Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu aracın neyini beğendiniz allah aşkına ? aracın full donanımı başka aracın başlangıç paketi gibi aracı bende kullandım. araç 110'dan sonra rüzgarsız havada rüzgar sesini almaya başlıyor içeri 130 gibi rahatsız ediyor,150'den sonrası dayanılmaz.
    Aracın yol tutuşu çok iyi 150 ile virajlara giriyorum savurma yok.
    Yakıt tüketimi gayet hoş,3.viteste 110'a geldim arabada şıkıştırsam 115 görücem fakat araç bildiğin boş.
    Full paket'inde en basitinden farlar led led.
    Ya full paket araç yapıyosun arkadaşım çok mu zor o farları zenon yapmak ?
    Full paket araç koltuk ısıtma yok,direksiyon ısıtma yok.Bizim eski toledo'da bile koltuk ısıtma vardı.
    Navigasyon yok, sunroof yok opsiyon olarak bile yok.
    Full paketinde önlerde sensör yok.
    Aynalar otomatik kapanıp açılmıyor.
    Bu fiyata başka markaların boş donanımları alınır,hemde egea'nın full donanım diye sunduğu paketten daha fazla özelliğe,teknolojiye sahip.
    Bu aracı almayın,kazıklanmayın,paranızı boşa harcamayın.

• Haklısınız ama zaten senede 5 bin kilometre kullandığı için 10 litre bile yaksa sıkıntı olmaz.
    İleride ben kullanırsam lpg taktırabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Ya arkadaşlar bu aracın neyini beğendiniz allah aşkına ? aracın full donanımı başka aracın başlangıç paketi gibi aracı bende kullandım. araç 110'dan sonra rüzgarsız havada rüzgar sesini almaya başlıyor içeri 130 gibi rahatsız ediyor,150'den sonrası dayanılmaz.
    Aracın yol tutuşu çok iyi 150 ile virajlara giriyorum savurma yok.
    Yakıt tüketimi gayet hoş,3.viteste 110'a geldim arabada şıkıştırsam 115 görücem fakat araç bildiğin boş.
    Full paket'inde en basitinden farlar led led.
    Ya full paket araç yapıyosun arkadaşım çok mu zor o farları zenon yapmak ?
    Full paket araç koltuk ısıtma yok,direksiyon ısıtma yok.Bizim eski toledo'da bile koltuk ısıtma vardı.
    Navigasyon yok, sunroof yok opsiyon olarak bile yok.
    Full paketinde önlerde sensör yok.
    Aynalar otomatik kapanıp açılmıyor.
    Bu fiyata başka markaların boş donanımları alınır,hemde egea'nın full donanım diye sunduğu paketten daha fazla özelliğe,teknolojiye sahip.
    Bu aracı almayın,kazıklanmayın,paranızı boşa harcamayın.

Artık tüm yeni modellerde led var arkadaşım. Biraz araştır. Ledin xenon karşısında çok fazla üstünlüğü var. Direksiyondan ısıtma biraz komik olmuş. Ne bu e serisi mi?

• Subsie kullanıcısına yanıt
    Acc, şerit takip, çarpışma önleyici? Orta donanımlar itibaren hepsi standart. Bunlar şuan c sınıfı arabaların yarısında olmayan, olanında da opsiyonel olan donanımlar.

Bu aracın neyini beğendik diye sormuşsunuz. Bu aracı alan herkes kendince bişeyleri beğenmiş demekki hocam. Siz beğenmeyebilirsiniz oda sizin tercihiniz. Şahsen bende motor gücü ve kredi kampanyasını beğenerek aldım.
    Donanımlara gelicek olursak siz üst donanımda herşey olsun diyosunuzda o zaman fiyatlandırma böyle olmazki. En basitinden hb ye sedanda olmayan özellikler konuldu ve görüldüğü üzere fiyatı arttı. Yazdıklarınız içinde panaromik cam tavan olmasını şahsen bende isterdim opsiyon olarak. Bide olmayan özelliklerden bahsetmişsinizde focus golf biri park sensoru vermiyo diğeri cc vermiyo başlangıç hatta orta donanımda. Gereklilik ve kullanışlılık açısından bence park sensoru xenon fardan katlanan aynadan koltuk ısıtmasından çok daha önemli. Mevcut durumda hb egeanın fulu bu iki aracın neredeyse başlangıç fiyatı zaten. Navigasyon yada çarpışma önleme gibi donanımlar standart bu arada opsiyon değil.
    Yani dicem oki siz bardağın boş kısmından bakmışsınız. Olanlardan bahsetmeyip olmayanları cımbızlamışsınız.

• 56.000 tlye alınacak en full hb arac...daha ne olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasların bahsettigi..hem pegasusla 15 tlye ucalım hemıde nıye su vermıyorlar gibi birsey...aynı mevzu..bu sınıfta en uygun arac egea ..fıyat arttıkca golf ve dıgerlerı gelıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Bugün bayiye gittik, Egea hb yoktu. Yine de arabayı hiç görmeden ve test etmeden sipariş edicez. Sedanı inceledik, hoşumuza gitti ama tercihimiz hb'den yana olacak. Umarım yol tutuşu filan güzeldir. Polo düşünürken kendimizi Fiat bayisinde bulduk. Aynı paraya daha donanımlı ve üst segment olması bizi Egea'ya yöneltti. Aracı babam kullanacak, inşallah pişman olmayız, yoksa olan bana olur, babam bana laf eder.

Egea alici kitlesi hakkında fikir sahibi oldum sayenizde sagolun. Ben şahsen kaliteye bakarim arabanın dışından kalitesi anlaşılmaz. Ornegin mazda ve nissan amerikada sinirsiz km ve omur boyu garanti veriyor Hyundai Kia 10 yıl garanti veriyor. Dünyada en çok satan araç Toyota Corolla ve Toyota Japonyada bile en yakın rakibini satislarda 2 ye katlamis durumda. Keza amerikada tornado oluyor elnino fırtınası oluyor adamlar artık bunlara rağmen büyük kamyonetlerdeb sedanlara donuyor en çok satan sedan lar yine Japon markaları . Birazda vizyonumuz geliştirmek arabayaffarklı yönlerden bakmak gerek. Tabi sizler bunlara çok uzak kalmissiniz size torosu sıfır üretip ustune egea kasa koysalar gözümüz kapalı alıyorsunuz. Hatta etiyopyaya bkz adamlar sıfır şahin üretip satıyorlar vatandaşlarına. Etiyopyadan bi tik ondeyiz en azından ona sukur

yazdıklarından ne kadar amerikan hayranı olduğunu anlıyorum ama orayı biraz yanlış anlamışsın. orda japonların korelerin çok satmasının sebebi ucuz olmaları. ömür boyu garanti lafı da enteresan. var mı bir linki, bakalım? bana pek inandırıcı gelmedi de.
    diğer yazdıklarındansa hiçbirşey anlayamadım ". Keza amerikada tornado oluyor elnino fırtınası oluyor adamlar artık bunlara rağmen büyük kamyonetlerdeb sedanlara donuyor..." ne bu şimdi? ne amaçla yazdın bunları? tornadonun türkçesi fırtına mı demek istedin?
    fiat ege belli bir kalitenin altında bir araç ama o kadar da abartmışsın ki ne diyelim yani? sonuçta burası da hindistan değil. belli standartları sağlamayan araçları burda satamıyorlar. mesela polo sedan'ın rusya'ya satabilirken buraya satamıyorlar eksik güvenlik donanımı sebebiyle. yoksa burda efsane olurdu o araç.

ülkemizi ve insanımızı bu kadar da hakir görmenin manasını anlayamadım.

bu arada senin kendi aracın nedir arkadaşım çok merak ettim...

Sana su saatten sonra Türkçe dersi verememiş kusura bakma. Biraz araştır inanmadığını seyleri öyle gel yaz Google omur boyu garanti veren 10 yıl garanti veren kimmis öğren 3-5 harfe basmak bu kadar zor geliyor ama maşallah yorumda 200 karakter yazmissin. Ama içi boş olunca anlamında kalmamış

evet sana inanmıyorum arkadaşım, çünkü atıyorsun. google'a bak diyorsun kanıt göstereceğine. iyi bak google'a baktım, şimdi senin ingilizcen de yoktur çevireyim:

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=ownersWarranty

"The New-Vehicle Limited Warranty period for defects in materials and workmanship in all parts supplied by Mazda* is 36 months or 36,000 miles, whichever comes first."

"mazda yeni araç garantisi parça ve işçilik için 36 ay veya 36.000mildir, hangisi önce gelirse".

Hyunda'nin garantisi de burda:

5 yıl veya 60.000 mil. ama ingilizcenin zayıflığından olsa gerek 10 yıl/100.000millik motor-şase (şanzıman yok bunun içinde) garantisini komple garanti gibi algılamışsın. hadi bunu yanlış anladın diyelim mazda için ömür boyu garantiyi nerden çıkardın bilmiyorum. tamamen uydurma. nissan ve kia'ya da bakmıyorum artık. bu kadar uydurma yeterli bence...

Ya nickible dogru orantılı konuşuyorsun az kendini geliştir forumda konusu var nissan mazda omur boyu sınırsız km garanti yazmak bu kadar mı zor

şaka gibisin. ben firmaların kendi amerika web sitelerinin linkini verdim, türkçe'ye de çevirdim. sen bana dh'yi kanıt olarak gösteriyorsun. burda da senin gibi biri açmıştır bir konu.

sen bu masalları geç de kendi araban ne diye sormuştum. bu kadar hava atıyorsun da, neye biniyorsun?

Yanıt veremeyınce mesajlarımı sildirmen zaten karakterini belli etmiş. Al googleda bile aratmayı beceremedıgınden senın için link veriyorum konu 2012 de açılmış hala sınırsız km ve omur boyu garantı devam ediyor nissan ve MAzda marka araçlarda

http://forum.donanimhaber.com/m_58287465/tm.htm

• Bu HB in yandan görme imkanı buldum, önden arkadan güzelde yandan kesinlikle SW bozması kaba bir görüntüsü var. Bunun sebebi elbette bagaj ve iç hacmini geniş tutmak ama tasarımcılar bunu daha güzel tasarlayabilirdi, araç profilden neredeyse Golf ten Astra dan iri duruyor. Ama genel anlamda düzgün bir araç, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 9 Haziran 2016; 11:00:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün bayiye gittik, Egea hb yoktu. Yine de arabayı hiç görmeden ve test etmeden sipariş edicez. Sedanı inceledik, hoşumuza gitti ama tercihimiz hb'den yana olacak. Umarım yol tutuşu filan güzeldir. Polo düşünürken kendimizi Fiat bayisinde bulduk. Aynı paraya daha donanımlı ve üst segment olması bizi Egea'ya yöneltti. Aracı babam kullanacak, inşallah pişman olmayız, yoksa olan bana olur, babam bana laf eder.

Egea alici kitlesi hakkında fikir sahibi oldum sayenizde sagolun. Ben şahsen kaliteye bakarim arabanın dışından kalitesi anlaşılmaz. Ornegin mazda ve nissan amerikada sinirsiz km ve omur boyu garanti veriyor Hyundai Kia 10 yıl garanti veriyor. Dünyada en çok satan araç Toyota Corolla ve Toyota Japonyada bile en yakın rakibini satislarda 2 ye katlamis durumda. Keza amerikada tornado oluyor elnino fırtınası oluyor adamlar artık bunlara rağmen büyük kamyonetlerdeb sedanlara donuyor en çok satan sedan lar yine Japon markaları . Birazda vizyonumuz geliştirmek arabayaffarklı yönlerden bakmak gerek. Tabi sizler bunlara çok uzak kalmissiniz size torosu sıfır üretip ustune egea kasa koysalar gözümüz kapalı alıyorsunuz. Hatta etiyopyaya bkz adamlar sıfır şahin üretip satıyorlar vatandaşlarına. Etiyopyadan bi tik ondeyiz en azından ona sukur

yazdıklarından ne kadar amerikan hayranı olduğunu anlıyorum ama orayı biraz yanlış anlamışsın. orda japonların korelerin çok satmasının sebebi ucuz olmaları. ömür boyu garanti lafı da enteresan. var mı bir linki, bakalım? bana pek inandırıcı gelmedi de.
    diğer yazdıklarındansa hiçbirşey anlayamadım ". Keza amerikada tornado oluyor elnino fırtınası oluyor adamlar artık bunlara rağmen büyük kamyonetlerdeb sedanlara donuyor..." ne bu şimdi? ne amaçla yazdın bunları? tornadonun türkçesi fırtına mı demek istedin?
    fiat ege belli bir kalitenin altında bir araç ama o kadar da abartmışsın ki ne diyelim yani? sonuçta burası da hindistan değil. belli standartları sağlamayan araçları burda satamıyorlar. mesela polo sedan'ın rusya'ya satabilirken buraya satamıyorlar eksik güvenlik donanımı sebebiyle. yoksa burda efsane olurdu o araç.

Sana su saatten sonra Türkçe dersi verememiş kusura bakma. Biraz araştır inanmadığını seyleri öyle gel yaz Google omur boyu garanti veren 10 yıl garanti veren kimmis öğren 3-5 harfe basmak bu kadar zor geliyor ama maşallah yorumda 200 karakter yazmissin. Ama içi boş olunca anlamında kalmamış

evet sana inanmıyorum arkadaşım, çünkü atıyorsun. google'a bak diyorsun kanıt göstereceğine. iyi bak google'a baktım, şimdi senin ingilizcen de yoktur çevireyim:

"The New-Vehicle Limited Warranty period for defects in materials and workmanship in all parts supplied by Mazda* is 36 months or 36,000 miles, whichever comes first."

"mazda yeni araç garantisi parça ve işçilik için 36 ay veya 36.000mildir, hangisi önce gelirse".

5 yıl veya 60.000 mil. ama ingilizcenin zayıflığından olsa gerek 10 yıl/100.000millik motor-şase (şanzıman yok bunun içinde) garantisini komple garanti gibi algılamışsın. hadi bunu yanlış anladın diyelim mazda için ömür boyu garantiyi nerden çıkardın bilmiyorum. tamamen uydurma. nissan ve kia'ya da bakmıyorum artık. bu kadar uydurma yeterli bence...

Ya nickible dogru orantılı konuşuyorsun az kendini geliştir forumda konusu var nissan mazda omur boyu sınırsız km garanti yazmak bu kadar mı zor

şaka gibisin. ben firmaların kendi amerika web sitelerinin linkini verdim, türkçe'ye de çevirdim. sen bana dh'yi kanıt olarak gösteriyorsun. burda da senin gibi biri açmıştır bir konu.

sen bu masalları geç de kendi araban ne diye sormuştum. bu kadar hava atıyorsun da, neye biniyorsun?

Yanıt veremeyınce mesajlarımı sildirmen zaten karakterini belli etmiş. Al googleda bile aratmayı beceremedıgınden senın için link veriyorum konu 2012 de açılmış hala sınırsız km ve omur boyu garantı devam ediyor nissan ve MAzda marka araçlarda

gitmiş iki ayrı başlıkta copy-paste etmişsin mesajını. ben de copy paste ediyorum. artık peşimi bırak:

mesajlarının silinmesinin sebebi benim yanıt verememem değil, ancak senin terbiyesizlik etmen olabilir.

ısrarla bahsettiğin ve linkini verdiğin sayfaya da girdim. Sözünü ettiğin şey Nissan'ın kendi garantisi değil. bir bayii'nin yaptığı bir kampanya sadece. ve orada da belirtildiği gibi:

1. araça ömür boyu yetkili serviste bakım yaptırma şartı var. istediğin yere falan götüremiyorsun.
    2. en çok bozulan parçalar garanti dışı. (mesela klima, elektrik sistemi vb ömür boyu garantili değil)
    3. "kullanıcı hatası" sonucu bozulan parçalar garanti dışı (tüketici aleyhine kullanılacak bir şart)
    4. aşınarak yenilenmesi gereken parçalar garanti dışı.
    5. kaporta paslanma/çürüme garantisi de ömür boyu değil.

bu arkadaşın yazdıkları dışında:
    1-aracı bu john denilen bayii'den satın alman gerekli, başka yerden alamazsın.
    2-sadece "powertrain" garanti. yani motor ve şase. buna debriyaj da dahil değil.
    3-3 sene sonra o bayiinin ortadan kaybolmayacağını da bilemezsin.

adam zaten satarken kazanıyor, servis olarak da ona bağlıyor seni. daha ne olsun. kazanmaya devam.

artık bu masalları anlatmayı bırak arkadaşım. kimse kazanmadan iş yapmaz, anla bunu. nissan-mazda gibi araçlar da sandığın gibi araçlar değil. yani kendi kendilerini iyileştiremezler, onlar da diğer araçlar gibi kul yapısı, cansız varlıklar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gitmiş iki ayrı başlıkta copy-paste etmişsin mesajını. ben de copy paste ediyorum. artık peşimi bırak:

mesajlarının silinmesinin sebebi benim yanıt verememem değil, ancak senin terbiyesizlik etmen olabilir.

ısrarla bahsettiğin ve linkini verdiğin sayfaya da girdim. Sözünü ettiğin şey Nissan'ın kendi garantisi değil. bir bayii'nin yaptığı bir kampanya sadece. ve orada da belirtildiği gibi:

1. araça ömür boyu yetkili serviste bakım yaptırma şartı var. istediğin yere falan götüremiyorsun.
    2. en çok bozulan parçalar garanti dışı. (mesela klima, elektrik sistemi vb ömür boyu garantili değil)
    3. "kullanıcı hatası" sonucu bozulan parçalar garanti dışı (tüketici aleyhine kullanılacak bir şart)
    4. aşınarak yenilenmesi gereken parçalar garanti dışı.
    5. kaporta paslanma/çürüme garantisi de ömür boyu değil.

bu arkadaşın yazdıkları dışında:
    1-aracı bu john denilen bayii'den satın alman gerekli, başka yerden alamazsın.
    2-sadece "powertrain" garanti. yani motor ve şase. buna debriyaj da dahil değil.
    3-3 sene sonra o bayiinin ortadan kaybolmayacağını da bilemezsin.

adam zaten satarken kazanıyor, servis olarak da ona bağlıyor seni. daha ne olsun. kazanmaya devam.

artık bu masalları anlatmayı bırak arkadaşım. kimse kazanmadan iş yapmaz, anla bunu. nissan-mazda gibi araçlar da sandığın gibi araçlar değil. yani kendi kendilerini iyileştiremezler, onlar da diğer araçlar gibi kul yapısı, cansız varlıklar.

Konuyu okumamaissin kafana gore biseyler yazmaya devam etmişsin yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 9 Haziran 2016; 13:45:02 >

• Bizim milletin kafası belli 50 bin tl vereyim dizel otomatik olsun koltuklar masaj yapsın .

Yorumlara bakınca otomobil endüstrisinin ar ge mühendisleri var sanırsın .

Bi bitmediniz .

• Bunların derdi oda değil hocam. Bi kaç defa söyledim bunlara dacia stepway var dizel otomatik 54-55k diye ama adamlar ısrarla egea istiyo. Aracı onlarda çok sevdi galiba

• merhaba.. gördüğüm kadarıyla doblo,kangoo vs.. küçük ticari kullananlarda bir bıkkınlık var... (özellikle istanbul'dakiler)
    köprü geçişi...heryıl muayene.. src..k2 belgesi vs... ayrıca hususi kullanım için gerçekten (bana göre) hacmi gereksiz büyük araçlar...
    bu tip küçük ticari araç kullananlar zamanla hb ve sw araçlar buldukça geçiş yapacaklarını düşünüyorum...
    ve vatandaşımız içinde en uygun markalardan biride FIAT. Ben bile işyerimde kullandığım KANGOO EXTREME aracımı satarak egea hb yada yakında çıkacak sw almayı düşünüyorum.

Fiat egea fiyatları herkese uymayabilir ...görünüm yada donanım herkese hitap etmeyebilir...fakat tercih edene de saygı duymak gerekir.

hayırlı ramazanlar..
  • Bende Lounge Plus 1.6 aldim. Alinca aracla ilgili sorusu olanlarin sorularini buradan yanitlarim.
  • Sw ne zaman gelecek

• Egea arka stoplarının tipsiz olması dışında çok güzel araba hiç boşa çamur atmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahalil

Bayide gri bir hb vardı, en üst paket dedi temsilci fiyat sormadım. Yanında da sedanı vardı. Bence hb bir tık daha tok duruyor sedandan. en üst paketteki tablet çok daha güzel durmuş. İç mekan kalitesi gayet yeterli. Ayrıca şu güvensiz dedikoduları iyice sıktı artık sanki bu forumda herkes ralli pilotu. Yani benim araçta 2 tane hava yastığı var bundan önceki aracımız da da 2 hava yastığı vardı ondan önceki torosta havayı bırak yastık yoktu. Torosu 8 sene opeli 6 sene kullandık allaha şükür ne radar cezası yedim ne herhangi bir bela bulaştı. Altınızda volvo da olsa egea da olsa mercedes de olsa hız limitini astiginiz anda işiniz kadere kalır. 70 bin tlye adamlar çok güzel otomobil veriyorlar. Çok diyenler egea alanlara değil gidip hükümete dert yansınlar vergiyi fiat almıyor sonuçta. Egea hb çok güzel araç kullananlara hayırlı olsun. yalnız koyu gri renk nasıl durur merak ediyorum.

Zaten başınıza bir bela gelseydi şuan yazıyor olamazdınız. Araçlarda aktif güvenlik özellikleri başınıza bir bela gelmesini önlemez, geldiği durumda sizin canınızı kaybetmenize engel olmaktır amaç. Siz istediğiniz kadar yavaş kullanın, hız sınırı aşmayın. Çevrenizde hatalı kullanıp sizin kaza yapmanıza neden olabilecek bir sürü kişi var. Ters yöne giren bir araç ile ikiniz de 50km gibi oldukça yavaş hızlar ile dahi çarpışsanız o geçmiş araçlarınızda olmayan airbagler sebebiyle şuan yazamıyor olurdunuz.

Bu sebeple aracın güvenliği çok önemli. Özellikle de Türkiye gibi trafik kurallarının hiç uygulanmadığı ve mucizeler ile yaşadığımız bir ülkede yaşıyorsak.

Saygılar...

• Bu aracı alan arkadaşlar için bi fatiha'da siz okuyun forumdaşlarım.

1- Bismillahirrahmânirrahîm.
    2- Elhamdü lillâhi rabbil'alemin
    3- Errahmânir'rahim
    4- Mâliki yevmiddin
    5- İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în
    6- İhdinessırâtel müstakîm
    7- Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
    imzanda temsil ettiğin araçtan her türlü güvenli bir araç egea.

ben de senin için okudum.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.