|
Bildirim
Ver mehteri.
|
Açıklanan enflasyon 70%
Gerçek enflasyon en az 170% Merkez bankası faizi 14% Kamu bankalarının faizi takribi 30% civarı Hal böyle iken, elde para tutmak KATİ SURETLE ZARAR olduğu için, insanlar eldeki parayı anında harcama yoluna gidiyorlar. O yüzden böyle kuvvetli bir sirkülasyon var, AVM'ler, dükkanlar vs heryer insan dolu. |
Dikkat ettiyseniz Euro az başını kaldırdı mı 3-5 güne zam vuruyorlar ama, euro düşünce hiç tepki yok. Neredeyse 10-15 gün euro kuru 16 lira altındaydı indirim yapmadılar. Ne zaman ki euro 16.5'u geçti hemen zam. Paladyumu bahane ettiler Rusya savaş başlattığında ons'u 3000 dolara çıkmıştı. Şimdi 2000 dolara düştü tepki yok.
Yeter ki zam'a bir bahane olsun gerisi mühim değil nasılsa alıyor millet. |
Çok değil 2.5 sene öncesi |
AKP DÖNEMİNDE YAŞANMIŞTIR..
20 Yılda gelinen nokta işte tam Budur.. Ne diyoruz Haykırarak.. 2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR.. |
egea lar eski passat fiyatına gelmesi passatların eski mersedes fiatına gelmesi mersedeslerinde eski ferrari fiyatına gelmesi gibi bişey oldu :S
|
Belliydi. Ben de bugün bendeki 1.3 2016 Linea fiyatlarına baktım. 210.000 falan konmuş benim ayardakine, yuh demiştim ama normal demek ki hepsi uçmuş. Bugün egzos'unu temizlettim, kapı kilidini düzelttirdim 1100 lira. Yarın yıllık polen, yağ bilmemnesi var, bir de marş kömürü yenilenecek. Gözüm gibi bakıyorum :)
|
Ver mehteri 2023 hahaha
|
Hala bu fiyata dizel alan var mı acaba ? ulan 120 bin lira farkla benzin alsın kafadan 100 bin km bedava geziyorsun. |
akaryakıt gibi bunlarda anlık etkilenir oldu |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hala bu fiyata dizel alan var mı acaba ? ulan 120 bin lira farkla benzin alsın kafadan 100 bin km bedava geziyorsun. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Euro arttı ya ondandır, tabi canım kesin ondandır bu zamlar. Dün haberlerde izliyorum, çiğ süte zam geldiği için peynir başta olmak üzere hepsi zamlandı diyor. Ulan hele bi dur daha zamlı sütten ürettiklerin raflara gelmedi ki, raftakini neden zamladın? |
|
Çok değil 2.5 sene öncesi |