Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback Fiyatlar (Ön İnceleme Videosu Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 t jet servis lpg uygulayaçak 5 yıl garantiyide bozmayaçak 190/200 krş km bence mantıklı araç 308/auris yazan olmuş ben 2 sinede bindim egea c sınıfının konforu bariz var üst donanımda ayrıça ısıtmalı ve deri koltuk seçeneği de olaçakmış yedek parça ve servisi de uygun abd ye ihraç edilecek bir araç o kadarda kötü olamaz şuan hala filo satışları kapalı halen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dardanel16 kullanıcısına yanıt
    Isıtmalı deri koltuğu sevabına vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: why_living

3 gun boyunca egeanin en alt donanim sedanini kullandim. 40000 km de linea kullandim. egea 9000 km deydi. yol tutusu lineaya gore iyilestirilmis. koltugu daha konfforlu ama ic goguslugu ve diger kaplamalar en ucuz plastikten yapilmis ust donanimda yumusak plastik kullanilmis ama kalitesizlik akiyor her yerinden

mantar tabancalarinin plastiginden yapilmis gibi kokuyor.geri donusum plastigi. sifir arabada bu bas agrisi yapacak derece de zehir etkisi yapti bende. city direksiyon sistemi iyi ama heran bozulacak gibi. zaten devreden cikarmak icin dugmesi var. 70000 lira ya cok ama cok pahali bisey . 30 bin lira bile fazla. 1. vites gecmiyor. sorunlu. 10 bin bakimi 1000 lira civari ve garanti boyunca zorunlu . 5 yil garanti bosuna vermiyorlar.

dunyanin en pahali araci.

city modunun her an bozulacak gibi olmasi(sadece grande puntolarda sorunluydu 2006-2010) ve 10bin bakiminin bin tl olmasi ile ilgili kanitlarinizi gormek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 18 Mayıs 2016; 16:01:19 >

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Siz, hiç hayatınızda bir toyota'yı yetkili servise götürdünüz mü? Parça fiyatları hakkında bilginiz var mı? Geçen sene fren merkezinde sorun yaşayan bir arkadaşıma 1.700 lira fatura çıkardılar. toyota corolla 1.33 aurisle aynı motora sahip. Ben Fiat kullanıyorum. yetkili servisten başka bir yere gitmiyorum. Bugüne kadar ağır bakıma verdiğim en yüksek ücret 850 lira. Herkesin tercihleri farklı. sırf içi egeadan daha güzel diye gidip, rastgele araba almam. iki aracın 10 senelik bakım, işletim maliyetlerini karşılaştıralım bakalım arada ne kadar fark çıkıyor. Ben çok gördüm garantisi bitince yetkili servisin yolunu unutan toyota, honda, vw bosch car servisleri ağzına kadar dolu.
  • Selam,
    Ben ilk ciktigindan beri (2007 Nisan) Auris 1,6 Comfort MM kullaniyorum. Otopark ve yikama haric tum masraflarini tutarim.
    Yillik olarak da AURIS FAN CLUB forumunda yayinliyorum.

Egea icin ne kadar istatistik olusur bilmiyorum; fakat benim araciminin ilk gunden beri gelen ortalama yakit tuketimi 7.15lt/100km
    Yakit dahil isletme masrafi da 0.485TL/km.
    Not: Arac surekli yetkili Toyota servislerinde islem gormustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callandor -- 18 Mayıs 2016; 16:51:35 >
  • Tofaş, VW nin Golfü var bizim neden olmasın demiş galiba ama mıçmış resmen.
  • otopark lansmana gitti düşer videosu
  • callandor kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Fiat'a bu parayı verende gram beyin yoktur yazmışlar ona istinaden bir örnek verdim. durumu yetkili serviste bakıma yetecek olan kişinin tercihine saygı duyarım. adam hesabını yapmıştır alır :) Benim durumun Fiatı yetkili sevris bakımlı tutmaya yetiyor. Beyinsizlikten dolayı yaptığım bir tercih değil. o anlamda verdim örneği.
  • 2013 model toyota Corolla kullanıyoruz 1.6 benzinli otomatik yetkili serviste çok işlem yaptırdım aksesuar aldım ona rağmen öyle yüksek rakamlar ödemedim.

Ayrıca aradaki sınıf farkı yeter desem siz şimdi Egeaya C sınıfı dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 bekliyordum 73 geldi. Aradaki farka bir araç daha alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Baya sollamış ya, dizel full donanımda 10 bin ucuz olup nasıl solluyorsa. Hele auris hala taş devrinden kalma 1.4 90 beygirlik motoru kullanıyor.

• Sadece sıfır faizli kredi ile satabilir.

• Ezber bozuyor hakikaten.

• Ne yani 46 binlik 1.2 sembolle aynı fyatmi olsaydi,kusura bakmayın ama arabanın şekli onnumara ha 54 bin değilde 50 bin olsaydı süper olurmuş!!!

• Selam,
    Hocam ben de zaten olumsuz bir dusunce ile yazmadim.
    Rakam mevzuu donunce kendi istatistigimi ekledim.
    Alinma, gucenme yok yani.
  • Fiat egea alınmaz.Kazada ikiye bölünen,kaza testi bile yapılmayan,fiyatları da pahalı olan bir araçtan ne beklenir ki?

Bu sefer de ezber bozan hatchback derler.

• otmotvmhndsi O kullanıcısına yanıt
    Nerde satılıyor arkadaşım isternet sitesinde 85.000 TL arabanın fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Ne yani 46 binlik 1.2 sembolle aynı fyatmi olsaydi,kusura bakmayın ama arabanın şekli onnumara ha 54 bin değilde 50 bin olsaydı süper olurmuş!!!

Şekilden başka bir artısı var mı ? Ki bu kişiden kişiye de değişir kimi beğenir kimi beğenmez.
  • Tamam göstergeleri minibüs göstergesi gibi olabilir ama dış tasarım olarak piyasadaki çoğu araçtan şık bence.Sadece iç mekan kalitesiz olmuş ama bu fiyat aralığında genel olarak böyle degilmi zaten.Bence o kadarda taşlamaya gerek yok.Hoşuna giden alır.

Foruma kalsa hyundai teneke,fiat leş.Herkes mazda ,alfa öneriyor forumda ama kaçında mazda var bakmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.