Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elstrirenlerin hepsi vosvoscular hocam zoruna gidiyor hepsinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi astra'nın tok ve keyifli sürüşü veya golf'un kalitesi yok bunu sizde biliyorsunuz.Egea bu araçlarla aynı fiyatta olursa bu aracı alacak adamlar bir elin parmağını geçmez onlarında fanatik veya aşık olmasi gerek.Ama şu piyasa şartlarında bu araba balgibide alinir.Benim tek elestirim tjet 4-5 bun kadar daha uygun olmalıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedan modelinden ziyade hb ve sw taş gibi olmuş 10 15 bin parayı az bulan gider istediğini alır sonuçta herkesin bütçesi kazancı borcu harcı bir değil çocukça şeyler yazmayın.

Bu hb modelin otomatik vites seçeneği var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sw kasa hb kasadan daha güzel duruyor.
  • Tiesto55 T kullanıcısına yanıt
    Otomatik Ekim ayı gibi çıkıyor.

Bu arada 4 günlük benim 1.6 dizel lounge plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 4 Haziran 2016; 6:23:32 >

• XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    4 günlük izlenimler nasil?
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Şuan için İstanbul içi trafiğindeki kullanımıma göre kusursuz. (1.6 dizel lounge plus)
    Adaptif Cruise Control (öndeki aracı sizin seçmiş olduğunuz mesafeden takip), çarpışma önleme, start stop, yokuş kalkış, ses tanıma, bluetooth görüşme, otomatik far ve yağmur sensörleri sorunsuz ve mükemmel çalışıyor. Elektrikli bel destekli koltuk ve kolçak işini yapıyor.7 inç'lik tablet ekranın tepkileri ve gündüz şartlarındaki görünürlüğü beklentimin çok üzerinde. Sadece ses sistemi ile ilgili daha fazla ince ayara izin verseydi mükemmel olurdu. Ve tek şuan için eksisi ise navigasyonun bu ekranda olmaması...Ses çıkışı bayağı yüksek. Vites geçişleri oldukça yumuşak ve sorunsuz. 1.6 motor ve 120 beygir kendini hissettiriyor. Ses yalıtımını beğendim. Rüzgar sesini duyacak kadar hızlanamadım. Yol tutuşu ve sürüş keyfi için daha fazla yol yapmam lazım. Henüz 200 km de ve ort 6 lt yaktı.

• Ne kadara aldınız ?

• Hb hiç beyenmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba çok güzel ama bir kaç kötü yanı benim gözümde o ekran hiç güzel durmuyor emanet gibi duruyor sonradan koyulmuş gibi birde jant olarak farklı seçenekler olabilirdi hep aynı jantları kullanıyorlar birde açılır cam tavan olsaymış tadından yenmezdi 3 5 sene sonra anca 2.el olarak alabilirim
  • Sw gelecek mi

• lansman + %10 tofaş indirimi ile 1.6 dizeli lounge yaklaşık 65-67 k geliyor. Alınırmı sizce? Arkadaşlar birde bayilerden fiyat alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsusa -- 4 Haziran 2016; 20:48:31 >
  • Linea içinde söylemiştim egea içinde söylüyorum bu paraları etmez bu aracın en üst donanımda dizel versiyonun hakettiği para 45 bin onuda canını seven adam yine almaz bu aracın bu kadar satmasının tek nedeni az yakması bu aracın satıldığı fiyatlara can güvenliği en üst seviyelerde birçok marka var daha geçenlerde arkadan çarpma sonucunda koltukları yamulan linea çıktı haberlere bununkide aynı zaten bi farkı yok dizel otomatik için 80 binlerden felan bahsedenler var 2013 volvo s80 1.6dizel alınır bundan 10 tane eskitir en azından can güvenliği olur

• 45 binciler gelmiş

• Markası farketmez 45 bine dizel sıfır full araba bulun 3 tane hatta 5 tane alayım.Millet neyin kafasını yaşıyo anlamıyorum.Egeanın fiyatları pahalı ona katırlırım ama piayasada pahalı olmayan verdiğimiz parayı kuruşu kuruşuna hakeden araba var mı ki?Ötvydi kdvyi cartıydı curtuydu derken araba fiyatları uçup gidiyo bu egeaya özel bi durum değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Presz -- 5 Haziran 2016; 21:14:05 >
  • Reklamı da güZel olmuş "amirim"

• Hb reklamında kendiyle dalga geçen bi firma ilk defa gördüm. Yoksa hala eski arabayı size kakalayacakmi şansınız diyo. Bravoyu yıllarca ben sattım sanki şahini hala üretip etiyopyaya ben satıyorum.Gerci biizm millet uyusa hala sifir sahin aliyordu da allahtan 2006 da üretimi bitirdiler

• Bugün bayiye gidip aracı inceledim.Giderken baya önyargılıydım araca karşı burda baya bir gömmüşler çünkü...
    Araç bence bütçesi kısıtlı olanlar için şuan en alınası araç.Fiyatına bakınca gayet tatminkar.

Urban 1.3 multijet için Ankara'dan fiyat alanlar ne kadar aldığınızı ve ne zaman aldığınızı yazarsanız sevinirim.

• Bu aracın arka baş mesafesi alçak. Uzun boylular için.

• Bugün bayiye gittik, Egea hb yoktu. Yine de arabayı hiç görmeden ve test etmeden sipariş edicez. Sedanı inceledik, hoşumuza gitti ama tercihimiz hb'den yana olacak. Umarım yol tutuşu filan güzeldir. Polo düşünürken kendimizi Fiat bayisinde bulduk. Aynı paraya daha donanımlı ve üst segment olması bizi Egea'ya yöneltti. Aracı babam kullanacak, inşallah pişman olmayız, yoksa olan bana olur, babam bana laf eder.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.