Şimdi Ara

Fiat Egea Hatcback neden tutulmadı ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Öyle de genele bakarak motorda kusur var eskiyonce ne olacak bunun halı diye düşünüyorum düzen tutmaz bir modele mi bağlayacak yoksa alfa da sürekli yağ eksiktir standardı var egea gibi şirketlerin göz bebeği modellerde beklemedigim birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Yağ eksikmesine rağmen bir sıkıntı olmuyor. İçiniz rahat olsun.

Zaten yeteri kadar eskidiler taxicilerin elinde. Bir sürü 600 700binde araç var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Taksici esnafi kullan at yapıyor kullanıcıya gelmez bu arabalar

Of neye göre yorum yapıyorsunuz bir anlasam. Tmm kardeş gelmez kullanıcıya zibilyon daha satılan araç evet kullanıcıya gelmez.
    Kime neyi anlatalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 Yıl 2018 model 1.6 e-torq Egea Urban Plus kullandım, halen gönlümde yeri ayrıdır. Korkusuzca bindiğim bir araçtı. 6 Yıl sadece bakımdan bakıma senede 1 seevise gittim. Ne döküldü, ne eskidi araç. Halen yolda bordo egea hb gördükçe içim cız ediyor. Çok rahat 10 sene daha sorunsuzca binilirdi.

• adını tipo, ön farlarını da biraz farklı yapsalardı çok daha fazla satarlardı.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

Aracın kusurlu benzinli motoruna göre yorum yapıyorum. Aile aracı kapıda durur lazim olduğunda aileden kim rast gelirse kullanilir kimse yağı eksiltecek mi diye bakmaz birin elinde patlar kabul edin yahu

Ah be hocam kusurlu evet kabul ediyorum. Mesela benim araç yağ yakmıyor. Bakımdan sonra 3.500 km yol yapmış hala aynı yerinde varsa da çok azdr 100-150milim. 10bin Km'ye vurunca motor yağsız kalmıyor. Yakıyorsa bile çözüm çok basit.

Hangi aracı alırsan al sana sorun söylerim. Dizel başlı başına sorun. Turbo başlı başına sorun. Çift kavrama başlı başına sorun. Bunun sandık motorunun fiyatı 100-110bin TL. Ne olacak motor yese gider 0 takarım.

• byburaq67 B kullanıcısına yanıt

Tamiri imkansız demiyorum ama satışı ağır kalıyor galeriler almak istemiyor veya yarısını veriyor alan insanların elinde bilerek veya bilmeyerek km yükseliyor mağdur olduklarinda sizin gibi bilinçli yaklaşmak yerine aracı elden çıkartıp reklama yöneliyorlar buda elinde bulunduran insanları daha büyük bir mağduriyete sürüklüyor bu piyasa denklemi gibi birşey suan

• Tutulmadı değil. Kendi çapında güzel satış yakalıyordu. Sonra suv modasına her araba uyunca Fiat grubu uyanıklık yaptı. Hb modele iki dodik ekledi, yayları yükseltti. Al sana cross. Hb lerin hepsi cross diye satılıyor şimdi. Cross ile daha fazla para kazanmak varken neden aynı kasayı hb olarak satsın ki ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.