|
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (28. sayfa)
-
-
Yazın görücez bakalım nasılmış 1.0 motor. 2000 metre rakımlı dağa çıkarız bir.
-
Faturada yazar. Bandrol, ruhsat vs adınaltında masraf kalemi var bende. İlkini onlar ödeyecek. Ford ödemiyor. Walksvagen alan arkadaşım ödeyecekti faturaya bak orsa yazıyo mu dedim. Baktık yazıyo. Onlar ödedi. -
1.4 e paramız anca yetiyo. Satıp 1. 6 alma düşüncesindeyim bende. -
Bende 1.4 e yazıldım ama en erken eylül ayını diyorlar -
Merhabalar Egea cross LOUNGE paket ile URBAN paket arasındayım, km aynı sayılır arada 35 bin tl fark var değer mi almaya kafam karışık -
35 bini zorlanacak verecekseniz gerek yok, bütçe varsa verilebilir ama urban da güzel.
-
İmkanınız varsa Lounge alın, sonrasında keşke demekten iyidir :)
Büyük multimedya ekranı, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası falan çok iyi bence, koltuk rengi de farklıydı sanki. -
otomatik şanzımanı baya iyi araç
-
Değer alınır.
-
İkisinide kullandım. Şuan ueban kullanıyorum. Büyük ekran, kör nokta uyarı sistemi , otomatik farlar vb şeyleri aramıyorum açıkcası -
Teşekkürler arkadaşlar lounge paket almaya karar verdim yalnız kafama takılan bir şey var : alacağım araba2022 model, garanti kapsamında bakımı 2 ay gecikmiş bu durum sıkıntı yaratır mı garanti kapsamı dışına çıkar mı , bir de 1.6 motorun bakım ücreti ne kadar olur -
Servisin bana söylediği araç bakın süresi geçerse 5 yıllık garantisi 3 yıla düşüyor demişlerdi. Fiat mhsini arayıp teyit ettirin. Belki servis çalışanı bakıma gelelim diye yalan söylemiştir.
-
Urban ve Lounge arasındaki farklar neredeyse yok denilecek kadar ve hep kozmetik ve multimedya üzerinden.
Bence o 35.000 ₺'lik farkı vermeye gerek yok ancak en üst paketi alayım lazım olur gelecekte derseniz alabilirsiniz tabii ki.
-
Merhaba etorq sport hatchback satıp 1.6 cross station wagon 1.6 dct lounge aldım önceki aracımda androıd auto sorunsuz bağlanırken yeni aldığım cross aracımda bağlanırken androıd auto iletişim hatası 11 ve 18 hatası alıyorum daha önce başına gelen varmı acaba -
Tam altı aylık beklemenin ardından Cross Wagon Lounge için kaporamızı yatırdık bakalım. Temmuz ortalarına doğru teslimat dediler. Tek handikap 1.0 Manuel olması ama 6 ay sonra haber gelmişken kaçırmamak için kabul ettim.
Siz ne dersiniz, motor üzmez umarım. -
Hayırlı olsun. motor güzel, bence hiç çekinceniz olmasın. Oldukça teknolojik, su soğutmalı intercoolerı olan alt devrleri güçlü bir ünite, tek handikapı 5 ileri oluşu ve devir oranlarının 1.3 ve 1.4 den pek farklı olmaması bence, 1.0 turbo böyle güzel bir motora bence 6 ileri uzun oranlı bir şanzıman yakışırdı. Güzel günlerde kullanın.
-
1.3 dizelle aynı sayılır üzmez sizi hocam.
-
Yorumlarınız epey rahatlattı. Zaten öyle aşırı bir beklentim yoktu ama şuan ekincelerim azaldı :)
Çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar crosslarda stepne yok, onun yerinde tamir kiti var sanırım. Tamir kiti içeriği nelerden oluşuyor acaba? Açık bakan oldu mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X