Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback Fiyatlar (Ön İnceleme Videosu Eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulunduğumuz yerler kriter ise 100 bin nüfuslu ilçede yaşıyorum min 15 tane Egea görüyorum. o bahsettiğin Toyotayi ise abartmadan söylüyorum hiç görmedim henüz.
    Şimdi senin ilcende Toyota tutmuş benim ilcemde egeami tutmuş dicez. Sidik yarışı yapicaz yani.

Otomobil dünyasına yön veren yorumlara hastayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea hb otomatik hala gelemdi Türkiyeye bakalım fiyat nasıl olacak, şimdiden 10bin üstüne fark isterler diye düşünüyorum. Fiat bayilerine sordum nekadar olacak diye bilgi veremiyoruz dediler, ortalama nekadar fark eder , onuda cevaplamadılar bakalım ekim sonu gelince göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhat

Egea hb otomatik hala gelemdi Türkiyeye bakalım fiyat nasıl olacak, şimdiden 10bin üstüne fark isterler diye düşünüyorum. Fiat bayilerine sordum nekadar olacak diye bilgi veremiyoruz dediler, ortalama nekadar fark eder , onuda cevaplamadılar bakalım ekim sonu gelince göreceğiz.

Ben de sordum orta ve üst donanım gelecek dedi fiyat bilgisi yok. Eylül ekim gibi cikacak.

• erhat E kullanıcısına yanıt
    Aslında Fiat biraz büyük düşünse çok şeyler yaparda. Opsiyonları adam akıllı dizayn etse otomatik karoserini her donanım seviyesine koysa on numara olur. Mesela şimdi çok beklenen dizel otomatik gelicek ama 1.6 seviyesinde geleceği söyleniyor. Buda hb de 85 k civarı sedanda 80k civarı demek. Millet 1.2 1.3 1.4 hepsine koyuyo sende koy 1.3 easy modeline olsun dizel otomatik 60 küsür lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Aslında Fiat biraz büyük düşünse çok şeyler yaparda. Opsiyonları adam akıllı dizayn etse otomatik karoserini her donanım seviyesine koysa on numara olur. Mesela şimdi çok beklenen dizel otomatik gelicek ama 1.6 seviyesinde geleceği söyleniyor. Buda hb de 85 k civarı sedanda 80k civarı demek. Millet 1.2 1.3 1.4 hepsine koyuyo sende koy 1.3 easy modeline olsun dizel otomatik 60 küsür lira.

Evet bende katılıyorum dediğiniz gibi 1.3dizel otomatik yapsalar 60 bin civarı çok satar. En iyi reklam çok satmaktır, okadar reklama vereceğiniz paraları lansman falan bunu satış rakamına göre çıkartılması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Egea hb otomatik hala gelemdi Türkiyeye bakalım fiyat nasıl olacak, şimdiden 10bin üstüne fark isterler diye düşünüyorum. Fiat bayilerine sordum nekadar olacak diye bilgi veremiyoruz dediler, ortalama nekadar fark eder , onuda cevaplamadılar bakalım ekim sonu gelince göreceğiz.

Ben de sordum orta ve üst donanım gelecek dedi fiyat bilgisi yok. Eylül ekim gibi cikacak.

Orta ve üst donanım 1.4 t-jet otomatik ve 1.3 dizel otomatik olarak getirin, yapın bir kampanya bakın nasıl satıyor ama malesef uçuk rakamlar bekleniyor.
  • fazla beklentisi olanlar zaten fiatta işi olmaz. orta ve alt grubun arabası. kullan at mantığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

O degilde 72500 e 308 Dizel Otomatik aliniyor. Fiyatlara bak Fiat in :)

Etg mi eat mı?

308 de ETG yok zaten. EAT6
  • quote:

quote:

quote:

Orta ve üst donanım 1.4 t-jet otomatik ve 1.3 dizel otomatik olarak getirin, yapın bir kampanya bakın nasıl satıyor ama malesef uçuk rakamlar bekleniyor.

orta donanım otomatik 1.6 icin 65 den asagı gelmez. en ust de 70 civarı olur. dizele falan gelirse daha da ucuk olur.

• Egea hb fiyatları yüksek ama araç gayrt kaliteli bence sedana göre 2 kat iyi desek yeri var

• gayet yakışıklı araç. Neden bu kadar yerden yere vuruluyor anlamıyorum. Marka algısından dolayı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Bulunduğumuz yerler kriter ise 100 bin nüfuslu ilçede yaşıyorum min 15 tane Egea görüyorum. o bahsettiğin Toyotayi ise abartmadan söylüyorum hiç görmedim henüz.
    Şimdi senin ilcende Toyota tutmuş benim ilcemde egeami tutmuş dicez. Sidik yarışı yapicaz yani.

Otomobil dünyasına yön veren yorumlara hastayım.

ne alakası var.sidik yarışı yapacak bişey yok.bu ilçe sadece bir örnek.gezdigim yerlerde bu dikkatimi çekiyor.bence bekleneni veremedi.senin görüşünde farklı.kullanıcı yorumları çokda olumlu degil.yani para özellik kıstasında başarılı ama para memnuniyet sıralamasında geri.tabi bunda markaya karşı ön yargıda etkenmidir.olabilir.fiat markasına güven az.daha yeni saattım punto arabamı.güzel arabamı evet.ama 2 elde istenilen başarıyı vermiyor.opel ford wv kıyaslayınca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

O degilde 72500 e 308 Dizel Otomatik aliniyor. Fiyatlara bak Fiat in :)

Etg mi eat mı?

308 de ETG yok zaten. EAT6

Dadından yenmez o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

zil gibi sert plastik, kalitesiz malzeme, her yerinden kalitesizlik akan bir araca rakiplerinden daha fazla para veren elbet çıkacaktır. tipik bir kiralık araç olmuş.

bu aracı almak için ya fiat'tan başka araca binen biri olmayacaksınız yada hayatınızda ilk kez araç alan biri olup, diğer markaları incelemeden araç alacaksınız. başka türlü insanın içi yanar o kadar para verip "ben ne aldım" diye.

gittim bayisinde inceledim. "bu araca mı bu paralar veriliyor" diye düşündüm. diğer markalar gerçekten iyi kalıyor egea yanında.

bende bu paraları egea ya asla vermem ama kalkıp leon gibi iğrenç kokpitli bir aracada 80 bin tl vermek enayilik kusura bakma yani burda 70 bin egea ya verenlerden pekte bir farkın yok 80 ibine gider ikinci el temiz v40 alırım teneke leon un içinden geçerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

orta donanım otomatik 1.6 icin 65 den asagı gelmez. en ust de 70 civarı olur. dizele falan gelirse daha da ucuk olur.

Dizel 1.3 otomatik 72.800₺ gibi rakam diyorlar doğru mudur? Bugün fiatci bi arkadaş söyledi eğer öyleyse çok uçuk olacak.

• erhat E kullanıcısına yanıt
    fiyatlar hakkinda bilgim yok tahmin yuruttum urban icin zaten duzu 70 bin.
  • O degilde bu araçtan trafikte goren var mi? İzmitte sadece bir (1) tane gördüm

• Ben de izmirde iki tane gördüm, bir tane de malatyada. Zamanla yaygınlaşır diye düşünüyorum.

• Segmenti bile belli olmayan şu modern Tipo ile Auris'i nasıl kıyaslıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euroncap testi olmadan bu aracı almak soru işareti gerektirir. Çünkü millet bu testi bekliyor .

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.