Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://youtu.be/DujfIZ-0T64

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Station tutmaz bizim millet gider doblo alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi sedana göre çok daha hoş duruyor. Sedandaki o tipsiz ekranı kaldırıp o bölgeyi düzeltmeleri iyi olmuş. Dışı zaten güzel. Bu model sedandan daha çok satar.
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Full donanim haric digerlerinin kabini sedanla ayni. Full almak lazim.

• Dışı ne kadar güzelse içi o kadar kötü olmuş bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Otomatiği Eylül-Ekim gibi çıkacak

@XYAĞMUR; bilgilendirme için teşekkürler. otomatik vites kadar geç mi gelecek,

@Retiredlord; otomatik vitesin geliş tarihi daha önce olabilir mi?
  • Test plakalı station gördüm geçen gün. Arkasında Tipo yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---fırtına---

quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Otomatiği Eylül-Ekim gibi çıkacak

@XYAĞMUR; bilgilendirme için teşekkürler. otomatik vites kadar geç mi gelecek,

@Retiredlord; otomatik vitesin geliş tarihi daha önce olabilir mi?

Sedanda sunulan 1.6 Litre E-Torq Otomatik şanzıman Eylül 2016, 1.6 Multijet 120hp’de sunulacak çift kavramalı DCT şanzıman ise Ekim 2016’da satışa sunulacak.

• Bu aracı Nissan Almera ya benziyor gibi, genel hatları anlamında.

• Egea sw italyada çıkmış. Fiat İtalya önce Türkiyede satılmasına müsade etmedi sanırım. İzleyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_Come_Back -- 23 Mayıs 2016; 23:58:11 >
  • Fiat resmen dalga geçiyor,araca bugün bindim kullandım.Hoş,güzel bir araç yapılmış.
    Lakin gelelim eksik yönüne;FİYAT-fiyat-fiyat
    Full paket dizel 73 bin küsür gibi bir rakama satılıyor.Bu arabaya 70 bin lira kim versin :D
    Daha öncede yazmıştım bu araç bu fiyata satılmaz,göreceksiniz kimse dönüp bakmayacak.Satılmayacak ve seneye fiyatını düşürecekler,düşürmeseler bile donanımlarını yükseltecekler.
    Bu arabanın full dizel şu an satışı koyulacağı fiyat max 60 bin lira olmalıydı o zaman dönüp bakılırdı.Lakin açgözlülüklerinden basmıslar fiyatına dalgayı.
    Adamlar astradan 15 bin tl aşağısına pazara koyuyorlar yılların astrasından ve bu fiyata satacaklar bu arabayı :D :D :D
    Fiat avcunu yala sen evladım,al egea'nı sat avrupada satabilirsen :D
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    bende bu mantığı anlamıyorun. 15 binlira az paramı çöpten sokaktan toplanıyorsa toplayalım.???

• Fiyatlari ve opsiyon fiyatlarini ogrenen varsa paylasirsa sevinirim.
  • Legend_Come_Back kullanıcısına yanıt
    Ben bu arkadaşa cevap vermeyi zul gördüm hocam. Normalde 3-5k verip onu bunu alırım diyenlerle uğraşırken 15k dan bahsedilmesi lükse kaçıyo biraz. Ben hala egea astra ile bırakın 10-15 fark olmasını aynı para bile olsa tercihlere saygı duyulması taraftarıyım. Hatta isteyen gider sembolun fulune 65k para verir yani. Biri bana sorarsa şu paraya ne alabilirim dye o zaman derim şu şu seçenekler var diye. Birilerinin gelip astra golf auris alırım demesi çok komik geliyo git al yani. Çok saçma bi eleştri yöntemi bence. Herkes istediği araca istediği parayı verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Ben bu arkadaşa cevap vermeyi zul gördüm hocam. Normalde 3-5k verip onu bunu alırım diyenlerle uğraşırken 15k dan bahsedilmesi lükse kaçıyo biraz. Ben hala egea astra ile bırakın 10-15 fark olmasını aynı para bile olsa tercihlere saygı duyulması taraftarıyım. Hatta isteyen gider sembolun fulune 65k para verir yani. Biri bana sorarsa şu paraya ne alabilirim dye o zaman derim şu şu seçenekler var diye. Birilerinin gelip astra golf auris alırım demesi çok komik geliyo git al yani. Çok saçma bi eleştri yöntemi bence. Herkes istediği araca istediği parayı verir.

Hocam sen yazdığımı nasıl anladın ???

Tekrar yazıyorum ; Lütfen iyicene oku.

Arkadaş demiş ki yılların astrasından sadece 15 bin lira düşük. Fiat sen nasıl satıcan bu arabayı avcunu yala demiş.

Bende diyorum ki 15 bin az paramı bu indirimi veya ucuzluğu beğenmiyorsun ??

Anladın mı şimdi ???

• Bence burada kimse bu kadar butcem var deyip kimseden tavsiye istemiyor. İsteyen olursa arac kiyaslama bolumunde konu acar orada devam eder.

Ben egea hb almayi dusunuyorum bu konuyu takip ediyorum. Bazen konuya yeni mesaj gelince okumak icin foruma giriyorum. Baktigimda sasiriyorum. Bu arac satmasin begenmeyenlerde baska baslikta yazsin lutfen. Arac hakkinda bilgi almak isterken bazilarinin gereksiz mesajlarini gormek zorunda kaliyoruz.

X marka araci begenenler o forumda araclarini ovsunler. Burasi fiat egea baska arac yorumlarinizi yazmayin lutfen.

• Subsie kullanıcısına yanıt
    Dacia mi aliyorsun? Full 60 bin lira olsa baz olan 35 bin olacak o zaman. Saka mi yaptin yoksa ciddimisin?

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Yok hocam adam baya ciddi. Aslında eleştirenlerin büyük çoğunluğu aracı beğeniyo ama fiyattan dem vuruyolar. İstiyolarki 60 bine dizel lounge olsun. Bunu elbet bizde isterdik ama piyasa maalesef bu şekilde vergiler vs.
    Hb özellikleri ile zaten sedandan pahalı olacağı belliydi ama piyasaya göre fiyatı yine çok uygun. Az evvel megan forumunu inceledim herkes çok beğendiğini söylüyo ama alan iki kişi. Gerçi yakında golfculer orayıda basar. megan başlangıç fiyatı 66 golf 64 durum böyle olunca golfculer sizi keser bile ama egea napıyo biraz malzemeden kısıyoki fiyatı ekonomik olsun diye. Çünkü biliyoki araç alacak olanların en önemli kriteri fiyatı. Hem çok kaliteli olsun hem ucuz olsun derseniz maalesef öyle bi dünya yok. Fiat bi vw gibi kaliteli malzeme kullansa fiyatı ister istemez fırlayacak ve emin olun şimdki kadar tercih edilmeyecek. Çünkü fiyat arttıkça milletin deyimiyle yılların aracı Astra ve miheng taşı olan golf devreye giriyo. Bana kalsa egea o kalitede olup o fiyata yine alınır da millet doğrar sizi valla

Bende ilk defa Fiat kullanıyorum ve doğal olarak Fiat formunu takip ediyorum. Fiata bu kadar ön yargı olduğunu bilmiyodum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.