Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback Fiyatlar (Ön İnceleme Videosu Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar çok fazla cam tavanlı style donanım 1.2 tsi rapid spaceback 60 kağıt liraya almak mümkün... Yada leon 1.2 tsi style alabilirsiniz aynı fiyata neden fire motorlu 110 dan sonra yürümeyeceği belli tork fakiri arabaya bu parayı veriyim ki velevki Fiat delisiyim gene vermem .... Vestelin piyasaya sürdüğü cep telefonları gibi Fiat in arabaları alet kötü değil ama sanki fiyat belirliyenler mars'ta yaşıyor piyasadan bi haberler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani politika o kadar çakal ki gundur egea ile ilgili düşünüyorum segmenti tam olarak belli değil ve bu yüzden fiyatı ne ile kiyaslacagini bilmiyorsun. Ya da ben kendi adıma şaşırıyorum.

• MaVu! kullanıcısına yanıt
    Fiat in sahibinin oğlu yine yetişmiş konuya

• Fiat Egea Hatchback Donanım Paketleri

• Fiat Egea Hatchback ADAS

• 2007 Nisan ayında sıfır aldığım Yaris D-4D aracımı 2015 Aralık ayında satana kadar hep yetkili servise götürdüm.
    En fazla ödediğim fiyat 750 civarıydı.
    132 bin km boyunca sadece devri daim motoru değişti, o da 500 liraydı.
    Sizin aracınızın fren merkezinde sorun çıksa acaba ne kadar alacaktı servis araştırdınız mı?
    Toyota yetkili servisi en uygun markalardan biridir
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Hocam orda lansman yapılıyo oyüzdendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Bodrumda abartmıyorum 7 8 tane gördüm

Basın lansmanı kapsamında araçlar yaklaşık 1 haftadır ordalar hocam, caresse hotelde

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Siz, hiç hayatınızda bir toyota'yı yetkili servise götürdünüz mü? Parça fiyatları hakkında bilginiz var mı? Geçen sene fren merkezinde sorun yaşayan bir arkadaşıma 1.700 lira fatura çıkardılar. toyota corolla 1.33 aurisle aynı motora sahip. Ben Fiat kullanıyorum. yetkili servisten başka bir yere gitmiyorum. Bugüne kadar ağır bakıma verdiğim en yüksek ücret 850 lira. Herkesin tercihleri farklı. sırf içi egeadan daha güzel diye gidip, rastgele araba almam. iki aracın 10 senelik bakım, işletim maliyetlerini karşılaştıralım bakalım arada ne kadar fark çıkıyor. Ben çok gördüm garantisi bitince yetkili servisin yolunu unutan toyota, honda, vw bosch car servisleri ağzına kadar dolu.

O zaman izninizle ben de deneyimlerimle ilgili bir iki cümle edeyim;

125binde bir palio beğendim 2 gün evvel 1,2fire motor. 120bin bakımının (yani ağır bakım denen şeymiş) yapılıp yapılmadığını bilmediğim için eveli gün Avcılar otomotivi (Fiat yetili servisi) arayıp fiyat sordum. Standart işlemler dışında başka masraflar açmazsa 1500TL civarı olacağını söyledi servis şefi. eğer balatalar falan bitikse ya da başka sorunlar varsa, onlar da ek olcakmış.
    Yahu kıçı kırık palio be...
    Vaz geçtim arabayı almaktan.

2006'dan beri ilk sahibi olduğum fiat aracım var, Doblo. garantisi biter bitmez servisle ayırdım yollarımı, orjinal parça (OPAR) kullandığım ve işçiliğe fatura aldığım halde %35-50 arası kar ediyorum. Zamanında servisinden yediğim kazıkları da unutmuyorum.

2016 ocakta Lancia (o da fiattır, bakımlarını da birmot yapar) aldım, parçalar dahil 450TL'ye hallettim bakımını (20 yıl birmotta çalışıp kendi yerini açan usta(m) sağolsun) Birmot ise 1000-1200TL demişti.

Yani fiat grubu da aman aman ucuz değil.

Tabi şahsi fikrimdir. İsteyen istediği yere gider, istediği markayı istediği şekilde kullanır.

• Amma sallayanlar olmuş ha. Fiat 1.4 motor tam LPG Uyumlu. Sizin TSi motorlar gibi değil. Anadolu da yaşayan vatandaş alacak VW Seat yiyecek Doğuş kazığı sonra en ufak sorunda dımdızlak kalacak. Her yer İst. Ank. İzm. değil Anadolu da Fiat Renault harici servis mi var. ancak boş konuşuluyor. Artı bakımları, yedek parçası yakıtı yürütme maliyeti kasko sigorta bunlar sizin tsi motorlu araçlar için ne kadar fiat için ne kadar ?

Bana göre fiyatlar abartılı En az 5 bin kadar indirimli olması gerekli. Sıkı pazarlık ile En az 5 bin aşağı verirlerse satar yoksa nal toplar akıbeti Tipo, Stilo, Bravo'ya döner.
    Not 2. elde Bravo araç almak üzere olan birisi yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erol börek kullanıcısına yanıt
    1.2 motorun bakımı pahalı renodada aynı şey bende pişman oldum,en ucuz bakım ençok satan motorlarda

• YardımSeverr kullanıcısına yanıt
    tüp uyumu sorunsuz vede atmosferik olduğu için tsi lara göre çoookkk daha uzun ömürlü kontaği çevir bas git
  • Millet gerçekten bi alem egea ile ilgili konu açılınca önden bi kusuyolar günler geçince aracın satış rakamları yüksek çıkınca hepsi kayboluyo

• Şimdi araç için c sınıfı gibi iç malzeme kullanmadığı için c değil diyosunuz zaten fiyatı c sınıfından uygun, b sınıfından kaliteli olduğu için, b+ diyosunuz ki zaten b sınıfından bi tık pahalı ee sorun nerde o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

1.2 motorun bakımı pahalı renodada aynı şey bende pişman oldum,en ucuz bakım ençok satan motorlarda

Valla anlayamadım gitti.
    Sahibinden'de 2200küsür satılık palio var 800'ü 1,2 motor. Neredeyse mjet'in 2 katı ilan var.
    Çok mu satmış, yoksa millet mi beğenmemiş de ha bire elden çıkarmaya uğraşıyor çözemedim gitti.
  • Bravo şuan bile egeadan iyi gözüküyor fiyat yazık etti bravoya. İ20 nin stopları bire bir uyar sanırım egea'ya kopyala-yapıştır yapmışlar direk. Fiyatlarsa şaka gibi. Renault ile fiat aynı filo indirimle şirketlere beleş vatandaşa kazık atıyor

• erol börek kullanıcısına yanıt
    1.4 8v -1.3 multijet ve 1.5 dci dizellerin parçası bakımı daha ucuz, diğerleri daha masraflı

• Hep soyledim hep soyluyorum auris varken akli olan almaz bu arabayi.hos,zaten fiatin da umrunda degil filolar alsin ucuza biter is.fiyatlari da ona gore belirlemisler.bu aracin fire motorlu full. Olani 55k dan giris fiyati da 45k dan gelmeliydi net

• Tamam Egea pahalıda şu yokuta kalkmayan 1.33 Auris'i tavsiye edip durmayın

http://forum.donanimhaber.com/m_79262014/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.