Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback Fiyatlar (Ön İnceleme Videosu Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • egeadan çok daha ucuza dacia sandero stepway varken neden sürekli ''egea çok pahalı'' gibi saçma sapan cümleler kuruyorsunuz.
    anlamak gerçekten güç, ne içiyorsunuz da böyle oluyor yahu?
    gidin onu alın. almayacaksanız boş konuşmayın.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Sadece auris mi az önce bir abiye kırmızı renk style leon aldık 55 bine 1.2 tsi sıfır km

Bu arabalar varken Egea ötede dursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla var bende yokusta kalkarken videosu var ozur konusu acarsin foruma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç bu,fiyatlarla nasıl satıyor aklım almıyor. Ticari filo denilecek ama yok kardeş hepsi onlar olamaz

• 1.33 ve 1.4 benzer hacimde araclar. Yokusta kalkis olayini sanziman oranlariyla aşıyorlar. O hacimde benzinli b+ ya da c sinifi atmosferik arac almazdim ama illa alacaksam da tabi ki auris alirdim şahsen. Ama egea da satiyor bi yandan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tofaş döneminden kalma ne olsa iteleriz millete kafasına devam hala daha ama devir 30 sene önceki devir değil

• quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

O degilde 72500 e 308 Dizel Otomatik aliniyor. Fiyatlara bak Fiat in :)

peugeot deniz active veya acces donanım hdi otomatiği 70e veriyor

fiat coştu iyice burunlarından kıl aldırmıyorlar.egea sedan 1.3 urban paketi inidirimle 63.500e bırakıyolardı en son 1.5 ay önce şaşırdılar :D
  • toyotaya girip selamün aleyküm dediğinde aurisin fiyatı 52 bine iniyor lan
  • yargicc kullanıcısına yanıt
    ben sözümü sana söylemiyorum veya herhangi birine mesajı iyi okuyaydın anlayaydın sen sidik yarıştırıyormuşsun gibi gözüküyor şuan :).hadi kolay gele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

ben sözümü sana söylemiyorum veya herhangi birine mesajı iyi okuyaydın anlayaydın sen sidik yarıştırıyormuşsun gibi gözüküyor şuan :).hadi kolay gele.

Dostum sen anlamak istediğin gibi anlamışsın. Diyorumki tutturmuşsun bi auris indirim yapıyolarmış falan. Hayır yani egea alacak olan insan yeryüzünde sadece egeamı var sanıyo kimsenin auristen haberi yokmu. Auris auris diyosunya biri çıkıp şeymi diyecek ulan az daha egea alıyodum sayende auris aldım. Bilmiyorum anlatabildim mi dostum.

• Skoda rapid spaceback 1.6 tdi style i 62500 e birakiyolardi aralik ayinda. Su anda da 68200 liste fiyati var muhtemelen 65 e birakirlar. Fiat neyin kafasini yasiyor

• lafonten çocuk masalları seri1 cilt 5 hikaye 3 derki birgün bataklıktaki kurbağa kendisini çok büyük çok mağrur zannedermiş hatta kendinisi herşeyden herkesten okadar büyük görmeye başlamışki günün birinde çayırda otlayan öküzü görmüş ve onun gibi olmaya karar vermiş sonra içine nefesini çekebildiği kadar çekmiş çekebildiği kadar çekmiş çektikçe çekmiş şişmiş dev gibi olmuş ama tam öküz kadar büyük oldum zannederken boooom diye patlamış ağzı burnu paramparça olmuş ve o günden sonra haddini bilmeyi öğrenmiş kurbağayken öküz olamayacağını asla çiğeneyemeceği lokmayı ağzına almaması gerektiğini öğrenmiş. Bu lafonten çocuk masalını niçin mi anlattım hiç aklıma birden geldi öylesine ...

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Ben bu kadar gorgusuz insan görmedim bi dandik arabaya 10 ayrı konu acmissiniz forum yerlerde surunuyor

Tanımadığı kişiler hakkında görgüsüz diyerek gerçekten çok görgülü bi hareket sergilemişsiniz tebrik ederim.

• Sedan daha güzel bence.
    Ayrıca bravo mu bu mu derseniz bravo daha iyiyi.
    Bir firma geriye gitmemeli. Burada Fiat Bravo göre geri gidilmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Tamam Egea pahalıda şu yokuta kalkmayan 1.33 Auris'i tavsiye edip durmayın

http://forum.donanimhaber.com/m_79262014/tm.htm

3 senedir kullaniyorum hic yokusta kalkmadigi olmadi.
  • DemirAtlı kullanıcısına yanıt
    Bu hikayenden de anlaşılaçağı üzere fiat dodgeye satın aldı dodgenin amplemi boğa olduğuna göre ve egea yeni dodge neon olarak ihraç edileceğini zaten biliyoruz neticede ferraride fiatın ya 60 bine egea yada 3.1 milyon euro ya la ferrariye bin diyor adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Ben bu kadar gorgusuz insan görmedim bi dandik arabaya 10 ayrı konu acmissiniz forum yerlerde surunuyor

Tanımadığı kişiler hakkında görgüsüz diyerek gerçekten çok görgülü bi hareket sergilemişsiniz tebrik ederim.

Yine egea avukatına cattik arkadaş. Tanimisimki diyorum yanı abuk subuk konular açan surekli başkalarını taciz eden insanlara ne diyelim sen daha iyi bi laf biliyorsan şöyle. Zaten biz sormasakta söyleyeceksin ya bari sormuş olayımda gorgusuzluk leride ortmus olayım artık biraz. Sen nikini hala neden avukat olarak değiştirmedin bu arada? Son bıraktığımda 400 msjdaydin yine egea mesajlarına dalıp 600 mesajalra cikmissin biraz ara verde nicikini bari duzelt

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Valla senin gibiler olduğu sürece avukatlıkta yaparım yargıçlıkta, değil 600 10600 de yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Valla senin gibiler olduğu sürece avukatlıkta yaparım yargıçlıkta, değil 600 10600 de yazarım.

Farkındayım başka bisey soyleseydin keşke

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.