyor açıkçası daha vah tüh demedim. Ortalama yakıtı 6 litrenin altına düşüremiyorum standart kullanım ile 6.2 civarında geziyorum. Yağ eksiltme yok gibi bir şey sakin kullanan biriyimdir. Kapı fitilleri ya da cam fitilleri bozuk yolda araç esnerken gıcırtı yapıyor ama rahatsız edici seviyede değil bu durum görmezden gelinebilir. Klima kompresöründe bir uğurlu var bu çok ilginç geldi ancak hem torpido altına bir kepçe malzeme yakarak azalttım hem de kulağım alıştı artık o sesi duymuyorum gibi bir şey bu da çok rahatsız edici değil. Kolçak içine bir çakmaklık, arka tarafa da USB çıkışı eklense tadından yenmezmiş eksikliğini hissetmemin sebebi önde çok kablo kalabalığı oluyor benim için. Amortisörler biraz sert geldi bana, direksiyon da fazla hissiyatlı yolu çok yansıtıyor direksiyon bunları da crossover olmasına bağlıyor ve normal görüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X