< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 14 Temmuz 2023; 6:51:54 > |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (32. sayfa)
-
-
Sabrınıza hayran kaldım. Facebook gruplarında var böle ikinci ele fazla verip başkasını kıskananlar. Kendi kendini ele verip başkasını eleştirmesi enteresan. Kendileri alamadığı için böyle yapıyolar. Ben yaptım en iyisi bu şeklinde düşüncesi vermeye çalışırlar. Dediğiniz gibi ikinci eline 10 bin daha fazla verip kendi aracını piyasasan sattığını sanması komik. -
🥸🥸🥸 -
Evet gelelim kuru fasulyenin faydalarına dediğin bayiyi bugün aradım önce normal olarak Ege cross almak istiyorum dedim, model sordu karşı taraf, fark etmez dedim 6 ay sonrası için gün verdi, dedim Toyota yaris aracım var modeli yılı şu diye anlattım, aldığım cevap en erken Eylül gibi gelir, Eylül ayında uğrayabilirsiniz dedi, peki dedim şimdi aracı takasta size versem eylülde gelince şu anki fiyattan bana verir misiniz aracı dedim, karşımdaki kişi böyle bir şeyin imkanı olmadığını, arabanın gümrükten geçtiği anki fiyatının geçerli olacağını bana söyledi, evettttt olay bu inanmayan varsa arkadaşın dediği yeri arayıp kendileri de teyit ettirebilir, eeee Burak kardeş ne olacak şimdi asıp kesiyordun, dediğim gibi cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın, evet şimdi delikanlı gibi arkadaşları yanılttığın için özür dile hiç kıvırmadan.
-
Şu an bayiden çıktık. Arkadaşın egeasını teslim aldık. Senin ne olduğunu anlamışlardır.
Hesap yukarıda. Cahille sohbeti kestim. Ama senin bu olayını sosyal mrdyada devam ettiricem metak etme.
İkinci eli sıfırdan fazka para vermişsin. Hesap ortada 😉 -
Con sinov bey ne mezunusunuz çok merak ettim. Siz 100 bine sıfır araba almak varken 90 fazlasına arabanızı satıp 100 bine ikinci el almışsınız. Yani bayi ile takasa girip 100 bin vermek yerine 110 bin verip 2022 almışsınız. Bence uğraşmayın artık. Herkes anladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X