Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
70
Favori
153.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı durum Dobloda da mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Kaç ay sonraya yazıyorlar? Ve takasa aldıkları aracı ne kadar öldürüyorlar?

Bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Hacı öldürme yok. Aslında normal fiyatından alıyo. Bizim millet istiyoki ikinci el piyasasından arabayı satayım, liste fiyatından alayım. Öle bi dünya yok. Anca tanıdık varsa veya yazılıp 2024 belki alırsın o şekilde (kanun çıktı sanırım bakalım ne olur) arabanı dışarıd satıp takasta vercekleri fiyata üzerine koyarsan sahibinden de satılan sıfır araba fiyatlarına yetişemezsin. 1 ayda veriyo genelde. 3 haftada geldi 1 ayda aldım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 7 Temmuz 2023; 12:17:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lethe_57 L kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sorun var malesef

• Arkadaşlar bakımları serviste mi yaptırıyorsunuz ? Bugün aradım 20 bin bakımı için 2700-3000 lira istiyorlar. Benzin filtresi içinde değil. Standart bakım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b4s4y3v -- 10 Temmuz 2023; 22:24:26 >

Nasıl öldürme yok takasta normal piyasasının 100 bin altını teklif etti fiat bayisi , bu bildiğin öldürmedir 100 bin ordan öldür aksesuar felan da itele derken 150 bin zarara giriyordum , en erken de 3 ay sonra gelse oradan da yaz en az 100 bin zarar toplam 250 bin zarar, o yüzden hazır ikinci el kanunu da çıkmışken sıfıra yakın ikinci bir el araç alın geçin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • king in the north kullanıcısına yanıt
    Açıklamayı yaptım. Anlamadıysan bi daha oku. Şu anda ikinci el ile sıfır arasındaki makas daraldı. Ben 31 mayısta aracamı ikinci el olarak satsaydım (ki 2 aydır satamadım) ve üzerine 165 verseydim dışarıdan 2021 alıyodum. Takasa grip 165e sıfır aldım. Benim aracımı 600 e alıp sıfırını 612.500e mi verecekti? Sen öyle olsun istiyosun tabi ama rüyanda olur o.

Dip not; benim aldığım zamamdan bu yana o kadar çok cross satıldı ki, milletin elinde patladı şu an. Ben aracı aldığında 612.500 iken sahibinden comda 2023 model 800 dü, bayide 760 oldu (urban) hala 800 bandında. Araba arttıkça piyasası düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 11 Temmuz 2023; 21:18:19 >
    Senin araba ne? Takas 1 ayda geliyo.

• Asıl sen bir daha oku dediklerin benim yaşadıklarıma örtüşmüyor elimde Toyota yaris vardı 2015 model, bayi 580 bin teklif etti ben 675 bine sattım 2haftada, buradan 100 bine yakın kardayım, takasta bile yaz ayında gelme durumu yok dedi yani 3 ay bekleyecektim, ikincisi Egea crossun elinde patlama gibi bir durum yok bir araba piyasada ne kadar çoksa o kadar prim yapar, favoriye aldığım ilanlar takır takır satıldı ve hepsi 1 milyonun üzerindeydi fiyat olarak, ben aracı 1 milyona aldım 2022 model 1.6 diesel lounge ve şu anda sıfır fiyatı zaten 1 milyonu geçti ve bu dediğim durum sadece bir ayda oldu, yaz sonu fark daha da açılacak, yani her türlü kardayım, senin dediğin gibi yapsaydım şu anda her türlü zarardaydım, Al satçı olmadığım için fiyat düşmüş çıkmış çok önemli değil benim için ama bir de gerçekler var ortada, benzinli 1.4 fire modelleri belki daha erken geliyordur ama 1.6 dizel çok nadir geliyor bayilere

Hocam takasa verdiğin araç neydi model km falan?

Kardeş kendi kendini yalanlamışsın işte. Örnek veriyorum. 585 takasa girsen benim aldığım zaman için örnek veriyorum, 612.500 e urban 1.4 alacaktın. Üste 27.500 verecektin. Ama sen 675e sattığında sahibinden de 800 bin lira olan araba için 125bin verecektin. Eğer bunu da anlamadıysan Allah aşkına yazma. Aslında 100 bin zarardasın şu an. Bayiden takasa girince 1 ayda geliyo ve ödemeyi yaparsan kesinlikle zamdan etkilenmiyosun. Bak bilale anlatır gibi anlattım. Face sayfasına bak. 1 ayda geliyo araba. Ben 31 ocakta ödeme yaptım bayramdan önceki hafta geldi araba. 3 hafta sürmedi bile. 1.6 istersen evet geç geliyo biraz. Ama 1.4 alıp hemen satsan ikinci el 1.6 yı alırsın!

Prim mi yapar? Arkadaş senin yaş kaç. Ben arabayı aldığımda 612.500 iken sahibinden de 800 dü araba, şimdi araba 760 oldu hala 800 bandında. Sen matematiği tersten anlamışsın hacı..

• efrkn E kullanıcısına yanıt
    Neden?

• Bende Mavi Cross 1.4 fire street ile aranıza katıldım, takasa girmeden. Bir miktar kredi ile. Cross bence tasarım olarak parasının hakkını veren bir araç "BENCE" ve diğer marka en boş modellere göre yine onların fiyatı ile kıyaslarsak benim beğendiğim bir araç. Tabi özellikle belirtiyorum."Fiyatına göre." Çok pahalandı tabi son zamlarla ama sonuçta ikinci el başka modellerde artıyor ,başka markalarda çok arttı diyerek aldık bakalım. Bekledikte baya. İkinci ele göre ayrıca 5 yıl garanti olayı iyi geldi. Yalnız sorunum şu araç düz vites. Bir önceki aracımda düz vitesti. Belki otomatik bir araca dönebilirim tekrar ancak çok değer kaybı olan bir araç mıdır cross bilmiyorum, atıyorum 5-6 ay bindikten sonra otomatik için satarım belki diye soruyorum. Belki de uzun süre binerim, zaten genelde satmam ki genelde 3-4 yıl kullanıp sattım hep. Ford ve Reno aldım çoğunlukla ve memnun kaldım hep yıllar içinde. Fiat hiç kullanmamıştım. Saçma da gelebilir lütfen güzel bir bilgi paylaşımı gelirse sevinirim, gelmezse de yazmış oldum herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 12 Temmuz 2023; 22:8:6 >

• abidig kullanıcısına yanıt
    Cross şu an altın gibi. Bu piyasada arabaların hepsi altın. Bense 500l vardı, inan ikinci eli bu ladar kötü araba yokfur. Ama araba bi çok arabaya görede hem donanım hem performans mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 13 Temmuz 2023; 8:26:24 >

Teşekkürler

Kardeş Bilal felan demişsin de şimdi en alt düzeyde anlatıyorum inşallah anlarsın, şimdi bir araba var 2015 toyota yaris , bir de 2023 egea Cross lounge 1.6 dct araç var , Fiat sitesinde bu araba o zamanlar yani 15 haziran civarlarında 935 bin lira, bayi benim arabaya 100 bin aşağısını teklif ediyor yani 585bin , en erken de 3 aya gelir diyor senin mantığına göre hadi 1 ay olsun , lounge paketin şu anki değeri 1 milyon 48 bin bu fiyattan aldığımı düşünelim aracı da takasa verdim aradaki fark 463 bin tl ben 2022 lounge paketi 1 milyona aldım kendi aracımı da 675 bine sattım aradaki fark 325 bin, 465000-325000 bin = 140 bin lira, fark var arada, bu arada aldığım aracın şu anda ikinci eli 1milyon 100 binden başlıyor sarı sitede onu katmıyorum bile hesaba , yani bir şeyler yazarken insanın aklıyla dalga geçmeyin gerçekler ortada, son olarak tutulan arabanın piyasası da iyi olur çabuk satılır değerinde satılır , bu gerçeklerden de bihabersin neyse o haklısın kardeşim sen takasla sıfır aldın inanılmaz kardasın dışarda arabasını keriz gibi değerinde satıp üzerine ikinci el sıfıra yakın araba alan ben kerizim, rahat ol en büyük sensin, ticari dehasın (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king in the north -- 13 Temmuz 2023; 12:56:35 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.