Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
70
Favori
151.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Basamak yaptırdınız mi o da güzel duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alexxderol A kullanıcısına yanıt

evet güzel duruyor ama köylerde, yaylalarda vururum, ezilir diye yaptırmadım.

linkleri PM den gönderirim.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Bütün arabalar aynı, kuş pisliği ile araç markasının bağlantısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

ben çok bilgili değilim ama gruplarda gördüğüm kadarıyla Egea'ların hepsinde boya ince diyorlar. özellikle metalik renklerde boya yanması çok oluyor diyorlar. Ben kapalı otoparka bırakıyorum, sadece tatillerde aracı dışarıda bırakıyorum. Araç dışarıda kaldığında her gün kontrol ediyorum, kuş pisliği var mı diye.

duyduğum ve okuduğum bilgileri paylaşıyorum, kesin böyledir diyemem.

Her araba böyledir, kuş pisliği asidiktir çünkü kuşların sindirim sistemi yoktur ve kaportada kuruduğu taktirde boyayı yakar.

• kuruduğu zaman elbette her aracın kaportasına zarar verir. Benim kast ettiğim 4-5 saat kaldığında bile boya yanığı oluşması.

Siz bu tür sorun yaşadınız mı? Egea gruplarında genel olarak en çok konuşulan konu, boyanın inceliği.

Arabası olan herkesin kuş pisliğine dikkat etmesi gerekir. Bazı arabalar kuş pisliği ile dolu, günlerce duruyor. beyaz araçlarda belki sırıtmaz ama renkli araçlar da boya yanığı çok sırıtıyormuş.

Aracı ilk aldığımda Belgrad ormanında ağaç altına çekme gafletinde bulundum. Takriben 1-2 saat kuş pislikleri araçta kaldı. Çok şükür hiç yanık oluşmadan temizledim.

Ben herhangi bir aracımda kuş pisliği yanığı sorunu yaşamadım, kötü yıkama, yanlış teknik ve dandik malzeme ile yıkanan araçların boyası hassaslaşır normal. 2022 model aracım, 2024 Nisan ayında en son cila attığımda bu fotoyu çektim, kapıdan yansımalar görülebiliyor. Beyaz araba bile doğru uygulamalar ile böyle parlar.

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU)

https://forum.donanimhaber.com/aracimi-nasil-yikiyorum-ve-onerilerim--157670134

maşallah, çiçek gibi. Siz arabasına değer verenlerdensiniz. Allah kazasız belası kullanmanızı nasip etsin.

Milli servete sahip çıkmak*

en yerli otomobili bile alsak %65 yerlilik oranı var, %35'i dışarı gidiyor.

• Şu ralli takımlarına fizik öğretin de karlı buzlu etaplarda bisiklet tekeri gibi ince lastik takmasınlar yüzey alanını arttırıp sürtünmeyi arttırsınlar ☝🏻🤓

• 1.6 2023 egea cros dct yakıt tüketimi. %15 şehir dışı

• 1.6 egea cross dct Multijet şehir içi tüketimi
    Tüketim Elazığ'da sakin kullanım start stop sürekli kapatarak kullanıyorum

• aracın 40000 bakımını yaptıracagım 33000 de almıstım 1.4 fier egea cross kaç numara yağ koydurayım konu hakkında bilgi sahibi arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

• yasrhere Y kullanıcısına yanıt

5W40

Yukarıda bir mesajımda yazdım zaten detayları ile özetledim dilim döndüğünce. Tekrar atışma ortamı yaratmanın manası var mı sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, bende sıfır 1.4 cross urban alma arifesindeyim. Öneriyor musunuz? Sıfır olarak ilk arabam olacak. Daha önce 97 model reno 19 um vardı 1 yıl bindim sattım vs her işimi gördü. A noktasından b noktasına götürsün herhangi bir sıkıntı yaşamayalım, parçası ve bakımları ucuz olsun duruma göre en az 1 yıl veya 5 yıl binmeyi düşünüyorum. 2 kişiyiz, yeri geldiğinde hafif araziye de girmeyi düşünüyorum. Araç üstü çadır bile takabilirim. Stabilize yol vs. Deneyimleyen var mı? Yağ buharlasmasi durumu hala devam ediyor mu yoksa şehir efsanesi mı? Teşekkürlerler fikirleriniz için

• byAndroid kullanıcısına yanıt

Ben 2022 1.4 Cross Urban sahibiyim. Sıfır almıştım. Çok devirli kullanırım. Devirli kullanınca araç daha verimli oluyor. İlk 10 binde yağ eksilmesi oldu ama ciddi bir miktarda değildi. Sonraki bakımda eksilme olmamıştı. Son bakımdan bu yana 5 ay geçti, hala bir eksilme yok. Devirli kullandığımı da tekrar belirteyim.

Dağ, bayır çok dolaşıyorum. Toprak yollarda da gittim, sorun yaşamadım. Tabi güçlü araba olsa, daha keyifli olur.

Ben aracı öneriyorum. Bu fiyatlara, bu araba ideal gibi geliyor.

• vipemre kullanıcısına yanıt

Bende aynen sizin gibi düşünüyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı, uzun yolda rampalarda devirli kullanmak şart, sağ şeritte bayılır gider yoksa. Atmosferik araba deneyimim var, devir çevirmek sizin dediğiniz gibi önemli katılıyorum. Lounge pakete bir içim gitti ama akıllı uzun var, far yağmur sensörü vs. Bende gezmeyi seviyorum a noktasından b noktasına sorunsuz götürsün yeterli hızla işim yok. Yakıtta aslan besleyen yemini düşünmez misali takmıyorum artık onu

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.