Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback Fiyatlar (Ön İnceleme Videosu Eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

zil gibi sert plastik, kalitesiz malzeme, her yerinden kalitesizlik akan bir araca rakiplerinden daha fazla para veren elbet çıkacaktır. tipik bir kiralık araç olmuş.

bu aracı almak için ya fiat'tan başka araca binen biri olmayacaksınız yada hayatınızda ilk kez araç alan biri olup, diğer markaları incelemeden araç alacaksınız. başka türlü insanın içi yanar o kadar para verip "ben ne aldım" diye.

gittim bayisinde inceledim. "bu araca mı bu paralar veriliyor" diye düşündüm. diğer markalar gerçekten iyi kalıyor egea yanında.

bende bu paraları egea ya asla vermem ama kalkıp leon gibi iğrenç kokpitli bir aracada 80 bin tl vermek enayilik kusura bakma yani burda 70 bin egea ya verenlerden pekte bir farkın yok 80 ibine gider ikinci el temiz v40 alırım teneke leon un içinden geçerim

Leonu 60 civarına yani egeadan ucuza satıyorlar. 80 lira verenleri bilemem. Değerinin arabası bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün satın aldım Egea HB.
    1.4 fire, lounge plus,

Daha önceki araçlarım,

Wv Polo 2004 1.2 benzin,
    Ford Fiesta 2010 Titanium, 1,4 benzinli,
    Opel Insignia 2011 Cosmo, 2.0 Dizel

Insigniayı masrafları çok olduğu için sattım, fiesta almak niyetindeydim ki, Fiesta 1.4 benzinli Titanium modeli X paket + Navi paketi ile 63.625 TL. Egea HB Lounge Plus'ta ise, fiestada X paket olarak geçen nikelajlı ızgara ve çıtalar standart, navi özelliği olmasada 7 inc. ekran standart. geri görüş standart vs vs vs. Fiestada park sensörü bile yok.

Bi sizin kafanız çalışmıyor, bi siz hesap kitap yapma kabiliyetine sahip değilsiniz (Egea HB'yi yerden yere vuran arkadaşlara).

Bana göre Egea HB, B segment alacak paranın üstüne 1-2 bin TL daha koyup ya da hiç koymayıp alabileceğiniz C segment bir araçtır.

Fiat'ın piyasada iyi tutması, servis, parça uygun olması, paranızın bir Golf ya da Focus'un donanımlısına yetmeyip donanımlı araca binmek istenilmesi durumlarında tercih edilecek makul bir araçtır bana göre ki tercihimi o yönde kullandım.

Tercih meselesidir bu işler, sen gider golf'ün boşunu alırsın o paraya, ben far-yağmur sensörü olmayan arabaya binmem mesela bunu alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freebett -- 10 Eylül 2016; 3:03:47 >

• freebett F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Ne kadar indirimle kaça aldınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dentul kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,

1150 TL indirimle, 62750'ye aldım.
  • freebett F kullanıcısına yanıt
    Tekrardan hayırlı olsun.Diğer marka modellerde ki indirimlere bakarak,indirim oranı az olmuş gibi.

Merak ettim şimdi.Koç çalışanı olarak aynı aracı sorsam,Nasıl bir fiyat alırım.Fiyat aldığımda buraya yazarım.

• Bu arabada hic tutmadı hemde hiç
    1-2 seneye yok parasına heleki manuel olanlar ikincie elde alinir
    Olurda euro ncap testine girerse bu araba bence girmez 3 yildiz falan ancak alır sen o zaman gör cümhüşü

• quote:

Orijinalden alıntı: freebett

Bugün satın aldım Egea HB.
    1.4 fire, lounge plus,

Daha önceki araçlarım,

Wv Polo 2004 1.2 benzin,
    Ford Fiesta 2010 Titanium, 1,4 benzinli,
    Opel Insignia 2011 Cosmo, 2.0 Dizel

Insigniayı masrafları çok olduğu için sattım, fiesta almak niyetindeydim ki, Fiesta 1.4 benzinli Titanium modeli X paket + Navi paketi ile 63.625 TL. Egea HB Lounge Plus'ta ise, fiestada X paket olarak geçen nikelajlı ızgara ve çıtalar standart, navi özelliği olmasada 7 inc. ekran standart. geri görüş standart vs vs vs. Fiestada park sensörü bile yok.

Bi sizin kafanız çalışmıyor, bi siz hesap kitap yapma kabiliyetine sahip değilsiniz (Egea HB'yi yerden yere vuran arkadaşlara).

Bana göre Egea HB, B segment alacak paranın üstüne 1-2 bin TL daha koyup ya da hiç koymayıp alabileceğiniz C segment bir araçtır.

Fiat'ın piyasada iyi tutması, servis, parça uygun olması, paranızın bir Golf ya da Focus'un donanımlısına yetmeyip donanımlı araca binmek istenilmesi durumlarında tercih edilecek makul bir araçtır bana göre ki tercihimi o yönde kullandım.

Tercih meselesidir bu işler, sen gider golf'ün boşunu alırsın o paraya, ben far-yağmur sensörü olmayan arabaya binmem mesela bunu alırım.

Arac skoda,rapid gibi c segmentin bir tik altinda.fakat 1.4fire motor alarak iyi is yapmışsınız.fiyat nedir?

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    62.750,

dediğiniz gibi, araç bi Golf, Focus, Astra gibi tam bir C segment değil, ama B segmentte değil, C'nin 1 tık altı, ve B fiyatına.
  • Anladim.Auris 1.33 ü 60 bin tl ye baya doldururdunuz.Bayiler 51 52ye birakir.Tabi tercihinizi yapmışsınız hayırlı olsun demek düşüyor bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu arabada hic tutmadı hemde hiç
    Olurda euro ncap testine girerse bu araba bence girmez 3 yildiz falan ancak alır sen o zaman gör cümhüşü

Gelmiş yine.
  • Bana kalırsa da HB olan çok tutmadı bunun sebebi fiat bu aracı ülkemizde satmak istemiyor.

• Burada Egea HB yi savunmayacagim. Ama ben bu araci kullaniyorum. Cok memnunum. Gecen ay Almanya`dan akrabalarim geldi. Havalimanindan eve kadar arac hakkinda sorduklari sorulari cevapladim. Araci begendiler. Hatta ertesi gun araci verip kendi gezdi. Eve dondugunde araci tekrardan begendigini soyledi. Onlarin araci Mercedes (Turkiye deki degeri 350K civari.

Artik forumda, yolda vs aaa fiat deyipte soylenenlere birsey demiyorum. Almayi dusunen varsa arac sahibi olarak %100 memnuniyetimi bildiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu arabada hic tutmadı hemde hiç

Ben demiştim
  • Görünümü beni cezbettiği için hayran kalaraktan 2 gün aracı kiraladım, 1.4 benzinli led farlar, yokuş kalkış desteği, 6 ileri vitesi, ön mesafa ve arka mesafe çarpma sistemi, dijital klima , dokunmatik multimedya ekran vs ... Sürüşü yakıtı ve konforu beni benden aldı hayran bıraktı. Fiat markayı hiç sevmezdim ama Egea hatcback ile sevdirdi, sedanların arkası hoşuma gitmedi. Bu saydıgım özellikteki egea hb sanırım 60000 tl 2. eli 50. 55 bin.. param şuan yok ama , durumum oldugunda almayı düşünüyorum..
  • Ben sedanının dizel ve benzinli otomatik versiyonlarını test ettim. Araç içime sinmedi. Hb versiyonu için aynı kombinasyonda 8 lira daha fazlasını istiyorlar, başka farklarda var demekki
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.