Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback Fiyatlar (Ön İnceleme Videosu Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opsiyonsuz Polo comfortline 1.4 tdi manuel 64.200 tl'ye satılırken, Egea hb easy plus 1.3 dizelin 64.900 tl'ye satılması normal hem de egea easy plus,polo comfortline'dan daha donanımlı.

Aynı şekilde 1.5 dizel fiesta 61 bin tl, skoda rapid boş donanım 1.4 dizel 61 bin tl, piyasada her modelin fiyatı abartı pahalıyken egea'nın kaç tl'den satılmasını bekliyordunuz? Polo,fiesta ve rapid'e egeanın donanımına denk opsiyon eklemek isteseniz egeadan pahalıya gelecek,ayrıca hacim olarakta fiesta ve polo egeadan çok küçük kalacak.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Yuvarlanma derken verdiğin fiyatları kastettim.(İkisi de 53.900 ama birine 54 birine 53 bin demişsin.)

Egea B sınıfı için pahalı, 1.33 atmosferik de C sınıfı için yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

gidin ikinci el piyasasini yukseltin de sifir arac alacaklar kullanilmis araclarini daha pahaliya satip, bir kac bin eklemeyle son model araclara binsin

hangi uzvunuz ile düşünüp bu yorumları yapıyorsunuz acaba.

ben de diyorum ki sen git sürekli sıfıra pirim ver de egea gibi peynir tenekeleri ne de olsa enayiler gelip alıyor diye 80k dan satılsın.

c sınıfı en çöp araç 4 tekerlek 1 direksiyon 60.000 den başlasın.
    o kadar paranin ikinci ele verilmesine karsiyim. mesela daha onceden yazilmis 1.33 aurisde ayni fiyat diye. egea almazsin onu alirsin. dedigin gibi 78 bine sifir focus varsa onu da alabilirsin ayni fiyatlik egea yerine.

ama bu parayi ikinci el araca vermek benim gozumde enayiliktir. o kadar parayi ikinci el araca versem mezarda bile rahat olamam.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    vergiler ortada, ikinci el fiyatlari ortada.

sifir araclar ikinci el araclardan bir kac bin daha fazlaya satiliyor. eger ikinci el araclara bu kadar talep olmasa hem sifir arac fiyatlari duser, hem insanlar aldigi araci cok daha ucuza satmak zorunda kalacagini bildiginden daha uzun sure kullanir.

oysa ikinci el fiyatlari sisik oldugundan aliyor, bir yil kullaniyor, sifir liste fiyatinin 3-4 bin asagisina fiyati koyuyor, ikinci el daha iyidir diye dusunenler gidip aliyor. satici ise sattigi aracin yeni modelini sifir olarak alip ayni donguyu tekrarliyor.

sizde gelmis sifir arac alanlari enayi olarak gorun. asil enayilik bu devirde ikinci el arac almaktir
  • quote:

o kadar paranin ikinci ele verilmesine karsiyim. mesela daha onceden yazilmis 1.33 aurisde ayni fiyat diye. egea almazsin onu alirsin. dedigin gibi 78 bine sifir focus varsa onu da alabilirsin ayni fiyatlik egea yerine.

ama bu parayi ikinci el araca vermek benim gozumde enayiliktir. o kadar parayi ikinci el araca versem mezarda bile rahat olamam.

2. el bende almam. Gittim 33 bine sıfır symbol aldım 5 ay önce kafam öyle rahat ki. Ha bu fiyata değil 5 fazlasına focus olaydı keşke alsaydım ama işte.
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    1100 kg c sınıfı araca 1.33 motor standart bir kullanıcı için kesinlikle yeterli.
  • quote:

vergiler ortada, ikinci el fiyatlari ortada.

sifir araclar ikinci el araclardan bir kac bin daha fazlaya satiliyor. eger ikinci el araclara bu kadar talep olmasa hem sifir arac fiyatlari duser, hem insanlar aldigi araci cok daha ucuza satmak zorunda kalacagini bildiginden daha uzun sure kullanir.

oysa ikinci el fiyatlari sisik oldugundan aliyor, bir yil kullaniyor, sifir liste fiyatinin 3-4 bin asagisina fiyati koyuyor, ikinci el daha iyidir diye dusunenler gidip aliyor. satici ise sattigi aracin yeni modelini sifir olarak alip ayni donguyu tekrarliyor.

sizde gelmis sifir arac alanlari enayi olarak gorun. asil enayilik bu devirde ikinci el arac almaktir

kafanızı kullanıp adam gibi temiz araç aramayı bilir ve pazarlığı yaparsanız gayet iyi ikinci el araç alırsınız.

söylediğiniz inanılmaz bir mantık hatası. ikinci el arabaya talep olmaması ne nasıl sıfır piyasasını düşürüyor bunu açıklar mısın? kurban olayım bu orantıyı gerçekten çok merak ettim.

hali hazırda 60.000 lira biriktirmiş adam dur ben 1 sene daha elimde tutayım da piyasa düşsün diye bekliyor mu sanıyosunuz siz? elimde 50.000 lira olsa ve şu anda araba ihtiyacım olsa gider kendime uygun olanı bulur alırım. piyasa yükselmiş düşmüş umrumda olmaz. parası olan arabayı alır bu kadar basittir.

2010 model astra h 1.3 cdti sahibiyiz daha 77.000 kmde ve garaj arabası kadar temiz. şu anda ortalama piyasası 40.000 civarı.
    arabayı değiştirecek olsam satar 20.000 daha ekler sıfır b sınıfı değil, 2014 model 2 yaşında dolu ve tıpkı kendi arabam gibi temiz bir ikinci el araba alırım. gidip teneke egeaya ya da b sınıfı kutulara para vermem.

gel bizim arabayı satayım sana hadi, 1 sene sonra üzerine para koy da astra al yeni bi göreyim nasıl alınıyor?
    ne kadar da kolay geliyor araba al sat sonra üzerine ekle yeni al.. yok ya. bunlar monopoly parasıyla oluyor zaten.
    .
    .
    çok komik yorumlarınız var kusura bakmayın daha fazla yazışmayalım harcadığım zamana acıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 18 Mayıs 2016; 21:31:40 >

• Ne tenekesi kardeşim adamlar abd ihraçay edecek egeayı dodge lisansı ile samall overlap testinede gireçek burada ferrari,masarati,lancia,alfa,iveco,jeep,crysler,magnetti marelli,powertrain,dodge gibj firmaların sahibj fiatı yerle bir eden hayatında peynir tenekesi görmeyenler yorum yapıyor ,ya bu adamla nerdeyse 3 senedir 9 ileri 2,5 motorlu dodge ram yani dopluyu abd de satıyorlar birkere egea da dodge markası altında teste girip abd ye satılaçak,citroeni,pegutoyu,opel combosunu üreten tofaşı 0,65 mm saç kullanan dacia yaptınız neredeyse ,birkere başarısı ortada m jet2 motoru,harika atik ve dayanıklı lpg ye uyumlu t jet benzinli motoru nispeten ucuz yedek parçası,servisi 5 yıl garantisi beğenmeyen leon felan alsın gitsin balata değişimine 700 tl versin sonra km de şukadar yakıyorum desin peh anasını ya 2015 de ilk çıktığında bu egea kasım aralık ayında 5700 satm2017 için 50 ,60 bin arası satışı bekleniyor,tofaş size maun kaplama torpido,mercedes plastiğide yapsa ön yargıdan kaybediyor aslında bu ön yargı tüketicininde işine gelmiyor deyil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    İkinci elde aldığınız araca göre değişir bu durum,ikinci el az km yapmış golf,passat almak akıllıca bir iş değil.

Ama aşağıdaki ilandaki araç için geçerli değil bu durum 2015 model sıfırı şu an 97 bin lirayken, 2015 model 6500 km yapmış hali 77.500 tl.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-ilk-sahibinden-acil-satilik-cam-tavan-plus-spor-paket-297455291/detay

Şimdi arada 20 bin tl fark varken sıfırını mı almak mantıklı yoksa ikinci elini mi?

Egea hb b sınıfı öyle mi ? Bundan daha talihsiz bir yorum olamazdı.

• birincisi bu ulkenin insanina guvenmiyorum. %95i uckagitci, duzenbaz, ve yalanci. bu oran galeriler isin icine girince daha da artiyor. bunun sanayicisi de boyle ikinci el saticisi da boyle. bu nedenle sanayiye dahi gitmem araba servisi icin. yetkili servise 3-5 fazla veririm, hem kafam rahat olur hem de karsimda resmi bir muhttap bulurum.

ikinci el piyasaya talep olmamasi sifiri nasil dusuruyora gelirsek, bugun sifir arac alanlarin cogu araci alip 1 kullanip satanlardir. sattigi aracin yerine bir kac bin ekleyip yine sifirini aliyor. mesela 2016 yilindayiz. 2015 fiyatlarini gorebilirsin. eger ikinci ele bu kadar yuksek talep olmasa bu adam az bir ekleme ile yeni arac alamayacagini bilecegi icin aracini satmak yerine kullanmayi tercih edecek. bir kac yil insanlar ikinci el yerine sifir araclara yonelse hem sifir arac piyasasi yeterince siskinlige ulasmis olup, satilan arac sayisi azalacagindan kar oranlarini azaltmak zorunda kalacak, hem de ikinci el piyasasi oldugu icin ikinci el araclar sifir arac fiyatlarinin cok daha altinda seyredecek.

yani rakamsal olarak dusunursek 100 liraya sifir alan adam 1 yil sonra 95e satiyor. gidip 5 daha ekleyip yine sifir aliyor. oysa 95'e ikinci el alan 5 daha ekleyip 100'e sifir arac alsa 95'e ikinci el olarak satilan aracin fiyati 90'a hatta daha azina dusecek. belki de satici 90'a satacagima daha da kullanirim diyecek.

mesela sen demissin, 77bin km 2010 astra 40bin civari. simdi ben niye onu alayim. 10 bin daha ekler 2016 model, 6 yas daha genc sifir egea alirim. eger herhes benim gibi dusunse bir sure sonra senin aracinn fiyat 40 bin degilde 30 bin olacak.

mesela burada da 2015 model astralar varhttps://www.sahibinden.com/opel-astra?a5_min=2015

bunlarda sifir astra fiyatlarihttp://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/04_Price_Lists/MY_2016_opel_fiyat_listesi_11.04.2016.pdf

gordugun gibi araclar arasinda pek bir fiyat farki yok. hatta bazi ikinci eller daha pahali. yine tekrarliyorum herkes sifira yonelse herkeste yeni arac oldugu icin daha az satis yapacaklar, ikinci elde de fiyatlar alan olmadigi icin ciddi manada dusecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 18 Mayıs 2016; 14:54:55 >

• canvarol kullanıcısına yanıt
    http://tofas.dpcmsys.com/TofasPriceList/ALFAROMEO_FiyatListesi_2015.Html hala 2015 model sifir satiyorlar ve liste fiyati 86600 lira. tahmini pazarlikla 2-3 bin duser diye tahmin ediyorum.

sahsen 5bin lira icin kullanilmis arac almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Egea hb b sınıfı öyle mi ? Bundan daha talihsiz bir yorum olamazdı.

ben egea değilde başka bir araç test ettim kesinlikle. siz ve sizin gibiler zamanında lineanın da c sınıfı olduğunu iddia ediyordu o ne oldu şimdi ?
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Metalik boya+cam tavan+spor paket opsiyonları ve tescil masrafları ile araç 97 bin tl'ye geliyor, sizin dediğiniz fiyat opsiyonsuz hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 18 Mayıs 2016; 22:09:29 >
  • Napolyon bile bu kadar para kara karala dememiş bu ne öfke herkesin bir bütçesi vardır istediğini alır biraz işçimize emeklerine saygı gösterelim lütfen

Konunun linea ile alakası yok, ayrıca ben lineaya c falan demedim hiçbir zaman.Lineaya c diyen otomobilden anlamıyor demektir. Aynı şey egea hb yi polo, fiesta, yaris, corsa gibi otomobillerle aynı segmente koyanlar için de geçerli.

• piyasada ucuz araba mı kaldı? b sınıfı arabalar 50'den başlar olmuş, bunu 40'a mı vereceklerdi boş konuşanlar.. egea c sınıfı bir araba ama biraz malzeme kalitesi düşük tutulmuş olabilir yoksa üst versiyonunu 90 küsüre satarlardı.. hem bu auris ve leon ne arabalar mış be, ne çok şişiriliyor.. burada eleştiri diye yazılanların çoğu karalamadan ibaret başka birşey değil
  • aracta carpişma önleyici standart o dediginiz araclarda bu donanim opsiyonelde varmi bu donanimla fiyat kaca bi bakin bakalim.

araci gormeden nasil auristen kotu olduguna karar verdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Konunun linea ile alakası yok, ayrıca ben lineaya c falan demedim hiçbir zaman.Lineaya c diyen otomobilden anlamıyor demektir. Aynı şey egea hb yi polo, fiesta, yaris, corsa gibi otomobillerle aynı segmente koyanlar için de geçerli.

egea her ne kadar b sınıfı rakibi olmasa da kesinlikle c sınıfı değil. Fiatın yaptığı bir nevi çakallık. Kimse kusura bakmasın ama bugün fiat gerçek bir c sınıfı model yapmış olsa o araç rakiplerinden ucuz olmaz bakınız punto.

Eğer focus, golf, astra gibi araçlardan inip egeaya binip bu c sınıfı olmuş diyen varsa açık cahildir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.